@AEVJ
- Integraal
- Lenen
September 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Prima camping, vriendelijk ontvangst. Ruime plek voor onze camper op gras en grind. Er is een waterkraan en afvoer voor vuil water bij je plek. Bij aankomst loopt de eigenaar je voor naar je plek en helpt je de camper goed neerzetten. Sanitair is wat verouderd, maar schoon en prima douches. Vanaf de camping starten diverse wandelroutes in deze prachtige omgeving. Wij komen hier zeker nog een keer terug .
2 foto's toegevoegd · ongeveer 1 maand geleden

Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Prachtige camping met mooi en schoon sanitair. Mooie ruime plekken met gras en grind. Apart gedeelte bij de camping waar honden mogen zwemmen. Dit is niet bij alle campings rondom dit meer. Er is een bushalte vlakbij de camping en veel mooie fietspaden. Wij komen hier zeker nog een keer terug.
Fantastisch camperplaats. bij het entree is een schuifhek dat je zelf open kan doen. Geen schaduwplekken. Douches en toiletten super schoon. Je kan er zelfs eten laten bezorgen
Prima gemeente camping. Grote plekken. Lekkere warme douches. €16,20 voor een nacht voor twee personen. €4,00 extra voor stroom. Gratis prima Wifi. Leuk stadje met aan de rivier een all you can eat Japans restaurant. Een aanrader.
Prima plek om te overnachten als je op doorreis bent. Grote parkeerplaats naast een park. Fijne plek om je hond uit te laten en je loopt zo naar de bakker in het dorp. Geen voorzieningen, maar dat is voor ons geen probleem.
Mooie camperplaats in een mooi stadje. Stroom is te betalen met muntjes bij je eigen stroompaal. Wel goed inschatten hoeveel stroom je nodig heb en dus ook genoeg munt geld meenemen. Wij hadden midden in de nacht geen stroom meer. Verder mooie camperplaats
2 foto's toegevoegd · ongeveer 2 jaar geleden

2023
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
Wij hebben hier overnacht op doorreis naar Oostenrijk. Prima plek en je loopt zo het mooie centrum in. Veel restaurantjes en winkels. Je rijdt door de slagboom het parkeerterrein op en betaald bij de parkeerautomaat. Wij hebben €1.20 voor een overnachting betaald.
2020
Prima plek voor een overnachting als je op doorreis bent. Ongeveer 4 km van de snelweg af. Ruime plaatsen op asfalt. Betalen bij de slagboom. Wij betaalde €5,90.