@54
September 2026
Een locatie beoordeeld · 20 dagen geleden
19-09-2026 hier 2 nachtjes , € 15 àlles inclusief zelf wasmachine als die vrij was . Warme douches , warm water voor afwassen . Dorpje leek eerst niks maar zaterdags was er markt en kwam het heel anders over . Wij hebben rond het meer gefietst, was mooi , maar we hebben mooiere meren met fietsroutes gezien . Al bij al 2 leuke dagen gehad 👍👍
Een locatie beoordeeld · 22 dagen geleden
Het is geen mooie plek . Maar alles behalve stroom is er . Dicht bij het mooie stadje Greve 16-09-2026 en 17-09-2026 hier gestaan
Een locatie beoordeeld · 25 dagen geleden
het is niet echt n mooie camperplek. maar alles is er , n Spartaanse douche met koud water maar daar hebben wij geen moeite mee. wij hebben er 4 nachten gestaan en heerlijk gefiets , wij zouden er weer heen gaan ennn alleraardigste beheerders
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
02-10-2025 Salou wij hebben hier 3 dagen heerlijk gestaan , geen voorzieningen, alleen vuilnisbak . kost €6 mag hier 3 dagen staan . 200meter is treinstation voor Barcelona . 25 min lopen ben je in centrum Salou . tegenover camper plek is pretpark Port aventura maar daar heb je geen last van groetjes
niet overnacht . maar goedkoop diesel getankt , heerlijk gedoucht, camper wc schoongemaakt, grijswater geloosd, schoon water getankt , zit alle maal bij het tanken 1€27 per liter👍👍👍👍
20-10-2025 2 nachten gestaan kosten 20€ per nacht ligging mooi aan het meer ! nette camperplek ,water ,elektra, waterlozen wc schoonmaken alles netjes . wij zijn niet in dorpje geweest. maar hebben wel fietsroute rond het meer gedaan , 60km naar heem mooi
16 en 17 okt 2025 hier gestaan niet mooi maar alles erbij , bushalte in de buurt maar koste 36€ per nacht 20€ was 5 jaar geleden toen hebben we hier ook gestaan
3 nachten hier gestaan , douche en wc niet gebruikt , hebben we in de camper . voor de rest vind ik alles mooi verzorgd , en het ziet er netjes uit . de meneer van de camping kan Misch wel iets vriendelijker zijn maar dat is Misch wel het aard van het beestje 😉ligging van treinstation voor Napels 900mt super !! en het word wel goed uitgelegd hoe je het beste kan lopen 👍
01-10-2025 2 nachten gestaan , mooie camperplek alles aanwezig ,warme douche , alles netjes schoon , aardige eigenaar . maar door het harde geluid van de weg , en slechte internetverbinding 4 sterren