@66maggie
Sitecode: 20140
mei 2025 camping is nog steeds gesloten
er staat buren bordje verboden voor campers
Hele nette kleine camping. Zeer behulpzaam Sanitair zeer netjes, wat weinig voor de hoeveelheid plaatsen maar wordt meer dan regelmatig schoongemaakt er is ook een sauna. Strand vlakbij en fietsmogelijkheden
23-6-2019 het leeg hier,inderdaad winderig dus geen muggen. Prima om te staan , en geen boxje waar je geld in kunt betalen gevonden. Misschien komt er nog iemand langs?
Bestaat niet meer,er us wel een strandopgang Waar je misschien mag blijven staan. Hier komen gaat via 11 km gravelwasbord. Niet lekker
Ziet er heel goed uit , zal in het weekend druk zijn met dagjes mensen Nu liep er een ooievaar en zijn wij de enige
Prima hier, geen honden is een extra voor ons
Prima hier, geen honden is een extra voor ons
Grote camping, alles prima in orde. Schoon , mooi sanitair, 15 euro all-in. Zou hier in het hoogseizoen niet willen zitten, dan zijn zwembadje en restaurant wel open, maar zo in het voorjaar met 6 andere kampeerders is het goed te doen
Maggie 18-05-2017 een heerlijke plek. Nog weinig voorzieningen , maar dat wordt volledig goedgemaakt door de gastvrijheid en hulpvaardigheid van de eigenaar. Heb je vraag of een probleem hij helpt je oplossen. En komen meer voorzieningen. Wij zijn er drie dagen blijven staan en komen terug.
Maggie 15-5-2016 Prima plek, pas opnieuw geverfd , oud maar redelijk goed schoon gehouden . Waar kun je voor 3,50 als pensionado de hele dag in en uit het thermaalbad? En dan kun je voor 3 euro goed eten in het dorp ( kultuurhuis) ja de electriciteit is duur, dan maar zonder TV
Prima plek. Alle voorzieningen. Rustig. Winkel vlakbij. Misschien zomers last van skatepark op 100meter. Wij stonden hier lekker.
Veel plaats, er zijn een paar mensen die Duits spreken. Alle voorzieningen zoals gemeld. Chemisch toilet reinigen en een vuilnisbak niet kunnen vinden. Een oase van rust, behalve tijdens de paardenshow.
Sitecode: 19371
Prima ontvangst, alles naar wens.