@AEG
- 2000
- Buscamper
ik heb deze plek toegevoegd. Mooie zeer goedkope camping op prachtige plek. Wandelen en fietsen of zoals ik met de motor, kan allemaal erg goed in de omgeving. De minimale verblijfsduur is 2 nachten, dus 25 pond. De camping is sinds mei 2025 geopend
9 foto's toegevoegd · meer dan 1 jaar geleden

2023
BAM net begonnen en direct super! Alles wat je camperhartje wenst. Goede uitvalsbasis voor de fietsers onder ons
2022
Zeer ruime plekken, geen sani. Op iedere plek eigen stroom en water. Mooi uitzicht op heuvels en aan overkant vele supers en benzinepomp. Van tevoren bellen ivm slagboom en code! En voor de beheerder van de NKC-app: creëren de mogelijkheid om de prijs per lokale valuta in te geven. Het is namelijk £20 en dat is nu €22.- Van mijn ingegeven tarief van 20 hebben jullie 17€ gemaakt. Dit probleem kom ik overal tegen waar de prijs niet in € is..
7 foto's toegevoegd · ongeveer 4 jaar geleden

£25 per nacht. Hond aanhanger en nog meer kosten extra. Als wij gaan fietsen slaapt onze hond altijd in de camper dat is verboden.., Mooie plek maar kostbaar en regeltjes…
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 4 jaar geleden

Zeer rustige plek. Reserveren is aan te bevelen. Er kunnen in theorie denk ik wel 20 campers en caravans staan, maar vd gemeente is het maximum vastgesteld op 5….. Ook puur tentkampeerders komen hier. Hoe ze het doen, een raadsel maar er is hier dus geen toilet… Fietsen is top hier, evenals motorrijden en voor £5 p.p. heb je een bus dagkaart voor heel York. Bushalte op 350 meter.
Hier kom je voor RUST. Basic-voorzieningen maar wel met uitbreiding van al vaker genoemd winkeltje met absurde prijzen. (lees:habbekrats 😁👍) Niet vergeten je fiets mee te nemen, man man walhalla hier, maarre niet verder vertellen hè 🤫
We boffen met zo’n plek. Doordat we in een vorstperiode er staan zijn er weinig andere campers en hebben we grandioos uitzicht. Sanitair is on-Nederlands van superkwaliteit en uitstraling. Op de fiets zit je zo in Dokkum en van hieruit kun je prachtige routes fietsen.