@46erkurt
- 1981
Prijs is nu € 14,00 plus € 3,00 voor elektriciteit.
Heeft niemand gemerkt dat deze Gmünd NIET in Karinthië ligt maar in Neder-Oostenrijk?
Mooie en rustige parkeerplaats met alles wat je nodig hebt.
Toilet en stroomaansluiting waren op slot. De aangewezen parkeerplaatsen werden geparkeerd met auto's.
Deze parkeerplaats in Ebenthal bevindt zich NIET in Karinthië maar in Neder-Oostenrijk (Weinviertel).
Een top parkeerplaats met alles wat je nodig hebt in een prachtige omgeving. Vandaar de hoogste beoordeling.
Mooie en rustige parkeerplaats bij Ver-u. Afvoer, evenals elektriciteit. Korte wandeling naar het stadscentrum. Aanbevolen waarde.
De plaats is nog in aanbouw. Elektriciteit en water- en Afvalwateraansluitingen op de parkeerplaatsen. Sanitaire voorzieningen zijn 1A. Restaurant nog in aanbouw. Het enige nadeel is dat de plaats direct aan de hoofdweg ligt.
Heel mooi gelegen, met alles wat een camper nodig heeft. Eenvoudig maar schoon sanitair
Zoals zo vaak in de APP, zijn de openingstijden niet goed. Op 05 04.2019 was gesloten.
Een topplaats die elke cent waard is. Duidelijke aanbeveling van mij.
Op 3 april 2019 was de ruimte gesloten en ziet het er veronachtzaamd uit.
Geopend volgens NKC maar gesloten op 23.03.2019.
Leuke plek zonder alle faciliteiten. OK voor één nacht. Lokale leverancier om de hoek.
Sitecode: 20361
OK voor één nacht. Bakkerij gesloten vanwege operationele sluiting. Daar tegenover is een ADEG-markt waar u kunt winkelen.
Vriendelijk personeel. Zeer goed onderhouden plek. Sommige bloemstukken zouden de indruk aanzienlijk verbeteren. Het enige negatieve is dat je naar Manfredonia moet gaan winkelen. Vers gebak en snacks zijn verkrijgbaar in de winkel.
Sitecode: 51949
Want wat wordt aangeboden is te duur.
Een super plek. Ent. u. Levering, elektriciteit, WiFi in de prijs van € 5.- inbegrepen. Douche € 1, - gedurende vijf minuten. Wasmachine € 3 -, droger € 1,50 Mooi uitzicht, rustig, precies goed voor rust.
Leuke plek met alles wat de camper nodig heeft. Prijs nu € 5, - bij de automaat.
Leuke kleine staanplaats, vriendelijk welkom. Alles wat je nodig hebt, inclusief douches (€ 1, -) Niet ver van de stad. De toegang tot de plaats is verborgen, ik reed twee keer voorbij.
Schone en goed onderhouden plek. Attente beheerder. Privé busje naar Rostock rond de 16.- Euro retour. Duidelijke aanbeveling.
In alle opzichten een topplaats, absoluut aan te bevelen.