@8OTTO8
- 2007
Rustig, comfortabel, 24 uur per dag geopend, u betaalt per app, 10 euro voor 24 uur.
Er is een camping en een camperterrein, waar ook buiten openingstijden kampeerders welkom zijn!!! Je komt zelfstandig binnen en installeert je op een van de daarvoor bestemde plekken. 's Ochtends ga je naar de registratiebalie. De prijs is goed, maar het is alleen voor het camperterrein, dus je gebruikt de laad- en losvoorzieningen en de elektriciteit, maar niet de campingvoorzieningen. € 25 voor een camper en drie volwassenen.
Ik stopte hier omdat het aangrenzende Area Sosta Camper Schwangau Wohnmobilpark, dat ook door hen beheerd werd, vol was. Ik vroeg of er plek was, ze zeiden ja, ik betaalde, en toen ze me naar de plek brachten, ontdekte ik dat het een parkeerplaats voor de toiletten was, ongenummerd, op asfalt, met slechts aan één kant een heg. Zou dit de behandeling van Italianen zijn? Ik vroeg om een andere plek, wat ik tegen een meerprijs kreeg. Aardig, maar slecht behandeld.
Dit is een camperplaats, geen camping. De beoordelingen over de camping kloppen niet. De plek is gunstig gelegen en de prijzen zijn gunstig gezien de nabijheid van de kastelen. Jammer dat het vol was toen wij aankwamen.
Het is een parkeerplaats, waar je maar €2 per dag betaalt. Het metrostation ligt op slechts een paar meter afstand, erg handig. Het enige nadeel voor ons, die er op zaterdagavond overnachtten, was het lawaai van de snelweg erboven en een paar groepjes jongeren die veel lawaai maakten met hun auto's.
Eenvoudige rustplaats, exclusief voor kampeerders. Deze biedt basisvoorzieningen, zoals water laden en lossen, elektriciteit inbegrepen in de prijs en afvalscheiding. In- en uitrijden is te allen tijde mogelijk; de parkeerplaats functioneert als een gewone betaalde parkeerplaats met een slagboom; een creditcard of betaalpas is vereist. De parkeerplaats is goed verlicht, rustig, afgelegen en zelden druk. Het charmante en goed gesorteerde stadscentrum ligt op 10 minuten loopafstand.