@A74
- 2023
Voor de 3 de keer al hier geweest, geweldig het is er zo mooi het sanitair is schoon, zwembad heerlijk mooie omgeving. Carlos en Alba zijn erg gastvrij doen het super goed. Dit is één van onze favorieten campings. Ga vooral zo door 👍👍
Zeer mooie plaats om te staan onze eerste keer bij Ruud en Esther wat een gastvrijheid. Sanitair schoon, lekker zwembad erbij, broodservice was mogelijk. Mooie omgeving om te fietsen en te wandelen. Al bij al zeker een plaats om naar terug te gaan. Geen bosbranden in de buurt een mooie bijzondere plaats.
Wij zijn dit jaar weer terug geweest bij Carlos en Alba we hadden voor 3 nachten gereserveerd. Sanitair de rust en de ruimte het heerlijke eten de mooie omgeving en de hard werkende Carlos en Alba allemaal een dikke 10. Wij gaan er zeker nog eens naartoe.
Mooie camping met schoon sanitair gebouw. Mooie rivier langs de camping in de plaats van een zwembad. We hebben het hier prima naar ons zin gehad.
Wij vonden het een erg mooie fijne camping met super schoon sanitair, mooi fijn zwembad groot genoeg voor de camping. De omgeving is er ook erg mooi. Carlos en zijn vrouw werken erg hard om het iedereen zo goed mogelijk naar de zin te maken. Wij komen zeker nog eens terug.