@A.deMikvanEgmond
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
2020
De sekt was prima 😁, de plek ok. Helaas was de bar gesloten. Verder alles wat je nodig hebt, en voor dat geld. Ook mooie omgeving.
Lekker plekje, lekkere wijn, lekker eten, lekkere broodjes halen bij hotel Apfel voor ontbijt, lekker fietsen langs de Ahr. Alleen je moet wel alles bij je hebben want er zijn verder geen voorzieningen.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 6 jaar geleden

Voor bezoek van Nancy prima plek. Alles wat je nodig hebt aanwezig.
Misschien troffen we het verkeerd maar tijdens ons kopje koffie werden we stevig aangesproken door een dame die de eigenaresse bleek te zijn. Het is me nog niet duidelijk wat er niet goed ging. Verder hele mooie camperplaats maar wel wat nat. Voor de camper is dat keurig opgelost maar bij het uitstappen stap je wel in de modder (bij regen dan).
Alles perfect. De plek, de voorzieningen, de rust en de natuur, en supervriendelijke ontvangst. Anneke en Peter, bedankt voor jullie gastvrijheid.
Prima plek voor dichtbij het centrum, alle camper gemakken die je nodig hebt.
Een locatie beoordeeld · bijna 7 jaar geleden
Mooie camperplaats, gemakkelijk aan te rijden, ondergrond bij slecht weer drassig. Met de trein naar Luik gaat heel makkelijk en is vanaf de camperplaats goed aan te lopen. Geen voorzieningen.
2019
stonden op het middenterrein van de renbaan. kregen toegangskaartjes voor de races dat weekend. wel ver van sanitair.