@:Dani14
Lid van Campercontact sinds 2020
- 2016
Parkeerplaats op grind voor de ingang van de pit. Alleen hellende plaatsen - soms tot 7 ° helling moet worden gecompenseerd. 2 stroomaansluitingen en een wateraansluiting. Gedeeltelijk bezet door langparkeerders. Auto's parkeren graag parkeerplaatsen bij de pilaar. Achter het plein is een drukke straat - er is verkeerslawaai te verwachten
Afvoerpunt grijs water, waterkolom beschikbaar maar zonder schroefdraad voor waterslang. Alleen water drinken met een gieter
Zeer mooie natuurlijke plek, direct aan het water, zeer geschikt voor watersporters en gezinnen met kinderen. Wandelen rond het meer (ongeveer 30 km), fietstochten, verhuur van stand-up paddles, geweldige waterhindernisbaan, klein restaurant, vuilnisbakken voor verwijdering. We komen graag terug
Alles tegen betaling, elektriciteit 2, - € / uur, water 2, - € / 100L, geen mogelijkheid om de toiletcassette te spoelen - sinds de kraan is verwijderd, nauwelijks schaduwplekken, alle parkeerplaatsen moeten worden opgekrikt. Niet erg uitnodigend
komen met geen hoge verwachtingen, absoluut blij vertrokken. Dit is echte gastvrijheid !! Grote ruimte, centrale locatie - we zullen zeker terugkeren naar Vöcklabruck !!