@59815393

2017

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Prachtige camping met mooie ruime camper plaatsen. Zeer nette toiletten en douches. Wij zouden één nacht blijven, maar hebben besloten er een lang weekend van te maken. in een woord: geweldig.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

De Nkc app gaf aan dat de bestemming was bereikt. Maar een plaats was nog niet zichtbaar. Daarom nog een paar honderd meter doorgereden en een plek gevonden midden in de natuur. aangenomen dat dit de CP plaats was. Wel zeer rustig.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Lawaaiige plek door de bovenliggende verkeersweg. Veel oude campers, waarvan een al was opengebroken. Deze plek zou niet de naam van camperplek mogen dragen. En toch nog 4 euro betaald. Desondanks vertrokken.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Mooie camperplaats. We werden welkom geheten door een heel lieve mevrouw die ons de plaatsen aan wees. daarna heerlijk gegeten in de Bistro. De eigenaar, Josip, heeft zorggedragen voor een heerlijke maaltijd. Een zeer vriendelijke man. Kortom, wij waren erg tevreden. We komen zeker terug.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

vriendelijke ontvangst met een welkomswijntje. Leuk restaurant. Hier ‘s avonds lekker gegeten en heerlijk geslapen. Rustige plek. Echt een aanrader.

Deze plek moet blijven bestaan. Geweldig wat hier wordt aangeboden. En dat volstrekt vrij. Museum bezocht wat een aanrader is. Tevens is er een brasserie en iets verderop een restaurant. Alles aanwezig voor de verwende camperaar. Toplocatie. Hier kunnen veel landen een voorbeeld aannemen.

Het is genieten hier. In het snack-restaurant krijg je waar voor je geld en je wordt keurig bediend door het zeer vriendelijke personeel. Kortom een top camping. Gerard Woudstra

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Op zich een nette camperplek. Alleen is het jammer dat de plaatselijke politie het verbiedt dat je op je tuinstoeltje voor de camper gaat zitten. Met ruim 28 graden moet dat toch geen probleem zijn? Je vervuilt niets en bent niemand tot last. Het niet toestaan van campinggedrag wordt wel héél letterlijk genomen. Hier is voor de Spaanse overheid nog zeker nog wat werk aan de winkel. Wij zijn wel de gelduitgevende toerist. Gerard Woudstra

Deze campingeigenaar probeert in korte tijd financieel onafhankelijk te worden. Je wordt door de NKC app gelokt door de schappelijke prijs van € 21,00 voor 2 personen, maar bij het afrekenen moet je diep in de buidel tasten en tot overmaat van ramp, moet je ook nog betalen voor het douchen. Al met al voor 2 personen € 35,50 per nacht betaald. Heb maar niets gezegd over onze hondjes. Hiervoor moet je ook nog betalen. Gerard

Sitecode: 101935

Zeer vriendelijke Nederlandse eigenaren. We werden welkom geheten met een welkomstdrankje. Ook worden er beperkte menu’s aangeboden, maar ook een barbecue bestaat tot de mogelijkheid. Kortom, een prima verblijf op deze rustgevende camping!

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Prachtig verzorgde plek. Men is bezig met aanbouw van mooie chalets. Keurig aangelegd grasveld waar je heerlijk kunt zitten, zonder last te hebben van inlopend grint in de camper.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Wij hebben op basis van de NKC app, de camperplaats bezocht, hebben € 18 moeten betalen in plaats van de aangegeven € 11,79. De betaling moet worden verricht via een automaat, wat pas na herhaaldelijk invoeren (zeker 5 x) lukte. Helaas weigerde de slagboom, die pas openging na gebeld te hebben met het op het scherm vermelde nummer. Plekje gezocht en ontdekten dat feitelijk niets was onderhouden. Geen douches en toiletten. We zijn maar weggegaan.