@50ers
- 2022
- Globecar
- 2022
zeer mooie plaats met zicht op plas., rustig en in de natuur. mooi wandelgebied. ondanks we vrijwel alleen waren hadden we een veilig gevoel. Hier zouden wij terug komen.
mooie plaats direct aan fietsroute. service aanwezig bruikbaar en gratis. 👍
leuk om een wandeling te maken in het mooie natuurpark. parking verderop gestaan is vlakker en rustig 's nachts. Geen voorzieningen gezien.
mooie cp plaats, het water is gratis elec. betalend., ĺozen afvalwater en wc is mogelijk. mooi wandelgebied Je kan er zwemmen , kajaken ... op het water.. bakkerr op 4.6 km. wel deze tijd van 't jaar opletten voor de gemarmerde bedwanzen, deze zitten in de bomen en komen gemakkelijk je camper binnen.
uitstekende ligging, ruime plaatsen en rustig.Mooie fietsroutes in de buurt +. Op korte wandelafstand van de zee.
fijne cp, rustig en van hier kan je mooie fietsroutes volgen om de loirestreek te verkenen. Kerkklokken waren voor voor ons niets storend eindigen om 22 u en beginnen om 7 u terug. Kleine proxi tegenover de cp.
vrij rustige plaats, niet ver van voie verte. supermarktje , bakker en beenhouwer achter de cp.openbare toilet aanwezig. water € 5 nu. vakbij de Dordogne kajakken mogenlijk
idd.mooi om in alle rust te genieten in de natuur, geen service maar er is wel een openbaar toilet aanwezig waar je eventueel water kan nemen. in de kleine waters die overal in dit gebied lopen komen er vele kleine langoustines opvissen,mogelijk om er langs te wandelen
idd fijne cp plaats, zeer rustig. leuk om eens te wandelen tussen de vele bodegas. Best wel wat aankopen doen voor je hier heengaat, winkels zijn er niet in de directe omgeving.
mooie locatie om de ecopista te doen en te genieten van de mooie uitzichten op de douro vallei. Dank aan de gemeente dat ze zulke plaatsen creëren. Buiten elect. is alles netjes en aanwezig.
Sitecode: 102092
voor ons is dit de plaats waar wij gelukkig van worden, rustig midden in de natuur, dit is het echte kamperen voor ons. Er is geen sevice aanwezig maar daarj hadden wij ons op voorzien. Vanuit de cp hebben wij met onze kano het meer afgevaart, zalig. De beheerde van de cp is zeer vriendelijk man en spreek goed Engels.
deze cp was voor ons een super plek om de Algarve te verkennen. alles is zoals een campeerder het verwacht.
wij sluiten aan bij de voorafgaande review. sanitair was wel even zoeken, maar toch gevonden. zie foto. wij hebben vanaf de cp hier verschillende wandelingen gemaakt op Gr route 15 en 114. aanraders.
deze cp is een toppertje, Wij betaalde €48 uur voor 3 nachten zonder elc. Vriendelijk en correcte uitbater. Sanitair is wel wat krap. enkel de douche is betalend. wij hebben vanop cp de via verdes gedaan met mountebikes liggen er heel slecht bij,veel los zand om door te rijden.
rustig en veilige cp. wel veel zon.buiten elc. alles aanwezig. winkeltjes, barretjes., restaurantjes op loopafstand . Gr route start hier. Vriendelijke bevolking.
De weg er naartoe is goed te doen met camper 7 m. Rustig en in de natuur. Buiten vuilcontainers niets meer aanwezig.Er is slechts 1 aangegeven wandelroute die naar boven gaat voor een view en 1 die naar beneden gaat voor mooie rots/ kloof, en kan je beide binnen 1 uur doen. Fietsen vraagt iets meer inspanning , tenzij je voor de mount vent tou traint.
hebben hier 2 nachten doorgebracht €20 zonder stroom. vannhieruit kan je niet starten met wandelen in het natuur park en fietsen leek mij ook gevaarlijk langs de weg.op loopafstand is er wel een natuurlijk zwembad(zie foto) camping is basic maar oke.
cp die in orde is. mooi uitzicht op valei, rustig, kruidenier, bakker, barretje met terras op loopafstand. Info voor wandel en fietsroutes bij gemeentehuis ophalen, mooi fietsen langs kanaal en door de fruitvallei .
idd een parking. mooi om enkele foto's te nemen. Je mag hier wel overnachten maar lijkt mij nu niet zo interessant. De wandeling steld niet veel voor. Het water is drink water. de locals komen hier op en af hun bidons vullen.
Rust locatie die ook nog eens gratis is als je geen elctr. of water nodig hebt, maar de wandeling is een grap, slechts 1.7 km waarvan 1 deel bos en een 1 deel dorp waar niets te beleven valt. (waar de 🥖automaat is)
Rustig in dorpje, bakker beenhouwer supermarkt eetgelegenheden en wandelen in de buurt. Lozen water, wc mogelijk en water nemen alles gratis👍
Top plekje, om terug te komen. Geen servies aanwezig maar idyllische om enkele dagen te zijn.
Mooie en zeer rustige locatie midden in de natuur, waar je mooi kan wandelen(zelfs in natura😄). Zeer gastvrije uitbaters. Brood te verkrijgen op bestelling. Eenvoudig maar proper sanitair. Wel zien dat je voldoende provides meehebt het stadje is wel een eindje verwijderd van de campingplaats. Maar op zaterdag is er dan wel de mogelijkheid om deel te nemen aan een bbq en op woensdag is er een kip maaltijd 😋.
Zeer verzorgde camperplaats niet ver van het strand en de zee( er is een deel voor naturisme) vriendelijk en behulpzaam personeel. Er is een Spar op loopafstand.
Deze krijgtvoor ons vijf sterren, alles zoals het zou moeten zijn, vriendelijk, proper, milieubewust, top locatie, kortom over alles is nagedacht. Een dikke 👍
Rustige ligging en een mooie start locatie om te wandelen in de clove, wat prachtig is maar we goede conditie vereist. Geen elec. voorzieningen, wel loze van water en water bijvullen mogenlijk
Plaats die momenteel gratis is, enkel elec. is met jetons. Rustige en direct aan het meer. Je kan er ook wandelen.
Bedankt Kris, voor het fijne verblijf. Leuke, rustige en verzorgde verblijf plaats, een aanrader 👍
Super, alles is gratis, waar vindt je da nog op onze planeet. Bedankt, we hebben hier en rustige nacht geslapen, er is zels een klein winkeltje op de parkeerplaats, waar je de meeste noodzakelijke dingen kan kopen.
Wij stonden vandaag dus ook voor een gesloten hek, denk dat deze plaats inderdaad niet meer toeganklijk is. Wel jammer want de locatie is voor natuurliefhebers top.
Mooie omgeving om enkele dagen te verblijven en tot rust te komen. Mooi fietspaden. De camping zelf is niet groot maar verzorgt (zo hebben wij het graag). De uitbaters zijn zeer vriendelijk mensen.
Toppertje. Vriendelijke ontvangst en gastvrijheid. Rustig gelegen je kan met fiets makkelijk naar albufeira +30min.
Gestopt om te overnachten, rustig en in de natuur, op wandelafstand van authentiek dorpje marvao met kasteel, bezoeken loont de moeite. Cp met mooi uitzicht en lozen van wc en water afnemen is mogelijk op deze plaats
Een nachtje verbleven, met fiets naar praia gereden, prachtige rotsen in zwarte steen, camping personeel zeer vriendelijk,, sanitair vrij nieuw en proper. Rustige en groene camping. Een aanrader.
Ruime plaatsen, die zeer snel bezet zijn !! op wandel en (fietsafstand) van centrum. Stad viel voor ons wat tegen, hangt er vanaf wat je al gezien hebt.
Prima uitvalbasis om stad porto te bezoeken, met de fiets is mogelijk, wel soms wat klimmen maar doenbaar. Sanitair verouderd, maar wel warm water, prima! Toilleten vondt ik echter vies ! In camper dan maar.
Rustige plaats om te slapen, gelegen in heel rustig dorpje. V/E zijn er maar er hangt slotje aan kastje, daarvoor zal je hoogst waarschijnlijk moeten betalen. Kan ook op eigen V/E met camper plaats nemen. Lozen en waterverz. is vermoedelijk gratis
Deze plaats is zeker een aanrader voor wie Bergerac wil bezoeken. Langs het park direct naast camperplaats kom je te voet in het centrum van Bergerac na een half uurtje wandelen. Wij hebben niets moeten betalen is al 2 jaar gratis.