@50ers
- Globecar
- 2022
2023
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
zeer mooie plaats met zicht op plas., rustig en in de natuur. mooi wandelgebied. ondanks we vrijwel alleen waren hadden we een veilig gevoel. Hier zouden wij terug komen.
mooie plaats direct aan fietsroute. service aanwezig bruikbaar en gratis. 👍
leuk om een wandeling te maken in het mooie natuurpark. parking verderop gestaan is vlakker en rustig 's nachts. Geen voorzieningen gezien.
mooie cp plaats, het water is gratis elec. betalend., ĺozen afvalwater en wc is mogelijk. mooi wandelgebied Je kan er zwemmen , kajaken ... op het water.. bakkerr op 4.6 km. wel deze tijd van 't jaar opletten voor de gemarmerde bedwanzen, deze zitten in de bomen en komen gemakkelijk je camper binnen.
uitstekende ligging, ruime plaatsen en rustig.Mooie fietsroutes in de buurt +. Op korte wandelafstand van de zee.
fijne cp, rustig en van hier kan je mooie fietsroutes volgen om de loirestreek te verkenen. Kerkklokken waren voor voor ons niets storend eindigen om 22 u en beginnen om 7 u terug. Kleine proxi tegenover de cp.
vrij rustige plaats, niet ver van voie verte. supermarktje , bakker en beenhouwer achter de cp.openbare toilet aanwezig. water € 5 nu. vakbij de Dordogne kajakken mogenlijk
idd.mooi om in alle rust te genieten in de natuur, geen service maar er is wel een openbaar toilet aanwezig waar je eventueel water kan nemen. in de kleine waters die overal in dit gebied lopen komen er vele kleine langoustines opvissen,mogelijk om er langs te wandelen
idd fijne cp plaats, zeer rustig. leuk om eens te wandelen tussen de vele bodegas. Best wel wat aankopen doen voor je hier heengaat, winkels zijn er niet in de directe omgeving.
mooie locatie om de ecopista te doen en te genieten van de mooie uitzichten op de douro vallei. Dank aan de gemeente dat ze zulke plaatsen creëren. Buiten elect. is alles netjes en aanwezig.