@5657camper
war een plek. zo mooi, schoon. alles is aanwezig en perfect in orde. de mooiste plek in onze 8 weken Spanje. zelf het eten was culinaire 100%. bedankt Carlos wij komen zeker terug .
wat een mooie plek. warm ontvangst. sanitair top en schoon. door Arne de eigenaar werden de gasten verrast met een proeverij. samen verzorgd met lokale visboer. geweldig en zeer gezellig met z'n allen. een plek om terug te komen. bedankt Arme voor deze mooie dagen op de camping la palanca Henk en Marij
we zijn hier twee nachten gebleven. Het is een mooie plek aan de rand van een gezellig We werden ontvangen door Arne met een lekkere kop koffie. 'sarongs lekker gegeten. De plek is mooi en de faciliteiten goed.onderhoiden en zeer schoon. We.qerden de 2de avond verrast door de eigenaar met een vis proeverij, samen verzorgd met een lokal visboer. Heerlijk en super gezellig. qat een gastvrijheid. Een plekje om terug te gaan. een aanrader. bedank
wat een K"T camping. Wij arriveerde als eerste , na ons een camper van 10 meter. wij moesten wachten. Uiteindelijk was er geen genoeg plek.meer en konden wij vertrekken . DeE camping is niet geschikt voor campers vanaf 7 meter. uit campercontact halen. 😡😡😡😡😡😡