@7884
- 2005
Wij komen hier al jaren maar waren hier op 12 juni 2024 en alles was verlaten en stil. Deuren op slot en Ricardo telefonisch niet bereikbaar !!!!
Ook hier ruiken ze geld. De € 10 is inmiddels € 20 geworden.
Kleine rommelige camping, zonder enige vorm van onderhoud. Sanitair erg vervallen en smerig. Warm water alleen voor de douche( zonder licht) als de zon schijnt. Geen aanrader. Eén nacht voor € 13,-- . Ligt strak tegen de zeer drukke weg( dag en nacht herrie).
Deze plek is in de zomerperiode, bij mooi weer, onbereikbaar door de vele badgasten. Doorgereden tot net voor het plaatsje Sella Nevea, waar we op een mix parking hebben gestaan. Staat niets aangeven maar bij navraag blijkt dat we hier kunnen overnachten.
Hele mooie campi g met ruime vlakke plaatsen; zelf uitzoeken. Fijne ontvangst, meertje, paddleboards te huur. Keurig sanitair.En dat alles voor nog geen €20,--.
Mooie camping maar alles moet wel volgens de regels. Jammer als je net aankomt dat je dan gelijk alle info van de streek over je heen krijgt. Een bakkie koffie op je eigen plek is dan fijner. En ik beslis graag zelf hoelang ik blijf; daar heb ik John niet voor nodig...een beetje belerend gedrag.
Zeer vriendelijke ontvangst en heerlijk het driegangen diner meegegeten voor € 10,-- pp incl drank. Heel net sanitair, maar geen afwas gelegenheid.
Prima parking zonder faciliteiten. De nachtwaker van het museum is allervriendelijkst verzorgd ons van peren en nodigt ons thuis uit. Communicatie via google via free wifi van het museum. Overdag wel veel bezoekers.
Wat een welkom. Een hartelijke ontvangst door de beheerder. Zoek zelf een (grote)plaats uit op deze prachtige camping. Topsanitair.