@68erbiene
Juni 2026
Deze keer werkte de machine beter dan tijdens ons vorige bezoek, wat positief was. We werden echter om 8:00 uur 's ochtends wakker gemaakt door een kettingzaag. Boomverzorging is belangrijk, maar een kort berichtje zou handig zijn, anders worden we ruw uit onze slaap gerukt.
Alles wat een kampeerder nodig heeft, is er. Een voormalige camping met alle voorzieningen, een beetje gedateerd maar schoon. Zelfs de receptie was nog bemand en je kon er kleine boodschappen doen. Jammer dat er geen broodjesbezorgservice was. We zouden graag terugkomen als we ooit weer in de buurt zijn.
We willen u ook bedanken voor de mogelijkheid om hier te overnachten. Dank u wel voor de voorzieningen zoals de water- en elektriciteitsaansluitingen. ...
Als hier tien campers geparkeerd zouden staan, zou je geen adem meer kunnen halen en zou je de parkeerplaats niet meer uit kunnen komen. Het is veel te krap. En te kort voor een camper van 9 meter. We reizen veel met CCP's (Camping Campsites) en zijn daarom beter gewend. Verder was alles op de camping prima. We hebben ons afval in de vuilnisbakken aan de voorkant van de camping, langs de weg, gegooid.
Alles wat een kampeerder nodig heeft voor een bezoek aan de stad is aanwezig. We zouden hier graag nog eens verblijven.
Mei 2026
Een werkelijk fantastische plek om te overnachten. Alles wat een camperreiziger nodig heeft is er, en dat alles voor €12, plus een heerlijke fles wijn als cadeau. We kregen een gratis proefje. Deze fles wijn kost €12,50 in de winkel. Je verblijft er praktisch gratis, en het is er zo mooi. We zouden er graag nog eens terugkomen.
We verbleven hier in mei 2026 met de Campingcar Park-kaart. Deze camping zou wel wat meer onderhoud kunnen gebruiken. Het is fijn dat het gras gemaaid wordt, maar niet als het gemaaide gras blijft liggen. Het zou nog beter zijn als de bestaande faciliteiten gewoon gebruikt zouden kunnen blijven worden.
Ik ben het eens met de eerdere recensies; het heeft alles wat een camperplaats nodig heeft. Het zou beter verlicht kunnen zijn, vooral omdat het grasrooster op de staanplaatsen is verschoven, waardoor er struikelgevaar ontstaat. Prima voor een overnachting.
We hebben hier nu drie keer overnacht. De eerste keer zijn we weer vertrokken. Deze keer waren we teleurgesteld dat de parkeerplaatsen niet gemaaid waren, vooral in het boomloze gedeelte (naast de invalidenparkeerplaats). De toegangspoort zag er ook slecht uit (roestig, vervaagde borden). Dat is jammer, want we zijn normaal gesproken erg te spreken over jullie campings.
Geweldige nieuwe camping. Zoals altijd bij Campingcar Park is alles wat je nodig hebt aanwezig. Er is een erg goede bakkerij in de buurt. En er reden 's nachts geen treinen. Ik kom hier graag nog eens terug.