@A-W-Mobi
mooie camperplaats met zeer vriendelijk personeel ook in Falesia geweest daar was het personeel nors Wat een verschil !!
zeer mooie camperplaats er is erchter een groot probleem met de hondepoep op weg naar het strand. jammer dat de mensen hun hond daar uitlaten zonder de boel op te kuisen (schande). de vriendelijkheid van het personeel laat zeer te wensen over. Enkel klanten met een grotere camper worden zelfs begeleid naar hun plaats.
hebben hier 1 nacht gestaan. er was nog maar 1 plaats op het bovenste gedeelte van de camperplaats en we waren met 2 campers dus konden we daar niet staan. dan werd ons een plek aangewezen achteraan het gebouw een schuin stukje grond met onkruid tot 40 cm hoog en erg hobbelig. heb toen gevraagd of er geen beter plek was maar men zei neen het is maar voor 1 nacht. terwijl er nog mooie plaatsen waren die nadien door andere campers bezet werden.

Schitterende plek om te overnachten als je op doorreis bent ik kom hier zeker nog eens overnachten om ook de omgeving te bezoeken want ik denk dat je hier goed kan wandelen. Dikke duim voor de gemeente.
zeer mooie plaats om te overnachten alles is goed geregeld πππ
zeer rustige omgeving opgelet er is geen watervoorziening meer.
zeer rustige omgeving top plek om een overnachting te doen.
De camperplaats is er nog steeds!!! Schitterende plek om te overnachten 9β¬ stroom inbegrepen. π
wat een topplaats schitterende mooie grote plekken en zeer rustig
Prachtige camperplaats in de natuur. Zeer rustig en heel veel wandelmogelijkheden in de nabije buurt. Zeer vriendelijke uitbaters geen vraag is te veel. Ook mooie wandeltuin naast de camperplaats. wij komen zeker terug. dikke π

Dit is een uitstekende camperplaats niets op aan te merken en zelden tegen te gekomen wij komen zeker terug.
Sitecode: 20141
Prima camperplaats we komen zeker terug. Zeer vriendelijke mensen. Er zijn veel wandelingen die vanuit de camperplek vertrekken.