@A.E.H.
- 2022
Sitecode: 19369
Laatste dagen van mijn vakantie op deze mooie, gezellige maar ook rustige plek! Strand aan de overkant van de weg, en wandel- en fietsroutes te over in dit glooiende landschap. Sanitair prima en schoon, eigenaren vriendelijk en oplossingsgericht.
Prima cp, met een werkelijk fenomenaal uitzicht!! LET OP: omdat het Kanaaleiland Alderney op 8 km afstand ligt pakt de 5G van dat eiland ook deze landtong. Zet daarom op tijd je mobiele internetten uit, want volgens de SMS van mijn provider zijn de tarieven (juli 2025): bellen € 2/min gebeld worden 1 €/m SMS € 0,50 en... mobiel internetten €4/mb. Ik heb ervaren dat dat laatste klopt.
Prima parkeerplaats, vlakbij het mooie dorpje. Bij eb een metersbreed zandstrand direct achter de muur. Deel van de plaatsen op gras, mijn plek was helemaal vlak.
Sitecode: 19259
Mooie cp, gelukkig was er nog 1 plekje vrij :-)
Nette camping, en sanitair is nieuw. Vriendelijke en behulpzame mensen. Het is wel een familie-camping en dat is niet mijn ding. Verder prima.
Fijne, keurige camping. Vriendelijke eigenaar. Sluit me graag aan bij de andere reviews. Prijs voor camperbus, elektrisch en 1 persoon € 18
Er zijn 2 camperplaatsen naast elkaar. De plek waar ik terecht kwam kost € 8,50 per nacht. Daar kun je ''alleen maar'' grijs water en je toilet lozen. Er is een aansluiting voor drinkwater waar je een waterkan kunt vullen; er komt per keer denk ik ong 1 of 2 liter uit. Vanaf het (gratis) treintje dat je beneden brengt, loop je zo een oud deel van het stadje in waar ik kleine pareltjes tegen kwam. Maar het is klein, net als de boulevard.
Mooie, goed onderhouden camping en vriendelijke eigenaren. Bijzondere bezienswaardigheden op loopafstand.