@A-en-M

2017
Buscamper
Bezit

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

Mooie parkachtige tuin aangrenzend. Echter slechte 4G-ontvangst en tot 22 uur blaffende honden van omwonenden.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

De water- en toiletvoorziening is geheel verdwenen, zie foto. De camper parkeren is weer 24 uur per dag mogelijk: de eerder geplaatste borden over parkeerverbod 's-nachts, zijn weg gehaald.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

4 brede plaatsen in de hoek van een plein aan een drukke doorgaande weg. Dus rumoerig. De sanitairzuil is verstopt, geeft ook geen water. De verlaagde vuilwaterafvoer is ook verstopt. Beide voorzieningen hebben al lang geen onderhoud meer gehad.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

Onze Garmin had veel moeite met navigeren naar deze locatie; en de dag erna opnieuw met het verlaten van deze locatie. Wel rustige nacht, ondanks de nacht van zaterdag op zondag.

Het gras aan de linkerzijde ziet er gemaaid en aantrekkelijk uit. De ingang wordt echter geblokkeerd en de rechterzijde ligt vol met zandhopen......Zie foto. De enige lange plaatsen op de verharde parkeerplaats bevinden zich bij de ingang van het zwembad en zijn gereserveerd voor gehandicapten en voor het opladen van elektrische auto's. Voor ons camperaars is de situatie vooralsnog in nevelen gehuld!

Locatie is heel goed, er zijn diverse afvalbakken. De plaatsen zijn te kort omdat je te dicht bij het jaagpad komt. Wanneer je in de breedte gaat staan is dit probleem opgelost. Er kunnen dan minstens 4 campers achter elkaar parkeren. Honderd meter verder is een autoparking waarop 2 campers de nacht doorbrachten.

In de nacht van donderdag op vrijdag 4 augustus kwam rond 2:45 uur een locale autoracer rondjes scheuren over zowel het geasfalteerde deel als over het steentjes-deel van deze locatie. De schrik slaat je om het hart. Gelukkig legde hij maar 2 of 3 keren aan.

De kerkklok is stil tussen 19:00 en 07:00, nadat die op deze twee tijden uitgebreid geluid is. Tussen 07:00 en 19:00 uur wordt met zoveel slagen het volle uur gemeld. Elk half uur nog eens met één slag. Wij stonden hier alleen.

Tot in de vooravond wachten tot de parkbezoekers met hun auto weg zijn zodat je op de locatie kunt parkeren. (wel zondag nu en in vakantieperiode) Vanaf 07:00 uur komt woon-werkverkeer op gang en wordt het onrustig.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Bedankt Kirsten&Allan voor jullie onbaatzuchtige gastvrijheid!

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

De locatie is prachtig, maar het verkeerslawaai van de aangrenzende weg gaat de gehele nacht door. En haalt ons nogal eens uit de slaap.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Naar deze plek rijden moet over een gecombineerd voet-fietspad en is eigenlijk al te smal voor een personenauto. Dit moeten wij camperaars niet willen! Is misbruik maken van het Zweedse 'Allemansrecht'. Dus verwijder deze prachtige locatie alsjeblieft als camperplaats!

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Tijdens openingsuren tussen 8 en 21 uur kun je stroom afnemen. Als de hefboom omlaag gaat moet je weg zijn. Geen overnachting dus.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Advies om de coördinaten te gebruiken. Bij gebruik van de straatnaam eindig je op de scholenparkeerplaats aan de overkant. Deze is overigens wel knusser.........!

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Als serviceplaats om het toilet te ledigen is deze locatie perfect. Als overnachtingsplaats echter te dicht bij de E45 waardoor nogal lawaaierig.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Wat een prachtige locatie!

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

De speciale installatie voor cassette-lediging was defect. Maar er zijn dus ook gewone toiletten hier voor dit doel. Fijn geregeld op deze nieuwe serviceplaats met sanitair van staal.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Enkele kilometers terug in centrum is voor passanten de mogelijkheid tot toilet leegmaken en drinkwater innemen. Kost 100 kronen of € 10 in een envelop in een brievenbus.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

De toiletcassette ledigen kan uitsluitend ongeveer één kilometer vóór de haven aan de linkerkant van de weg. Ook drinkwater innemen en grijs water ontladen kan hier. Goed opletten: je rijdt er zo aan voorbij en bij de haven is dus niets op dit gebied. Er staan geen verwijsborden bij de haven.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

De toiletcassette kan uitsluitend worden geledigd ongeveer één kilometer vóór de haven aan de linkerkant van de weg. Op deze plek kan ook drinkwater worden ingenomen en grijs water geloosd. Bij de haven kun je niet douchen zolang de havenmeester er niet is, zoals nu (4-5-23) in het voorseizoen.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Mooie plaats aan het vrijetijdspark. Legen cassettetoilet is om de hoek van de weg. Water en elektriciteit werkten nog niet (16 april). Wij stonden alleen, maar met een goed gevoel. Vanwege doorgaand verkeer op deze weg is het wat onrustig, ook 's avonds en al vanaf 06:30 in de ochtend.

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Goede WiFi-ontvangst. Slechte douches: mede door iedere keer de waterknop indrukken, verloopt de wateraanvoer van koud naar heet en telkens weer opnieuw. Bovendien loopt het gebruikte water veel te langzaam weg..........

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Het toilet staat in een bouwval, maar je kunt de cassette tenminste ledigen. Verder zijn er 3 vuilcontainers voor ongesorteerd afval. De weg erheen is een slijtageslag voor de camper. Maar dan sta je wel pal aan de Middellandse Zee.

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Leuk en goed onderhouden Spaans dorp om te bewandelen. De camperplaats is netjes en royaal. Je kunt je toilet legen en het grijze water lozen. Rustige nacht.

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Voorheen waren de aanwezige douches vrij toegankelijk. Vandaag bleek ons dat de beide deuren afgesloten zijn en je om de sleutel moet vragen in de naast gelegen bar/kiosk als deze tenminste geopend is.

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

De 24-uursprijs voor een kleine camper bedraagt € 14 en die voor een grotere camper bedraagt € 17. De waterkraan is voor het reinigen van het toilet, en is dus niet geschikt voor drinkwater.

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Op donderdagavond 19 jan. tussen half 8 en half 10 was er sprake van enorme geluidsoverlast uit 2 auto's van de plaatselijke jeugd. Bewust ervaren als 'campertje' pesten. Al met al nogal dreigend! Na afloop was hun parkeerplaats bezaaid met een aantal lege koek-snoep-chipsverpakkingen en diverse al dan niet lege flessen en blikjes. Ook werd door iemand die avond een hond uitgelaten die zeker een uur continue heeft staan blaffen.

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Alle watervoorzieningen zijn aanwezig. Rumoerig door doorgaand verkeer, en doordat auto's steeds tussen de campers parkeren, terwijl er vele lege parkeerplaatsen zijn. De plastic flessen e.d. waaien over het terrein, terwijl er meer dan voldoende bakken in de omgeving staan waarin je het afval kunt scheiden.

'Mixed parking' tussen scholen en sportvelden, aan een drukke doorgaande weg. De gehele dag door komt men overal vandaan en gaat men overal naar toe!

Het watertappunt is buiten gebruik! Zie foto.

Wij waren vrijdagavond 29 juli 2022 daar. Wel heel onrustig tot zeker 12 uur 's nachts. Kan ook niet anders want de camperplaats ligt naast de haven en bijbehorend uitgaanscentrum.

In de vroege avond tot na 22 uur, veelvuldig aanrijden van personenauto's die na onderling overleg snel wegrijden.

Het js juist de bedoeling dat je op het grasveld gaat staan, zie foto met daarop een rode verwijzingspijl. De parkeerplaatsen vóór het grasveld zijn bedoeld voor het kinderdagverblijf.

Het tarief is €4 en niet het vermelde €2. Dit laatste is alleen voor water. Zie de bijgevoegde foto's. Deze onjuistheid heb ik al doorgegeven aan de app als 'wijziging'.

Sitecode: 72035

Veel geluidsoverlast van doorgaande weg en wat minder van scheepvaartmotoren. Milieustation aan overzijde is goed te ruiken en veroorzaakt vele vliegen op warme dagen als gisteren/vandaag (26 graden C.).

Het eetcafé midden op de camping had op 11 juni een heropening van het exterieur. Tussen 18:30 en 24:00 uur zeer luide muziek met doorlopend dezelfde dreun. Daarnaast auto- overlast van feliciterende klanten van buiten de camping.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Het zwembad wordt momenteel gerenoveerd. Bij ons vertrek vanochtend kwam een bouwvakker rondzeggen dat vanaf deze middag de waterkraan zou worden afgesloten, want benodigd voor de renovatie. Voor hoe lang? De man zei: "mehrere Monaten".........

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Op onze vrijdag was er 'examen' voor paard-met-veulen op het naastgelegen terrein. Leuk om te zien. De oudere jeugd zat tussen 19:45 en 22:15 met luide muziek aan de picknicktafel. Dag en nacht reden regelmatig auto's op en neer naar de achter gelegen parkeerplaats. Dus onrustig was het wel.

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

Klopt helaas! Ook de omliggende terreinen aan de zee waarop altijd vele campers staan, zijn vandaag voorzien van zo'n bord. Dat bord wordt met cement vastgezet, dus zal niet tijdelijk zijn. Hier eindigen de fijne camperplaatsen Malaga, ten onder gegaan aan het blijvend onacceptabele gedrag van vele camperaars..........

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

Hier overnacht 25-1-22. Ondanks de koude nacht was er stromend water. De afvoerput voor de toiletcassette was echter verdwenen. Het rooster onder de drinkwaterkraan werd nu gebruikt voor de toiletcassette! Het laat zich raden hoe dit tafereel oogde..... Wij hebben de toiletcassette op onze volgende locatie geledigd. Wel rustige nacht gehad.

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

Op 23-1-22 overnacht. Geen water (okay: vorst in de nacht). Maar ook geen toilet! Verstopt. Uitwerpselen op het rooster. Het zag er gewoonweg smerig uit. Wij hebben de toiletcassette hier niet geledigd. Wel rustig kunnen slapen.

Continue vallen eikels op de camper, je blijft ervan schrikken. Ook zijn er veel insecten die proberen binnen te komen. De grote bomen waar je onder staat hebben een fikse snoeibeurt nodig. Zeer veel vogels zorgen 's-avonds voor onrust. Meppen als stadje is volstrekt sfeerloos en samengeraapt rondom de Ems. De nabij en hoog gelegen drukke doorgaande weg over de Emsbrug veroorzaakt nogal veel geluid.

Middag en vooravond lawaaierig aan 2 kanten, door voorbij rijdende tractoren, quats en opgevoerde (oude) bromfietsen.

Prachtig uitzicht, en mooie stad+omgeving. Tussen 06:30 en 20:00 uur doorlopend lawaai van de betonmolen en bijbehorende betonauto's. Ook de hele dag en avond door langslopende en fietsende jeugd heen naar en terug van de Nederrijn.

4G-ontvangst varieert tussen matig en zeer slecht. Deze is afhankelijk van het aantal gebruikers op de locatie, en het tijdstip gedurende de dag en nacht. De telefoon blijft zoeken naar providers, dus de batterij loopt sneller leeg. De enige zendmast staat in het dorp en is nogal laag.

Prachtig gelegen camperplaats. Rustig, en des nachts zeer stil.

Mooi gelegen locatie met fijne voorzieningen. Op onze donderdagavond onrustig door stenen gooiende gekleurde jongeren, met politiebezoek als gevolg.

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

Onrustig door de naastgelegen drukke doorgaande weg. Ook 's-nachts. Echter het gezellige centrum zeer dichtbij is een groot pluspunt.

In de vooravond komt de havenmeester € 6 incasseren voor die nacht. In het naastgelegen sanitairgebouw kan met daar verkrijgbare munten de voorzieningen worden geopend: toilet legen, vers water en douchen. Elk met een eigen tarief. De camper moet op blokken staan. Prachtige Altstadt om te verkennen.

Wij betaalden € 25 zonder elektra inclusief 2 douchemunten. 3 minuten douchen met start /stopknop: prima geregeld. Mochten staan waar we wilden. Altijd op gras én scheef......Dus blokken nodig. Oprijpad loopt scheef, is verhard en bestaat uit zand met nogal groot uitgevallen stenen. Toilet legen en grijs water afvoeren zijn okay. Afval sorteren in plastic, papier en restafval in 3 containers bij de ingang.

In de avond aangekomen voor snelle slaap-tussenstop. Ligt aan een drukke doorgaande weg. Verlichting dooft om 22 uur, alles gesloten. De daar ook geparkeerde vrachtauto's rijden weg vanaf 5 uur. Ook komen er tour-en stadsbussen op het enorm grote terrein. Kortom, onrustig! Maar wél in Polen, gratis en de hypermarkt Tesco is altijd leuk om te bezoeken.

Staande onder een lantaarn midden op het terrein, werden wij rond 20:30 uur door een bewaker erop gewezen dat dit een private parking is van Edeka. Wij zouden hier echter deze nacht gedoogd worden mits wij onze plaats 'sauber' konden houden. Aangezien de laatste beoordeling van 2016 is, is mijn advies dan ook om deze camperplaats als zodanig te schrappen.

Naastgelegen brugvloer is van hout. Nogal gehorig bij elke passerende auto. Echter: wie hier goed rondkijkt ziet binnen de totale parkeerplaats zowel een afvoerput-met-deksel als een waterkraan......

Er zijn 2 wandstopcontacten. Dus zonder hulpmiddelen geschikt voor 2 campers. Wij hebben later onze aansluiting gedeeld met een camperaar. Voor beiden gewoon oké. Fijne tuin om in te vertoeven.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Grote rechte plaatsen op asfalt. Het lawaai van de brug houdt echter nooit op. Wij sliepen dus onrustig. Goed voor één nachtje. Echter toekomstig niet nog eens bij voorkeur.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

De zeer smalle douche werkt 5 minuten op 1 euro. De helft van die tijd gaat echter verloren door het instellen op een waterkracht met een redelijke temperatuurcombinatie.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Let wel op: vers water en toiletspoelwater worden hier door elkaar gebruikt voor beide doeleinden. 's-Avonds tegen middernacht wordt de grote afvalbak met veel lawaai geledigd.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Waterkraan aan de rand van deze parking pal tegenover het café/shop, alleen te bedienen met een tang. De uitbaatster gaf ons te verstaan, dat deze kraan niet voor camperaars was bedoeld.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Nogal modderig en volle waterkuilen als gevolg van hevige regenval. 4G valt regelmatig weg en indien wel werkend zeer lage kwaliteit.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Vier camperplekken worden vrijgehouden. Parkeergeld is per uur, met een maximum van €4,50 tussen 9 en 14 uur en nogmaals zo tussen 16 en 20 uur. Parkeerwachter loopt continue rond en bekeurt nog al eens! Gaudi-museum is op 10 minuten lopen door de prachtige binnenstad. Voor de 65plusser bedraagt de entree €6. Na bezoek niet gebleven voor overnachting, vanwege het terechte stadslawaai.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Voordat de camper op zijn plaats staat ben je al gauw een uur verder vanwege het toegangsgedoe. Deze CP ligt op een rotonde aan de rand van het stadje. Daardoor rumoerig, ook 's nachts. De voorzieningen zijn echter dik in orde: alle 10 plaatsen kunnen op stroom worden aangesloten. De totaalprijs voor een nacht is toch slechts €5.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Locale jongeren verzamelden hier tussen 16 en 21 uur. Niet echt hinderlijk. Later was er tot 23:30 uur een feest ergens binnen, waarvan de muziek in de camper enigszins hoorbaar was. Al met al is het een prachtige camperplaats op een heel fraaie locatie.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Ten opzichte van Millery is hier geen Moezel. In de winter trekt de kou hier dan toch minder op. Rustige nacht gehad. Wij stonden alleen.

Aan de bestaande CP is niets veranderd. Aan begin van de weg erheen is wel een parkeerplaats voor 17 campers ingericht. Deze vraagt €1 per uur en is gesloten tussen 19 en 9 uur. Overnachten dus op de bestaande CP.

Mooi gelegen aan de rand van het bos. Alleen maar caravans en een enkele camper. Prima sanitair, afval gesorteerd. Wij betaalden voor één nacht €14,60.

Camping is eigenlijk ontoegankelijk, zelfs voor onze buscamper. De weg er naar toe is al een smal straatje. Wij zijn gedraaid (moeizaam) en maar weer gaan rijden.

Tot 01.15 uur in de nacht van vrijdag op zaterdag autoracende jongeren op dit nogal fel verlichte terrein. 2x opspattend steentje tegen camper. Slapen lukt dan echt niet meer. Met 7 campers ondergingen wij deze beproeving. Het industriepark is werkelijk indrukwekkend, zowel overdag als tijdens duister. Maar hier overnachten: nooit meer!

Vanwege de nachtelijke overlast van steeds weer goederen-treinen adviseerde een Duitser ons om 4 km noordelijker te overnachten aan de rand van het bos op de Parkplatz Heisterbach. Hiervoor de Heisterbachstrasse geheel uitrijden tot bij het klooster. Dit gedaan: heerlijk frisse boslucht. Rustige nacht gehad. Grote parking. Op gravel.

Mooie locatie. Voldoende afvalbakken. Der Indemann geeft bij donker doorlopend een prachtige lichtshow met zijn 40.000 ledlampjes. Hiervoor kwamen diverse auto's de parking op. Rustige nacht.

Inderdaad prima voor een overnachting. In de nacht is het rustig. Vers water voorhanden. Afvoer inhoud toiletcassette is geregeld. Er zijn veel plaatsen en alle op verharde grond. Er liggen sportvelden naast de CP.

3 en 4 aug. Prima voor overnachten. Woonhuizen staan tegenover deze CP. Aan einde parking is een nieuw sorteerstation voor afval.

£3,50 vast parkeertarief tussen 00:00 uur en 24:00 uur. Arriveer je 's-middags en blijf je overnachten dan betaal je dus £7,00. Gebruik van de bus naar het centrum is daarbij onbeperkt onder vertoon van je ontvangstbon. Pas betalen bij vertrek met de camper. Let op: in centrum Canterbury staat het bord voor de busvertrektijden naar de parking, aan de binnenkant van de pilasters.

Douches en toiletten in mobiele gebouwen zoals bij festivals gebruikelijk is. Douchen is met een munt van 50 pence. Je staat alleen maar op gras. Wij betaalden £ 25.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Heel druk bezochte parking, ook door camperaars. Vanwege toiletten en cafetaria. Mooie redelijk rechte parkeerplaatsen. Vanaf 20 uur rustig en weinig geluiden vanaf de weg. Wij stonden met 5 campers.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Sorteerafvalbakken naast de 4 camperplaatsen. Geen andere voorzieningen. In de nacht goed verlicht en heel rustig. Terrein wordt met met camera's bewaakt. Fijne CP om de kaap van Land's End te bezoeken.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Omdat wij geen stroom nodig hebben, stonden wij ook voor £15, als enige, op een enorm groot en leeg grasveld met uitzicht op zee. Vanwege de smalle toegang tot dit grasveld is deze mogelijkheid alleen voor buscampers weggelegd. Vriendelijke beheerder, prima douches en overig sanitair.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

CP is op het 'recycling-point' van de gemeente met uitzicht op enigszins verouderde rugbyclub-gebouwen. In de nacht heerlijk rustig en donker.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Eigen waterkraan. Royaal oppervlak voor de camper. Afvalsortering. Zeer ruime douchecabines (5xheren en 5xdames). Wij betaalden £19 voor een nacht.

Sitecode: 62052

Hek met hefboom op 2 meter hoogte was open. Er stond echter geen een camper! Betalen met card via een te downloaden app. Er stonden wel zeer veel campers op en rond de boulevard (=Esplanade). Politie reed regelmatig langs. Wij stonden probleemloos en gratis op de boulevard! Gemeente slaat plank volledig mis: prachtige CP, maar ontoegankelijk door 2m hoogtehek én ingewikkelde manier van betalen.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Afvalbak aanwezig. Romeins museum Senhouse vormt in feite het einde van Hadrian's Wall. En is de moeite van een bezoek waard. Bovenop het duin gelegen.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Prachtige CP, apart van de parking voor personenauto's. Gelegen in een natuurgebied. Cassettetoilet kan hier geledigd worden. Er is ook een waterkraan aanwezig.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Via een 'single-track' weg van minstens 5 km lang, is de vuurtoren bereikbaar. Mix-parking is groot. Plaatsen zijn niet waterpas. Afvalbak aanwezig. Je staat hier hoog op een kaap, daarom is er veel kans op wind.

Sitecode: 51971

Rustige camping. Met name veel stacaravans en caravans van vaste bewoners, die er nu nauwelijks waren. Goede ligging. Vriendelijke eigenaar. Wij betaalden £19 voor een nacht.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Bedoeld voor campers van max. 6,40 m. lang, want verplicht in de parkeervakken passend. Mooie en rustige CP met zicht op zee, voorzien van afvalbakken. Politie surveilleert.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Mix-parking pal aan Loch Lomond, met zicht op steiger en rondvaartboten. Overdag levendig.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Mooi gelegen CP aan het water. Elk vol uur overdag vertrekt de veerboot naar Gigha waar je vanuit je camper zo op uitkijkt. Dat geeft wat reuring, is leuk om te zien.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Beneden bij de sluizen 9 en 10 is méér te beleven en sta je recht. Er is plaats voor zeker 7 campers. Bij sluis 11 is plaats voor nog 2 campers. Op de bovenlocatie heb je wel meer uitzicht, maar sta je dus niet recht. Geen afvalbak aanwezig.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

15 herten gespot! Prachtige en stille CP midden in de natuur links van de rivierbrug.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Zeer rustige CP nu. Sanitair heel goed: royale doucheruimten (2 heren en 2 dames) en keurige toiletruimten en prima keuken voorzien van magnetrons, broodroosters en wasmachine. Wij betaalden £ 18 incl. stroom.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Hier twee nachten gestaan: vóór en na een dagtocht op Skye. Door de rondom aanwezige hotels en restaurants is dit een levendige mix-parking met fotograferende gasten van vuurtoren, brug en zee. In de nacht is het rustig. Geen doorlopende weg. Afvalbak aanwezig. Glasbakken even verderop.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Door de hoogte van de CP fraai uitzicht op de Orkneys. Wandelmogelijkheden. Vogelspotting. Geschikt bij overnachting vóór en/of na de ferry naar de Orkney-eilanden. Afvalbak aanwezig.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Veraf gelegen, bereikbaar door veel 'single tracks' te volgen. Prachtige open grascamping aan fraaie baai met veel wandelmogelijkheden. Schapen en runderen lopen op de rotsen om de camping heen. Douches nogal krap maar goed werkend. Cafetaria is beperkt opengesteld.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Mooi gelegen aan de zee met zandstrand. Verwarmde sanitairruimte met fijne douches (3 voor heren en 3 voor dames). Vriendelijke beheerder met echtgenote. Wij betaalden £21,70 incl. stroom.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Rustige locatie zo bij het kerkhof..... Geen voorzieningen. Afvalbak is alleen voor groenafval kerkhof. Op zondag kerkdienst. Geen bezoekers kerkhof geweest.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Prachtig uitzicht over de zee. Afvalbak aanwezig. Geen andere voorzieningen. Veel localen die (met de auto) de hond komen uitlaten. Rustige nacht. Wel enige wind op deze hoek.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Mooie plaatsen. Rustige en prachtige omgeving. Prima openbaar toilet met een waterkraan aan de buitenkant.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Voormalige manege. Terreinen nu ingericht voor camping. Wij betaalden £12,60 zonder stroom met douche voor 2 personen. Sanitair verouderd. Rustige en donkere nacht. Vriendelijke eigenaar. Mooie countryside.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Eerste mixed parking is overdag gratis en 's nachts £5. Tweede mixed parking (met zicht op The Kelpies) is overdag betaald en 's nachts gesloten. De CP is dus niet gratis! De eerste parking is geschikt voor een bezoek. The Kelpies zelf zijn gratis te bezichtigen.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Camper kan niet recht staan omdat straat bol is voor regenwaterafvoer. Je staat echter wél aan de Noordzee, is ook wat waard. Sainsbury's om de hoek. Na werktijd veel locale inwoners die hun hond uitlaten op de boulevard. Voldoende parkeerruimte. Kleine afvalbakjes aanwezig. Rustige nacht.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Op basis van de coördinaten gaf onze Garmin aan geen route te kunnen plannen! Zijn deze mogelijk niet geheel juist? Vanwege ontbreken straatnummer in app, is het goed opletten om de CP te lokaliseren! Fijne CP. 's Nachts rustig. Tesco naastgelegen. Op loopafstand van haven en Noordzee. Geen toiletafvoerput gevonden. Waterafvoer alleen op plein in de putten.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Zeer vriendelijke eigenaar met echtgenote. Gepensioneerd, en gebruiken hun grasterrein beperkt voor verhuur. Wij betaalden £10 zonder stroom, inclusief vers water en toiletafvoer.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Prima CP voor heen/terug ferry Duinkerken-Dover. Veel ruimte, goed verhard en 's nachts donker. Bergues is prachtig om te bewandelen. Er zijn een glasbak en 4 restafvalbakken.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

CP is tegen spoordijk aan. Er rijden frequent lange goederentreinen voorbij. Dag en nacht. Niet heel hinderlijk, maar wij hoorden die ook 's nachts. Vandaar de lage score. Prachtige omgeving met park aan de ene kant, en water met woonboten aan de andere kant.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Wij stonden daar met nog 2 campers. 's-Avonds worden alle sportvoorzieningen gebruikt. Rustige en donkere nacht.

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

Camperplaats is onrustig. Tussen 6.15 uur en 23.45 uur rijdt minimaal eens per kwartier een trein voorbij. Ook het gemeentelijk afvaldepot veroorzaakt lawaai.

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

Douchen gaat als volgt bij de 2 heren- en de 2 damesdoucheruimten: dames €1 voor 8 minuten, en heren €1 voor 5 minuten.

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

Volgens de op elke camper na parkeren aangehechte info, is campinggedrag verboden. En mag ook maximaal 48 uur geparkeerd worden. Op het strand zijn echter voldoende mogelijkheden aanwezig om met tafel en stoelen te gaan zitten.

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

Sorteer-afvalbakken staan aan de straat achter het sportcentrum. Ook staan deze aan de straat bij het ziekenhuis.

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

's Avonds tussen 6 en 8 uur kwamen er drie busjes. Langdurig werden er honden uitgelaten en water ingenomen. De honden blaften en vervuilden de omgeving van de CP. Om half twaalf kwam er nog zo'n busje. De volgende ochtend om half acht was er weer zo'n busje. De hond van het nabij gelegen huis slaat aan omdat hij reageert op elke loslopende hond.

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

Zondagavond even een local met muziek vanuit zijn auto op bezoek. Rustige nacht. Maandagochtend werd het terrein aan beide zijden met hekken afgesloten zonder enige informatie! Wij hebben toen een deel van dat hek uit de staanders gehaald en verplaatst, zodat wij konden uitrijden. In ons kielzog gevolgd door een Britse camper.

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

De camperplaatsen zijn ruim en nagenoeg vlak, voorzien van kleine kiezelstenen. Er zijn 4 douches. De douche werkt prima (1 € voor 5 minuten). Maar de douchecabines zijn zeer krap. Ook zijn er 4 toiletten die eveneens veel te krap zijn. Dit alles is alleen maar geschikt voor zeer kleine en zeer dunne mannen en vrouwen en voor kinderen. Er is echter ook één ruime douche voor gehandicapten.

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

Met de coördinaten kom je bij de voor campers ontoegankelijke kant van de CP (=Praia de Forte Novo). De Rua Almargem inrijden, geheel om de camping heen, geeft toegang tot de CP (=Praia de Almargem). Let op: het laatste deel van de weg zit vol met gaten!

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

Was vandaag meer een vuilnisbelt dan een camper-plaats!

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

' s Nachts echte duisternis door ontbrekende straat-verlichting: je kunt, indien onbewokt, dan een prachtige sterrenhemel zien. Verder is er, bij zwakke wind, het niet te missen geluid van de branding.

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

Na aanmelding zoek je een plaats. Dan meld je die bij de receptie voor registratie. Gebruik je stroom, dan moet je op de plaats wachten totdat iemand de betreffende stroomkast komt openen en weer sluiten. Bij vertrek meld je dit eerst, waarna dezelfde procedure maar dan andersom. Erg omslachtig! Zeker als je, zoals wij, op het laagste niveau stonden.

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

Het was zaterdagavond, daarom geluidsoverlast vanuit auto's op de grote parkeerplaats. Zondagochtend liep er een grote zwarte rat tussen de campers door.

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

Onrustige camperplaats. Lawaai door voorbij rijdend verkeer. Veel klokgelui vanaf diverse kerken.

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

Deze locatie bestaat niet (meer?).

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

Water is gratis: elke camperplaats heeft namelijk zijn eigen waterkraan! Wij betaalden vandaag voor één nacht € 20,50 incl. € 4,50 voor elektra. Sanitair is goed: veel en goed warm water. Je krijgt een eigen sleutel voor het sanitairdeel toilet en douche. Er zijn 2 wasmachines en een droger. Vriendelijke ontvangst in het Engels uiteraard. Paspoort wordt bij aankomst gescand.

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

Havengebied ligt aan de ene kant van de rotonde. Navigatie met coördinaten én met straatnaam geven beide een locatie in de wooonwijk aan de andere kant van die rotonde.

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

Cultureel centrum is afgesloten met een groot hekwerk, waardoor de daklozen verdwenen zijn. Bij de rotonde staan afvakbakken als je de straat links in loopt.

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

Toiletcassette kan geledigd worden in straatje in put, waarvan je het deksel zelf moet afnemen. Ook kan grijs water daar geledigd worden in een rioolafvoerput. Dit is een gedooglocatie zoals de camperplaats zelf ook is. Politie surveilleert enige malen per dag. Er staan doorlopend tientallen campers op deze prachtige plaats pal aan zee.

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

Vers water voorhanden. Evenals lozen vuil water en inhoud toiletcassette. Locatie is 's nachts heel donker en zeer stil.

Zeer stil én goed donker 's avonds/'s nachts. Wij stonden met nog een camper.

Uitstekend sanitair in verwarmde ruimte. Camping is gelegen in een dal. Daardoor galmen de hoog rijdende goederentreinen na, dag en nacht en frequent. Er was die avond tot laat buiten een privéfeestje van een caravanner, dus erg onrustig. Omdat de camping vol was, stonden wij op het parkeerterrein. Wij rekenden de volgende ochtend maar liefst €50 af zonder stroom! Er is wel een sauna.

31-10-2018. Spoelwater voor toiletcassette werkte niet. Dorpscentrum binnendoor lopend snel bereikbaar. Wij stonden met nog 4 andere camperaars. Ook een Roemeense bestelbus met aanhangwagen en 6 luidruchtige mensen, die tot 's avonds laat en vanaf 's ochtends vroeg buiten leefden.

Geheel eens met beoordeling vorige camperaar!

Op beide andere camperlocaties in Passau kan de toiletcassette worden geledigd. Alleen waterinname is dan tegen betaling.

Tarief is €7 per 24 uur. Dat is inclusief drinkwater, lozen vuil water en inhoud toiletcassette. Bij alléén gebruik van genoemde voorzieningen zijn de tarieven zoals eerder door camperaars is vermeld. Wij stonden met nog een camper. Donker. Stille nacht.

Een efficiënte afvoer voor de toiletcassette met spoelwater. Zie foto. Geringe geluidsoverlast van doorgaand verkeer. Leuke winkels op loopafstand.

Slechts glasbakken nabij de EDEKA-winkel. Geen andere voorzieningen. Overlast van passerend verkeer, ook 's nachts.

Niet hier overnacht. Alleen sanizuil gebruikt. Deze geeft geen drink- en geen spoelwater.

Toiletput is een open gat: deksel is verdwenen. Geen spoelwater en geen schoon water: beide kranen doen niets.

Ander alternatief na toilet reinigen en water lozen/innemen: Thoiry inrijden. Bij de Mairie linksaf slaan in de Rue de Combes tot einde. Bij Rue de Stade rechtsaf slaan voor een groot parkeerterrein met royale vakken bij de sportvelden. Afval kan daar gesorteerd gedeponeerd worden. Wij stonden daar vannacht met nog een camper.

Sitecode: 20197

Kerkje pal naast de camping. Dus overlast van de kerkklok: om 07.00 uur 2 keer 7 maal en om 22:00 uur 2 keer 10 maal. Tussen 7 en 22 uur vervolgens elk uur en elk halfuur. Continu werk-helicopters over en weer. Eigenaar maait gras met defecte maaier. Geen factuur en alleen contant betalen: een ACSi-camping onwaardig! Ook meer moeten betalen dan het ACSI-forfait incl. stroom.

Schoon water is beperkt verkrijgbaar op de dag. Spoelwater voor het toilet doorlopend. Parkeertarief voor 24 uur: €13 tot 7 meter, en €26 vanaf 7 meter.

Ruime locatie, in combinatie met parking van cultureeel centrum, aan de rand van het stadje. Dit centrum was niet open. Daarom zeer rustig: er kwam niemand! Stil 's nachts. Verlichting is in de nacht uit, zodat het dan zeer donker is. Wij stonden deze nacht met 6 andere campers.

Op dinsdagochtend is er een markt op het nabijgelegen plein. De voor campers gereserveerde nog vrije plaatsen lopen dan vol met elk twee personenauto's. Om half acht 's ochtends sloeg de kerkklok maar liefst 53 maal. Het toilet moet geledigd worden in de vuilwaterput. Susa heeft enkele zeer mooie bezienswaardigheden uit de Romijnse tijd.

Locatie is perfect. Wel veel zigeuners zichtbaar aan het leven in hun caravans met volledige inname van de openbare waterkraan. Tarief is gehele jaar €5 per dag (bevestigd door toeristenbureau van Arles). Tegen de avond vertrekt de buurman vanwege inbraak in nabij gelegen camper afgelopen nacht. Hij adviseert ons dringend om ook te vertrekken met verwijzing naar de zigeuners. Advies gevolgd.

Wat rommelig met personenauto's die tussen de campers geparkeerd staan. En campers die tot 's- avonds laar proberen nog een plaats te vinden op de overvolle camperplaats. In Le Hourdel kan afval gescheiden worden gedeponeerd.

5 augustus waren wij hier op de nieuwe camperlocatie, welke erbij sinds begin deze zomer. Ook geschikt voor campers van 7,5 meter. Prima sanitair. Heerlijk openluchtzwembad. Goed gesorteerde winkel binnen de camping.

Ruime camperplaatsen, gewoon tussen de caravans en tenten. Achteruitgang op het strand van de Atlantische Oceaan. Goed sanitair. Prima douches. Één minpuntje: de nummering van de staanplaatsen is belabberd.

Sitecode: 20873

€16 excl. elektriciteit, incl. douchen en legen toiletcassette. Contant betalen in DKK of Euro.

Houten brug zorgt doorlopend voor verkeerslawaai. Kerkklok luidt elk kwartier. Ook 's nachts.

Rustige locatie. Goed verlicht door zowel straat- als bedrijfslantaarns. Wij zagen 's avonds ook een auto van de beveiligingsdienst langzaam langsrijden. Na een vriendelijke ontvangst 's middags rondgekeken in het campingbedrijf.

Te weinig ruimte voor vrachtauto's in hun deel. Daarom werd een aantal ook bij ons bij de personenauto's gestald. Een koelauto stond naast ons en zorgde voor regelmatig compressorgeluid. Dus een onrustige nacht..... Wel afvoer inhoud cassettetoilet en grijs water mogelijk. En inname vers water. Picknicktafels aanwezig en een cafetaria.

Oudere dame in receptie keek niet op of om bij aankomst. Zij snauwde naar een jongere dame die ons prima hielp. Grote plaatsen. Pasje per camper voor bijv. douchen. Is dan voor 2 minuten. Daarna desgewenst weer voor 2 minuten. Goed sanitair. Locatie geschikt voor bezoek aan nabij gelegen Stevns Klint.

Locatie was vol. Na gebruik van alle voorzieningen (werkelijk perfect en dat voor nihil), elders overnacht.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Geen drinkwater (afgesloten) en geen toiletspoelwater in deze sanizuil. Aan de zijkant zit een zwarte koker, waarin het toilet geledigd kan worden. Dit gaat prima.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Afvoer grijs water en inhoud cassettetoilet in speciale afstortput aan de rand van het parkeerterrein van het dierenpark. Douchen NOK 30 middels een toegangscode. Mooie verwarmde doucheruimte met één douche en wastafel. Toiletten zijn openbaar.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Dopsleutel voor water binnen halen. Geen kosten voor vers water, afvoeren grijs water en cassettetoilet.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Er staat een bord "camping" met een streep erdoor. Wij zijn doorgereden.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Bleek bij aankomst gesloten te zijn! Zijn doorgereden.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Bosrijke omgeving. 11 en 4 ruime plaatsen, alle met elektra. NOK 200 per 24 uur. Veel sportmogelijkheden binnen en buiten. Receptie in hotel. Dame had kennelijk nog nooit gecamperd en zeker niet op het terrein rondgekeken! Overal zelf achteraan moeten gaan. Douchen NOK 20, in grote dames- en herendoucheruimte in zwembadaccomodatie. Goede Wi-Fi bij hotel. Sleutel nodig voor toilet ledigen.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Verhoogde parking langs de E18. Met uitkijktoren, picknicktafels, zandbak en klimtoestel. Meerdere afvalbakken en informatieborden. Toiletten voor dames, heren en gehandicapten. Rustige nacht.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Gehele ruimte is in handen van een projectontwikkelaar. Controleur verwijst naar een bord: €10 per 24 uur. Dit dus aan hem betaald. Te beschouwen als parkeergeld voor de prachtige locatie, pal aan het meer aan de rand van Schleswig. Geen voorzieningen, zelfs geen afvalbak.

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

Bij entree, beheerder opbellen om de toegangspoort te openen met een code. Douche €1 per 5 min. De eerste douche is warm. Bij de volgende slechts 2 min. warm water! Boiler moet eerst opwarmen. Beheerder vriendelijk, spreekt verstaanbaar Engels.

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

17-2-18 waren wij hier. Op 3 lagen kunnen campers gestald worden. Ruime plaatsen. 2 douche-gebouwen: geheel boven 1 douche. Beneden 4 stuks. Wifi in de camper: werkt uitstekend.

Sitecode: 20921

8-2-18 hier geweest. Zeer vriendelijke ontvangst door Engels sprekende beheerster. Er was nog een Vlaams camperstel. Hiermee gezellig geborreld in het zonnetje. Uitstekende wifi in de camper! Goede douche en toilet, in 1 ruimte ondergebracht.

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

Wij waren hier 9-2-18. Prima locatie, want dichtbij centrum. Wij stonden met andere campers op een dubbele plaats voor auto's, voor de eigenlijke camperplaatsen. 's Avonds in donker kwam de politie en sommeerde ons allen om naar voren of naar achter te rijden zodat telkens 1 vak beschikbaar kwam voor de buurtbewoners. Op zich redelijk want de totale parkeerruimte is groot genoeg. .

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

Prachtige locatie met zicht op de besneeuwde toppen van de Sierra Nevada. Strak blauwe lucht. Wij stonden met nog 2 campers. Afvalcontainer aanwezig. Rustige nacht. Prachtige zonsopkomst.

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

14-2-18 daar. Matige ontvangst, mogelijk door groot onderhoud aan alle bomen. Campers verplaatsen, zeer veel zaagsel op de campers, zeer veel zaagherrie ook op de volgende dag. Campers gingen eerder weg dan gepland. Krappe plaatsen, veel manoevreren. Wifi in de camper: uitstekend. Prima douches. Bus naar centrum Granada € 1,40. Overstappen 200 meter terug op de rotonde voor Alhambra €1,50.

Sitecode: 20286

Lastig manoevreren om de camper op zijn plaats te zetten. Veel hoogteverschillen. Veel overwinteraars aanwezig, zo te zien aan de aanbouwsels. Prima werkend sanitair maar gevestigd in nogal open ruimtes zodat je in dit seizoen tocht ervaart. Goede locatie voor 1 nacht.

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

Zondagochtend 11-2-18: CP helemaal vol. Daarom onze camper naast die CP in de lengte geparkeerd voor de muur van de verhoogde autoparkeerplaats. Wij stonden die dag met een Britse, Duitse, Belgische en 2 Franse campers. Maandag rond 9 uur verscheen de politie. Allen kregen wij een parkeerboete van € 100 (50% van normaal tarief € 200). Contant betalen, anders werd de camper weg gesleept. De Britse camper werd weggesleept. De politie bleef aanwezig tot de andere campers verplaatst waren. Nergens een verbodsbord te zien. De camper mocht wel op het middenterrein geparkeerd worden. De daar geparkeerde campers werden dan ook met rust gelaten. Dus wees gewaarschuwd. De locatie zelf is overigens schitterend!

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

ToiletInhoud gaat, midden op het terrein, in een grote put, waarop een zwaar gietijzeren deksel ligt met een oog daarop om het te verplaatsen. Er is 5 meter daar vandaan 1 waterkraan. Hieruit moet ook het camperwater getapt worden. Douchen in het restaurant: tevoren melden zodat de boiler tijdig kan worden aangezet.......

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

Nagenoeg uitsluitend campers aanwezig en zo goed als vol! De meeste van Britse en Franse overwinteraars. Goede wifi, prima werkende douches, bibliotheek. Prima voor een nacht. Buiten deze camping stonden minimaal 30 campers op het gemeentelijk parkeerterrein, waar ondanks een verbodbord dit kennelijk gedoogd werd.

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

Voor €1,50 p.p. is Vuurtorenmuseum te bezoeken. Prachtige locatie. Rustige nacht met nog 2 andere campers. Mooie zonsopkomst. Vuilnisbak aanwezig. Parkeerterrein is geasfalteerd. Daar tegenover rotsachtige verharding waar wij hebben gestaan. Niet overdreven winderig tijdens onze overnachting.

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

Op speciale 'gedeelte' voor campers zijn 30 genummerde plaatsen, 25 ongenummerde en 12 voor campers (met aanhanger). Aan het einde van dat gedeelte naar rechts rijden voor lozen van toiletinhoud en grijs water en innemen vers water. Een perfecte locatie voor bezoek aan Gibraltar.

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

25-1-2018. Nieuw registratiesyteem per vandaag: daarvoor maakt men kopie van paspoort of rijbewijs, vraagt kenteken en telefoonnummer. Kosten voor een nacht €10+ €3 voor 230V. Douche € 1 per 3 minuten. Muntautomaat hangt buiten douchecabine: munt erin, begint meteen af te tellen. Wordt erg korte douche zo! Overigens prima waterstraal en lekker warm. Zeer servicegerichte staff. Prachtige locatie

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

Prima cp. €13 per overnachting voor staanplaats met 230V, vers water en afvoeren grijs water en inhoud toilet. Douche €1 per 5 min.

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

17-1-2018. In de winterperiode (tot begin februari) gratis toegang. Dan geen douche, wel toilet leegmaken en vers water innemen.