@AG-van-Kempen
- 2016
Juni 2026
Knap werk als je hier binnenkomt om op een asfalt plaat te mogen staan. Eerst een app downloaden die vervolgens niet werkt. Heel veel pogingen later lijkt het te gaan lukken totdat de button betaalkeuze het laat afweten. Een klein uurtja later vertrokken om hier NOOIT meer terug te komen
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 jaar geleden

Deze lokatie mag de naam camping niet dragen, het is niet meer dan een klein gravel veldje, zonder voorzieningen en of afbakening. Een gemiddelde parkeerplaats ziet er beter uit. Een ster voor de vriendelijke beheerder die er niets van begrijpt en een dikke onvoldoende voor ACSI die dit op de site plaatst
Camperplaats met camping voorzieningen: douche/toilet cabines, afwasplaats en camper service plaats. Bijzonder vriendelijke ontvangst met uitgebreide uitleg Valentia verblijf. Jammer dat er geen groen te bespeuren is, ander 5 sterren
Vergane glorie, alles werkt, maar daar houdt het op. Jammer want de locatie en prachtige begroeiing biedt potentie. De poort sluit om 21.00 uur en dat geldt ook voor het looppoortje. Toch 3 sterren voor de vriendelijke ontvangst.
2023
Eenvoudige en rustige camping met lekker grote plekken onder de bomen. Sanitair ziet er netjes uit (vernieuwd). Er is wel mogelijkheid om chemisch toilet te legen, maar niet om grijs water te lozen. Dit kan wel bij de Camping Municipal aan het strand van Cap l'Homy.
2021
Heel mooie groene camping met veel bomen. Speels aangelegd, mooi in de natuur. Voor de kinderen een leuke speeltuin waar je met de camper naast kan staan. Sanitair eenvoudig maar ok. We hebben lekker gegeten in het restaurant van de camping. Vriendelijke medewerkers.
Een redelijke camping met relatief veel vaste standplaatsen met bijbehorende toeters en bellen. Ook hoorde je de auto's op de weg nabij goed. Rondom de camping prachtige uitzichten, maar de hoge heg rondom onze plek belemmerde het uitzicht. Een gemiste kans. Elke plek afgescheiden door heggen biedt privacy maar geeft ook een "opgesloten" gevoel. Wel een fijn en rustig zwembad waar je heerlijk kunt zwemmen.
2 foto's toegevoegd · ongeveer 5 jaar geleden

Heel fijne camping op steenworp afstand van het meer en de leuke plaats Moustiers. Wij hadden mooi uitzicht op het dorpje en de rotsen. Sanitair eenvoudig maar ok. Elke dag broodjesservice en op maandag kun je heerlijke pizza's halen bij een foodtruck op de camping. Ook rijdt er een boertje met allemaal lekkere groenten, fruit, kaasjes e.d. regelmatig over de camping. De sterrenhemel is echt subliem hier! Vriendelijke eigenaar.