@4imCenturion
Duurder dan de plaatsen in Noorwegen. Geen strand in zicht. Geen mooi uitzicht. Een gezin van vier personen met een camper van 9,23 m voor één nacht kost vandaag 67 EUR. Elektriciteit is extra, internet is ook inbegrepen. Zelfs de douche moet extra betaald worden. Buitensporig! Wat een teleurstelling!!!
Sitecode: 19097
Grote, mooie plek, zeer goed onderhouden gebied. Geen W-LAN, hoewel er wel een signaal is (router verkeerd geconfigureerd). Zeer onvriendelijk meisje bij de receptie. Helaas alleen Noorse gasten en veel kinderen.
We houden van deze plek! Prima met een grote camper. De kinderen vinden altijd andere kinderen om op de speelplaatsen te spelen en op scooters te rijden. Alles is super relaxed! Met dank aan de eigenaren!
Zeer schone plaats om grijs en zwart water af te tappen. Maximale hoogte van 3.30m vanuit Stavanger. Vervolg op de E39 tot aan de rotonde en vanuit de andere richting kunt u vanaf daar vrij rijden.
Om 16.30 uur geen plek voor grote campers langer dan 6m
Prachtig uitzicht op het water en de bergen. Prima voor één nacht. Leuke stad met mooie huizen. We konden goed opschieten met onze Centurion. 👍🏻
450 NOK, grote CP, slecht tot geen internet, eenvoudige kleine speeltuin, zeer glooiend terrein, zeer gehorig door E6 en nachtelijke bouwplaats
geen zandstrand, overal liggen witte stenen. Kinderen waren erg teleurgesteld. Pizza is erg duur. Er zijn 4 verschillende diepvriespizza's om uit te kiezen en dan worden ze alleen warm - verschrikkelijk gemaakt. Hulppersoneel en kinderen werken daar. als je cider wilt kopen, wacht je op volwassenen.
Enorme ruimte, we werden tussen 2 stacaravans geplaatst. Geen internet, ondanks wifi, zwemgedeelte is een vijver, eten was ok, maar duur, vrouwelijk personeel erg onvriendelijk, veel te druk
Vreselijke plek, desolaat, prijs 200 NOK, betaalautomaat, WiFi ondergronds slecht, geen voorzieningen in de buurt, geen verwijdering
Aangename plek voor een nacht. Geweldig met kleine kinderen. Mooi zwemgedeelte met echt zand. Nieuwe speeltuin en andere speelvoorzieningen, ijzermuseum en Viking-natuurpad naast de deur in het bos. Veel zitplaatsen. Kanoverhuur, fietstocht met kinderen over mooie bospaden, 2 toiletten altijd open, leuke Tacco bar open tot 21.00 uur, W-LAN zonder code volledig beschikbaar op de 5 ruime stacaravans. Geen tankstation.