• Camperlocaties

• tiktok

@54

Betrouwbare reviewer

Een locatie beoordeeld—5 maanden geleden

02-10-2025 Salou wij hebben hier 3 dagen heerlijk gestaan , geen voorzieningen, alleen vuilnisbak . kost €6 mag hier 3 dagen staan . 200meter is treinstation voor Barcelona . 25 min lopen ben je in centrum Salou . tegenover camper plek is pretpark Port aventura maar daar heb je geen last van groetjes

Een locatie beoordeeld—5 maanden geleden

niet overnacht . maar goedkoop diesel getankt , heerlijk gedoucht, camper wc schoongemaakt, grijswater geloosd, schoon water getankt , zit alle maal bij het tanken 1€27 per liter👍👍👍👍

Een locatie beoordeeld—5 maanden geleden

20-10-2025 2 nachten gestaan kosten 20€ per nacht ligging mooi aan het meer ! nette camperplek ,water ,elektra, waterlozen wc schoonmaken alles netjes . wij zijn niet in dorpje geweest. maar hebben wel fietsroute rond het meer gedaan , 60km naar heem mooi

Een locatie beoordeeld—6 maanden geleden

16 en 17 okt 2025 hier gestaan niet mooi maar alles erbij , bushalte in de buurt maar koste 36€ per nacht 20€ was 5 jaar geleden toen hebben we hier ook gestaan

Een locatie beoordeeld—6 maanden geleden

3 nachten hier gestaan , douche en wc niet gebruikt , hebben we in de camper . voor de rest vind ik alles mooi verzorgd , en het ziet er netjes uit . de meneer van de camping kan Misch wel iets vriendelijker zijn maar dat is Misch wel het aard van het beestje 😉ligging van treinstation voor Napels 900mt super !! en het word wel goed uitgelegd hoe je het beste kan lopen 👍

Een locatie beoordeeld—6 maanden geleden

01-10-2025 2 nachten gestaan , mooie camperplek alles aanwezig ,warme douche , alles netjes schoon , aardige eigenaar . maar door het harde geluid van de weg , en slechte internetverbinding 4 sterren

Een locatie beoordeeld—6 maanden geleden

29-09-2025 ruimtelijke camperplekken dichtbij Lidle 3 km van gezellige en mooie stad . wc en douche zijn niet zo vies als je in eerste instantie denkt , wel koude douche meisje achter loket heel aardig .

Een locatie beoordeeld—6 maanden geleden

25-09-2025 geen voorzieningen , mooi uitzicht , beetje zwerfvuil 1 nacht gestaan aanrader

Een locatie beoordeeld—6 maanden geleden

24-9-2025 n aanrader, geen voorzieningen er is wel n waterkraan . maar er is nnmooi fietspad naar Marsala en bij camperplek leuk souvenier winkeltje koffie huis en restaurant 👍

Een locatie beoordeeld—6 maanden geleden

jammer geen voorzieningen, maar hele mooie plek !! met de fiets naar gezellig badplaats san vito lo capo

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

14 sept 3 dagen hier gestaan , rustig camperplek direct aan de zee , aardige eigenaar . 15€ alles erbij incl stroom , warme douche. niet zo heel modern maar wij vonden het oké voor €15 met de fiets naar Crotone geweest , tja niet zo heel spannend . maar als wij in de buurt komen zouden wij weer daar gaan staan , groetjes

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

1 nacht gestaan met nog n andere camper wat ik wel fijn vind . komen veel mensen water halen bij de bron maar geen overlast van , en toch wel veel verkeer wat langs komt en het stadje inrijd , en het stadje echt de moeite om tezien heel mooi historisch centrum je kan wc schoonmaken en water uit de bron 👍

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

3 nachten hier gestaan.niet bij de bomen en bankjes gaan staan wat daar komen de jongeren snachts tot 4uur chillen en voetballen .midden op het plein is het perfect, heel mooi stadje de moeite waard geen voorzieningen, dat is jammer

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

hele mooie camperplek, alles aanwezig . mooi uitzicht je kan naar Alberobello, locorotondo en Martina Franca fietsen allemaal mooie stadjes. rnnnn eigenaar kan ik haast niet verstaan , maar hele aardige man 👍👍

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

24 en 25 -8 -2025 op camperplek gestaan geen mooie camperplek , straat over was je aan de boulevard en strand . alles aanwezig tot elektrische tijd toe . je kan er heeel veel km fietsen langs de zee . allemaal Italiaanse kentekens , maar dat is niet erg groetjes

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

alles aanwezig , stroom / water lozen en water tanken , gratis . rustig plekje winkelcentrum dichtbij net over de brug. stadje ? tja vond ik niet zo , is Misch wel ooit mooi geweest maar is echt verwaarloosd. jammer!! 2 nachten gestaan

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

geen voorzieningen , mooi uitzicht, met lift naar de top was heel mooi

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

water in nemen en lozen gratis alles netjes op loopafstand van mooi en gezellig stadje en je kan mooie fiets route volgen

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

niet zo’n mooie camperplek , veel lawaai van de weg heel veel lawaai . toch 2 dagen gestaan . je kan heel mooi fietsen , en tegenover de weg aan het water liggen . dus alles bij elkaar 3 sterren 😉

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

7€ per nacht geen elektriciteit maar hebben we ook niet nodig rest alles aanwezig, loopafstand van mooi stadje zeer de moeite waard .

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

4 sterren lawaai van de weg maar voor de rest heeeele leuke camping . , aardige eigenaren heel aardig !! 18 € zonder elektrisch

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

5 Sterren alles werkt perfect . netjes schoon 👍👍👍

Een locatie beoordeeld—ongeveer 1 jaar geleden

wat n fijne mooie camperplek, wij waren op doorreis zijn het stadje nietingeweest jammer gaan wel n keer terug als we in buurt komen , om het stadje tebekijken zag er heel gezellig uit. gemeente bedankt 👍👍

Een locatie beoordeeld—ongeveer 1 jaar geleden

fijne plek voor n nacht op doorreis, 2 jaar terug hebben we hier 3 nachten gestaan en zijn we op de fiets naar Bordeaux geweest . water kan je op het kerkhof halen 😉

kost €8 maar goed !

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

hele mooie cp maar geen voorzieningen. dorpje op loopafstand wel n flinke klim , dorpje heeeeel mooi

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

mooie camperplek, behalve elektriciteit alles aanwezig , heel mooi uitzicht, rustig , en aardig dorpje om n bakkie koffie tedrinken . met de bus naar Ronda geweest ,vertrek t om 10uur ik zou niet met de fiets gaan , is te gevaarlijk

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

win staan hier nu voor 2de keer t is geen mooie camperplek, maar alles is aanwezig , ja er ligt wat zwerfvuil maar waar ligt dat niet . en geluidjes van jeugd , hanen of honden hoor je ook haast overal. en dat let soms iemand water komt halen tja t is hun stadje. je kan er in n mooi natuurgebied gaan wandelen met fiets naar huelva fietsen voor n paar nachtjes n dikke prima. en geen rat gezien !!!

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

4 nachten gestaan, we hadden geluk om op n hoektestaan , met ooievaars als buurman . rustig , dicht bij centrum Lagos en prayas verse broodjes en boodschapjes dicht bij . niet verder vertellen 😉wij vonden het top

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

2 nachten gestaan. helemaal niks mis mee . lekker rustig, het dorpje vond ik tegenvallen . maar wij zijn op de fiets naar sagres geweest . heel harde wind maar sagres is de moeite om heen tefietsen

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

hoi nieuwe camperplaats is nog niet open waarom ?? maar wij hebben 2 nachten onder olijf boompjes gestaan . denk dat bewoners er niet mee eens zijn er zijn 4 plaatsen naar 2 zijn bezet door locales. maar !! 4 sterren . er is n mooi zwembad voor iedereen, en de mooie wandeling over de hangbrug. 2 keer wezen uiteten in dorpje , n goed !!wij geven 4 sterren het dorpje verdiend om het tegaan zien

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

alles wat in vorige reviews staat klopt . aardige man , Smorgens 4 broodjes gratis aan de deur , vanmiddag lusten jullie n ijsje , gratis . nette douche en wc , gratis stoom , water . het is de 12.50€ dik en dubbel waard . en je kan er ook nog mooi fietsen heeft Ronnie ook nog routes van . 👍👍👍👍👍

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

prachtige verzorgde camperplaats alles aanwezig zelf electric. jammer dat je niet in de schaduw kunt staan de bomen moeten nog groot worden . en het dorpje is schitterend zekers gaan kijken .

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

fijne camperplaats alles aanwezig . dorpje is mooi maar klein , leuk om doorheen telopen

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

geen voorzieningen, maar n leuke plek . dorpje is mooi maar uitgestorven. kan wel de kloof lopen heel mooi!!

het is n mooie plek !! maar niet gratis 12€

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

niet heen rijden is allemaal defect

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

2023 3 nachten geweest , en juli2024 4 nachten . heerlijke plek . mooie voi verde fietsen , woensdag en zaterdag markt , komt het stadje tot leven . en gewoon van het mooie uitzicht genieten .

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

veilige camperplaats . je kan heel mooi fietsen naar morlaix . paar km verder is mooi boulevardje. diensten tegen betaling

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

2 nachten gestaan . geen voorzieningen maar leuke om testaan . fietsen en wandelen

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

hier 2 nachten gestaan 9+10 okt 2023 alles aanwezig behalve stroom lekker wandeling naar het strand gemaakt en 15km de landtong gefiets was er mooi . geen mug gezien !!en tweevrijdag van de maand kan je hier niet staan dan is er markt . dus camperplaats is gewoon open!!!!

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

€5 pernacht geen voorzieningen druk met auto’s die aan en af komen rijden , en stoffig maaaar dijkje over en op prachtig strand!!

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

deze plek is gewoon 5 sterren waard behalve stroom alles aanwezig paar minuutjes lopen en bent op heel mooi strand fietsen naar peniche en er achter liggende stranden , super mooi . en obidos historisch stadje 25km met de fiets . wij vonden het super

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

er staat 0 € wat kost camperplaats per nacht?

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

geen stroom maar voor de rest alles aanwezig. midden in het stadje wat wil je nog meer !!

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

heerlijke camperplek , zowat aan het strand . fietsen naar Figueira de foz heerlijke strandwandelingen naar volgende dorpjes . 6 nachten gestaan super

sani niet gratis !! 2 euro

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

fijn plekje onder de bomen alles aanwezig 3€ zonder stroom 5 € met stroom 300 m lopen naar treinstation om naar porto tegaan ideaal . jammer van de haan s morgen om 5 uur

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

fijne camperplek met mooi uitzicht , jammer dat je maar 24uur magstaan . wandeling naar combarro heel leuk dorpje en met de fiets naar Pontevedra . aanrader!!

Sitecode: 61921

heeel leuk plekje!! aanrader

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

2 nachten gestaan . rustig leuk plekje. leuk terrasje bij het water , gefiets naar Palencia , fietstocht tedoen maar niet echt mooi. stadje is de moeite waard.

Sitecode: 19155

wij staan hier 4 nachten . lozen en wc kan gratis . water moet met n muntje . stukje verder in park kan je ook wat water halen. naar de stad fietsen , of wandelen kan ook wij wisselen af.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

geweldige camperplaats alles aanwezig , stroom ,water , lozen , en dat alles gratis . en heel mooi uitzicht , we hebben ook n stuk van voi verte gefiets.👍

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

20-7-2023 1 nachtje gestaan, stildorpje wij hebben voi verte gefiets naar angouleme 50km op en neer , de moeite waard

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

prima plek voor n overnachting met de fiets naar Atomium , paleis en naar de stad.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 3 jaar geleden

08-01-2023 we hebben hier 1 nacht gestaan niet zo’n gezellige camperplaats, maar je kan auto of camper langpakeren.camperservice waterlozen enz. 5€ en aardige beheerder !!

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

ja . 5 sterren waard . 13 € incl. stroom heel goed!!!! leuk stadje te bereiken met fiets of lopen . leuk fietsen naar agua amarga

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

prachtige plek op het grind aan de zee , moesten helaas vertrekken hadden stroom nodig . met de fiets of te voet naar almeria prachtige en gezellige stad . kom leeg met wc en afval water , en vol met vers water . hoef je daar niet elegaal telozen , enzo jammer dat het gebeurd !!!

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

3 nachtjes gestaan niet de aller mooiste plek . maar alles behalve stroom aanwezig. wat geluid van jongeren en sportschool, maar alles bij elkaar leuk gehad . mooi dorpje om tebezoeken , winkels op loopafstand

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

stroom is afgesloten , mooie plaats dicht bij vie verde , heel mooi fietsen . maar wij gaan er nooit meer staan , hangjongeren tot 3 uur in de nacht harde muziek dat heeft het voor ons verpest jammer

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

geen gezellige camperplek . maar alles erbij tot stroom . dicht bij centrum , best leuk stadje, wij hebben er 3 nachten gestaan. beetje gewandeld gefiets naar Teba ook n leuk dorpje . in volle dorps kroeg wijntje gedronken en lekkere tapas erbij . wij vinden het n aanrader.

Sitecode: 20517

3 nachten gestaan , zonder voorzieningen . kan je wel hebben voor 10€ maar wij hadden het niet nodig . mooi uitzicht, heel mooi dorpje, wij hebben er n paar keer wat gedronken. en we hebben pittige wandeling 12km op en neer , naar volgend dorpje gemaakt. heel pittig maar mooi. camperplek is n aanrader.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

geen mooie camperplaats, maar voor €8 kan je wc lozen , afval water lozen en water innemen . jammer dat er geen stroom is . dicht bij mooi gezellig centrum en strand. aanrader . 4 nachten gestaan.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

dank aan umbrete fijne veilige camperplaats , je kan met de bus naar Sevilla ,in 40 min water tappen tank legen en wc schoonmaken prima

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

mooie camperplaats alles erbij voor €9 wijds uitzicht , heel netjes . wij zijn naar tavira gefiets en s luz op n binnendoor weggetje , echt heel mooi . als we in de buurt komen zouden we er weer heen gaan

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

mooie plek camperplaats mooi gewoon 5 sterren !!!!

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

wij hebben hier 2 nachten gestaan , 14 en 15 sept 2022 camper en 4 personen betaalde €92 dat vind ik best veel voor in sept wel mooi zwembad nette toiletten en douches stonden mooi tussen de bomen daar was niks mis mee alleen voor de prijs ga ik er niet meer heen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

jammer geen voorzieningen maar n uitzicht prachtig !! en heel mooi wandeling gemaakt langs de zee aanrader

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

4 en 5 sept 2022 hier 2 nachten gestaan . hele mooie camperplek , boven op de berg mooi uitzicht . verouderd sanitair maar heerlijk warm douchen . alles aanwezig dicht bij zee en leuke boulevard echt mooi

vandaag 04-09-2022 camperplaats gesloten tot 15-09-2022 jammer

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

hoi hoi ! 2 nachten hier gestaan geen mooie camperplaats maar wel n goede alles er op en eraan €10 peniche is mooi . wij zijn n stuk wezen fietsen buiten peniche , aanrader hele mooie uitzichten , mooie stranden aanrader!!

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

klopt beetje rommelige camping, met stacaravans , ziet niet uit maar we zouden er weer heen gaan . relax warme douche , bus om de hoek ,naar porto , fietspad naar porto 4 nachten €66 zie dat nog s tekrijgen in hoog seizoen

geen voorzieningen , maar heel mooi plekje ik geef ook. 5 sterren

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

echte aanrader. leuke wijn proeverij, lekkere wijn en olijf olie je mag het zwembad gebruiken , toilet, douche . en mooie locatie wij vonden het superfijn

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

3 nachten gestaan €3 pernacht all in je kan schijnbaar ook 2 plaatsen nemen dus dan €6 . onze buren hadden 2 plaatsen niet oké vonden wij andere campers waren n plek aan het zoeken en het zijn best ruime plaatsen , met aangesloten n park waar je lekker kan zitten ja . wij zouden hier weer gaan staan als we in de buurt zijn

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

hoi 3 nachten gestaan augustus.2022 geen voorzieningen op tijd zijn anders is het vol wandelen langs de boulevard , leuke eet en drink tentjes en mooi fietspad naar camiha aanrader. !!

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

voor n nachtje , ff de stad in . niets mis mee wel op tijd komen , Nademiddag loopt het echt vol. 03- 08 2022

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

hoi 2 nachten op deze plek gestaan water vullen / grijs water en wc ledigen gratis. veilige plek/ achter mercadona loopt camino pad 8km naar Santiago . hebben wij gedaan en was leuk!!

kost het €36 pernacht of €10 pernacht

Sitecode: 20118

2 nachten gestaan het haventje voorbij mooie boulevard stadje ook best gezellig water lozen en innemen wc legen alles gratis wij vonden het prima

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

1 nacht gestaan . nette camperplaats, aan de andere kant van weg barretje voor koffie!! wij zijn naar n groot winkelcentrum gewandeld ook mooi . helemaal gratis , aanrader

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

hoi 21-22-23-24 juli 2022 op deze gemengde parkeerplaats gestaan geen voorzieningen . druk / tja niet mooi / maar ligt aan n heel mooi park , dicht bij boulevard van gijon helemaal gratis , kan met fiets naar gijon of wandelend , mooie binnenstad . leuke winkels wij vonden het fijne dagen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

18- 19-20 julli 2022 op camperplaats gestaan overnachten word gedoogd €5 overdag hele mooie plek aan het strand, kan er mooi wandelen zou weer terug gaan

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

1 nachtje gestaan . mix parkeer plaats niets mis mee . mooi stadje / wc legen / water tanken / afval water lozen dat alles gratis

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

hele mooie camperplaats , zou er zekers weer heen gaan als ik in de buurt ben. maar.! kost geen €10 maar €15 wij waren er in juli. geen voorzieningen , neem genoeg eten , water mee lege toilet, lege afval water kan je 3 dagen staan, echt de moeite waard.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

vrijdag 8 en zaterdag 9 juli hier gestaan en overnacht. hele nette camperplaats douche / wc / afwassen , alles netjes in orde . leuk restaurantje in het dorpje waar je lekker kan eten , en niet duur . 3km verder op nog n leuk dorpje magallon leuk om heen tewandelen .dank aan de gemeente

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

mooie rustige nette veilige camperplaats water kost n €1 honderd liter werkte niet , monteur gekomen en heeft het gemaakt 12km fietsen naar tarazona, mooi stadje in het dorpje niet veel te doen ,

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

jammer dat er geen water en stroom is . maar verders prima camper plaats 5km fietsen naar het bardenas park . korte ronde gedaan erg mooi. en met fiets naar tudela , mooi stadje 3 nachten gestaan , als we hier weer in de buurt komen gaan we er weer staan ,

Sitecode: 19155

27-28-29juni 2022. hier gestaan wij vonden het n fijne plek 4km van stad gemakkelijk om naar toe telopen of tefietsen voelde veilig aanrader

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

22en 23 juni 2022 hier gestaan mooie plek geen stroom en kan je lekker fietsen maar wel duurder dan wat er op de site staat €12.50 per nacht

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

zondag 19-06-2022 camperplaats bezocht stond vol geparkeerd ook met personen auto’s. ongeure types . snel weg !! andere camperplaats bij wijnboer in hauw

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

15 en 16 juni 2022 fijne camperplaats , alles netjes. en het fietspad naar bergerac is heel mooi!! n plek om terug tekomen.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

jammer dat er geen stroom was mooi plekje monpazier mooi stadje

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

31-05-2022 hier 2 nachten gestaan complimenten aan gemeente . netjes verzorgd. rustig dorpje , maar kan je wel mooie fietstocht maken rond het lac Settons aanrader verrassend mooi.

Sitecode: 82092

28 en 29 mei 2022 hier gestaan geen voorzieningen maar n hele mooi liggende camperplaats aan n groot meer , wij vonden het leuk voor 2 nachtjes

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

leuke gratis camper plaats water aanwezig lozen cassette. geen stroom 12 km van verdun , leuk stadje om er naartoe tegoeden

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

hier 4 nachten gestaan in sept 2021 het is echt niet rustig heel veel lawaai van verkeer eingelijk niet tedoen +plint bus naar Rome stopt andere kant vande weg en 15 min ben je bij colleseum met de fiets vergeet niet kaartje stempelen in de bus , boete €54

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

wij staan hier vandaag 10 -09 -2021 dorpje niets beleven wel klein supermarkt en groenteboer . camperplaats alles super geregeld , gratis elektriciteit, lozen en vullen voor n dagje rust , n 10

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Hoi . wij hebben hier 14 en 15 - 08-2021 2 nachten gestaan . wij kwamen aan , en waren helemaal blij zo’n leuke camperplaats bij de boer . maar dat was na de eerste nacht over . je kan daar niet buiten zitten zoveel muggen niet normaal,het zijn geen kippen maar hanen wij hebben er 6 geteld die beginnen smorgens heel vroeg tekukelen en houden niet meer op . dan slaat snachts de hond nog aan , en de kerkklokken beginnen geluiden . nul slapen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Hoi wij staan hier vandaag 13-08-2021 sani zuil doet niets wc niet leeg maken geen water geen elektra blijven hier n nachtje staan en dan snel verder

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

30-07-2021 3 nachten gestaan . aardige camping beheerder. schuttelbus beschikbaar naar menton en treinstation voor naar Nice of Monaco tegaan . aanrader👍

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

vandaag 28-07-2021 naar stade De rondelli in menton gereden maar dat je daar camper neer kan zetten water tanken grijs water lozen. nee !! er zijn alleen parkeerplaatsen voor auto’s en n verbod bord voor campers

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

hoi we waren hier 21-07-2021 er is geen camperplaats meer . wel mooie camping €18.50

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

hoi ik was er 23 -07 2021 maar daar is echt geen camper plaats !!! alleen parkeer plaats voor auto’s jammer

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

super plaats !! op grasveldje aan het water in haventje bootjes kijken ,lekker fietsen in omgeving vriendelijke havenmeester , nette en schoon wc en douche 3 nachten gestaan

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

mooie camperplaats 3 nachten fijn geslapen mooi uitzicht over water spijkernisse bedankt

Een locatie beoordeeld—bijna 6 jaar geleden

Mooie plaats aan Twents kanaal aardige havenmeester lekker rustig beetje bootjes kijken leuk