@ABkr
Prima plaats om te overnachten met geweldig uitzicht. Enigste minpuntje is de wifi: ronduit belabberd.
Allemachtig! Wat een leuke, mooie en rustige CP. De bedoeling was 1 of mss 2 nachten maar het werden er 14! Wat meespeelde was ook het weer. Alle dagen overgoten met de warme spaanse zon. Samen met de eigenaren, de gasten en de ☀ maakten dit het verblijf fenominaal. Heerlijke wandeling langs stuwdam en over bergpaadjes, fijn kunnen lezen of kletsen met de gasten. Spijtig om huiswaarts te gaan! Hortensia en Sjaak; wij zeggen: tot volgend jaar!
Zeer vriendelijke ontvangst op eenvoudige maar doeltreffende CP. Wat een rust krijg je hier over je. Ruime plaatsen in de dadelpalmboomgaard. Hier komen we zeker terug!
Gesloten!
Wel eerst gebeld maar werd niet opgenomen. Bij aankomst niemand te vinden. Zijn maar weer weggegaan. Wel jammer want de plek is prachtig.
Sitecode: 102002
Gesloten!!!
Heel fijne camping. Door overstroming 2 jr geleden is er nog veel op te knappen. Maar hebben gezien dat dit helemaal goed komt. Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaar. Plek om te onthouden!
Camping wifi zou er zijn maar was er niet. In deze hoek van F was mobiel internet zelfs af en toe afwezig, wat is holland dan gezegend met een dicht telecom-netwerk. Wel fijne rust hier op het franse platteland. We staan hier met 2 plekken bezet. Chem.toilet kan met blauw niet worden geleegd. Alleen met groen. Eigenaar is meertalig en heel hartelijk.
Als reaktie op review 30-sep. Geheel mee eens. Met onderstrepen en vetgedrukt over de wifi. Bar slecht!
Door de omschrijving zijn we hier naar toe gegaan. Wat is in onze ogen dan onvoldoende? Wifi: slechts alleen bij de receptie. Restaurant: in een kleine kroeg waarin een oven voor een pizza. Toiletgebouw: gedateerd en niet schoon. Telefoonnr: niet het juiste nummer (vooraf wel gebeld) Voor de rest is het een prima camping. Wij zijn beide slecht ter been en stellen daarom iets hogere eisen aan wat gemak.
We kwamen vanuit regio Ciudad Real waar we 's-avonds deze camping hadden opgezocht. Bij een telefoontje bleek het nummer niet te kloppen want werd aangeduid als non-valid. Toch de gok maar gewaagd want was toch open vanaf 1 januari? Aangekomen was het hek dicht en niemand aanwezig. Zijn maar doorgereden naar de CP van Deleitosa 25 km verderop. Dat camping gesloten was komt niet overeen met de NKC gegevens, ook telf.nr. klopt niet. Erg jammer!!
Zeer rustige CP. Automaat voor stroomafgifte werkt niet. Voor waterinname en grijs-water werkt automaat wel. Plek is heerlijk rustig met prachtig uitzicht over de vallei. Staan hier 1 nacht.
Eenvoudige camping met vriendelijke leiding. Wifi erg duur €5/dg of €10/3dg wat overdag vaak uitvalt door te kleine capaciteit. Dagelijks wel wisselingen van gasten en gemiddeld redelijk vol. Advies: altijd even bellen voor een plek. Grijs waterpunt: de vloer is niet groot genoeg en de camper staat ook nog wat scheef. Sanitair gedateerd maar schoon; heerlijk verwarmde ruimte. Toch komen we hier zeker terug. Lammie en Ad
14-3-20 Toiletgebouw geen verwarming, 1 wc open. Wifi niet aanwezig. 'sorry' was het enigste antwoord. Mochten wel op het pad blijven staan daar het gazon te week was door de vele regen, dat was dan wel weer goed. Voor de rest is het een mooie camping. Blijven maar 1 nacht hier.
Sitecode: 20924
10-3-20 Camping best wel geschikt voor 1 of meerdere nachten. Terrein is niet helemaal vlak maar kan er mee door. Toiletten worden dagelijks schoongemaakt en de douches zijn met een drukknop; vervelend bij de douche is dat het licht op een timer staat, dus in een donkere avond sta je ineens in het donker. Wifi is knudde!
Ondanks dat er "geopend" staat in de app, gaat de camping pas open op 1 april. Toch nog kunnen overnachten, kosten 5 euro. Echter geen water of toilet te gebruiken. Camperplaatsen zijn krap en met nauwe toegang. 6.50 meter is max.
Eind van de middag aangekomen op dit, via de app, prachtig plekje. Wilden 1 nachtje staan maar doordat alles verlaten en gesloten was en ook nog hebben gebeld waarbij niet werd opgenomen, weer weggegaan. Jammer!