@722981
- Hymer B544
- 2005
- Integraal
Augustus 2026
even ter verduidelijking na juli is het café om 18:00 gesloten dus geen pizza wel is de winkel beneden open zeer ruim assortiment dus daar om pizza’s geweest en zelf gebakken vrij duur staan voor alleen slapen
voor 10€ via EasyPark met stroom en toiletten en een uitzicht wat wel honderd euro waard is fantastisch dank aan de gemeentevoor deze prachtige locatie
Juli 2026
Sitecode: 196315
prachtige locatie maar inderdaad in het weekend overdag zeer druk
Een foto toegevoegd aan een locatie · 3 maanden geleden

wat een gezeur ja 4 plaatsen dat staat ook in deze app mooie locatie kort bij centrum en supermarkt
leuke camping grote plots toiletten en douches schoon en netjes zelfs toiletpapier op de toiletten alleen de prijs is wat discutabel 5€ per nacht voor de hond extra 2€ op voor tax wij betaalde voor twee dagen 86€ 68€ voor plot 10€ hond en 8€ voor 2 personen dat is iets anders als 27€ per dag zoals aangegeven
Juni 2026
leuke camping alleen prijzen kloppen niet 23 - 06 prijs zou 19€ zijn was 31 2 personenhond en stroom
Erg rustige camping 150 meter naar centrum, restaurant voor de deur en zeer vriendelijke receptie dame met broodjes service, in het weekeinde drukker met veel fietsers
alles is al gezegd super dat er gemeentes zijn die dit allemaal gratis aanbieden
zeer leuke camping in de natuur vriendelijke gastvrouw ook Nederlands sprekend fantastische ontvangst mochten kiezen waar te staan en er lopen ezeltjes en paarden naast de camping er is een zwembad en speeltuin voor de kinders zeer leuk en gastvrij aanrader