@5wheels
Een rustig plaatsje op een werkend melkveebedrijf. Heel vriendelijke ontvangst! Ik kreeg als leek een mooie uitleg over de dieren. Het sanitair is zeer eenvoudig maar wel netjes, echter ligt het wel wat ver gelegen van de staanplaats.
Wij verbleven 10 dagen op deze prachtige plek. Als je echt rust zoekt in een prachtige omgeving en ongelofelijk ruime plaatsen is dit de place to be. ‘s Nachts is de sterrenhemel onbeschrijfelijk mooi. De eigenaars zijn superlief en behulpzaam. Ik kreeg bijvoorbeeld een verlengsnoer uitgeleend omdat deze van mij te kort was. Enig minpuntje, het sanitair is wat verouderd en er zijn maar twee douches. Wel superproper!
Positief: mooie camperplaats met een bushalte naar Granada op 500m. De ontvangst door Edgar is hartelijk. Kortom, ideaal om Granada te bezoeken. Negatief: het totaal ontbreken van sanitaire voorzieningen. Er kan gebruik gemaakt worden van het toilet van het nabijgelegen restaurant maar toen wij er waren was het er ronduit smerig. Vandaar de drie sterren.
ik deel de mening van Jos-en-Geke. De camping is kraaknet. Ook wij mochten extra op de parking met gebruik van alle faciliteiten. Wij komen zeker terug.
voorbijrijden! 5 kilometer verder richting Noordkaap is een schitterende kleine camping. Deze is rommelig en niet verzorgd. Het sanitair gebouw is vrij nieuw maar onvoldoende. Bovendien zijn er geen aparte toiletten. enkel douche en toilet samen. Aan de overkant van de straat stoppen constant bussen. Deze maken gebruik van de toiletten aan de winkel maar frequenteren ook op de camping om even tot aan de fjord te wandelen.
Sitecode: 101966
Mooie rustige omgeving. Ideaal om te fietsen en wandelen. Zelfs in de boomgaard kan men mooi tussen de fruitbomen wandelen. De locatie is nog in opbouw. Zoniet kreeg dit 5 sterren. De eigenaars zijn supervriendelijk. Er is een winkel met lekkere streekproducten. Tip: probeer zeker het ontbijt!
supper nette camping, in normale omstandigheden een prettige verblijfplaats. Echter is er op een paar honderd meter van de camping een werf voor de aanleg van een nieuwe werf. Tot na 20u heb je last van zware machines. Wij hebben ons verblijf een dag ingekort.
De locatie ligt op 20 minuten fietsen van de stad en dat is het enige pluspunt. Toen wij er waren was de locatie overvol. Geen probleem maar met een handvol douches en toiletten is het drummen. De twee sterren zijn het gevolg van de beheerder. Eerst wilde hij mij extra doen betalen omdat mijn reservewiel achteraan gemonteerd was. Bij mijn weigering deed hij het mij afnemen. Hoewel mijn 7.60m ruim onder de 9m plaats bleef.