@AEH60

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

vriendelijk personeel maar niet geschikt voor campers alleen camperbusjes

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

gesloten

Fantastisch overnachtingsverblijf, zondagsdiner was enorm en erg plezierig. Personeel behulpzaam en vriendelijk. Zal zeker weer bellen

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

fantastisch voor overnachting met water, grijs en zwart afval

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

We verbleven elf nachten terwijl we op bezoek waren bij vrienden die in de stad wonen... Ik moet zeggen dat we veel door Spanje hebben gereisd en deze site was een van de beste waar we hebben verbleven. Joquain, bedankt dat je voor ons hebt gezorgd en tot volgend jaar. bedankt Mi amigo

wat een idyllische plek. fantastisch voor een overnachting of verblijf van 2, zo'n vriendelijke familie met een passie voor wijn. Marie doet de wijnproeverij elke dag om 18.30 uur, we hebben waarschijnlijk te veel gekocht en gedronken, maar hey ho, de tomaten die we kochten, zorgden ervoor dat we ons minder schuldig voelden. doe jezelf alsjeblieft een plezier en bezoek deze plek, het is zo mooi.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

zou een goede plek kunnen zijn om te overnachten als er geen 12 caravans waren geparkeerd met Ik hou van je, geen kip aan de lijn, en ze waren aangesloten op elektriciteit voor verkeerslichten. We werden benaderd om onze trailer te kopen, dus besloten we niet te overnachten

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

Sitecode: 19539

We genoten erg van ons verblijf hier, mogelijk gerund door de vriendelijkste en gelukkigste dame in Spanje, "Theresa". We raden deze site ten zeerste aan. Bedankt aan de prachtige Theresa voor ons zo welkom.