@AG-van-Kempen
- 2016
Deze lokatie mag de naam camping niet dragen, het is niet meer dan een klein gravel veldje, zonder voorzieningen en of afbakening. Een gemiddelde parkeerplaats ziet er beter uit. Een ster voor de vriendelijke beheerder die er niets van begrijpt en een dikke onvoldoende voor ACSI die dit op de site plaatst
Camperplaats met camping voorzieningen: douche/toilet cabines, afwasplaats en camper service plaats. Bijzonder vriendelijke ontvangst met uitgebreide uitleg Valentia verblijf. Jammer dat er geen groen te bespeuren is, ander 5 sterren
Vergane glorie, alles werkt, maar daar houdt het op. Jammer want de locatie en prachtige begroeiing biedt potentie. De poort sluit om 21.00 uur en dat geldt ook voor het looppoortje. Toch 3 sterren voor de vriendelijke ontvangst.
Eenvoudige en rustige camping met lekker grote plekken onder de bomen. Sanitair ziet er netjes uit (vernieuwd). Er is wel mogelijkheid om chemisch toilet te legen, maar niet om grijs water te lozen. Dit kan wel bij de Camping Municipal aan het strand van Cap l'Homy.
Heel mooie groene camping met veel bomen. Speels aangelegd, mooi in de natuur. Voor de kinderen een leuke speeltuin waar je met de camper naast kan staan. Sanitair eenvoudig maar ok. We hebben lekker gegeten in het restaurant van de camping. Vriendelijke medewerkers.
Een redelijke camping met relatief veel vaste standplaatsen met bijbehorende toeters en bellen. Ook hoorde je de auto's op de weg nabij goed. Rondom de camping prachtige uitzichten, maar de hoge heg rondom onze plek belemmerde het uitzicht. Een gemiste kans. Elke plek afgescheiden door heggen biedt privacy maar geeft ook een "opgesloten" gevoel. Wel een fijn en rustig zwembad waar je heerlijk kunt zwemmen.
Heel fijne camping op steenworp afstand van het meer en de leuke plaats Moustiers. Wij hadden mooi uitzicht op het dorpje en de rotsen. Sanitair eenvoudig maar ok. Elke dag broodjesservice en op maandag kun je heerlijke pizza's halen bij een foodtruck op de camping. Ook rijdt er een boertje met allemaal lekkere groenten, fruit, kaasjes e.d. regelmatig over de camping. De sterrenhemel is echt subliem hier! Vriendelijke eigenaar.
Heel fijne en rustige camping. We kwamen vanuit het drukke zuiden en vonden de rust hier - ondanks het hoogseizoen - een verademing. Fijn zwembad met apart verwarmd kinderbad en een leuke speeltuin met mooie trampoline. Het sanitair was ook netjes en schoon, mét wc brillen en wc papier :) Broodjesservice en eenvoudige maaltijden en ijsjes, frietjes. Wel blokken nodig om je camper recht te zetten.
Prettige camping voor als je op doorreis bent. Elke plek is afgescheiden met haagjes. Niet groot, maar prima voor een nachtje. Toiletgebouw sober maar in orde. Je loopt vanaf de camping zo naar het park, het stadje en naar de Moezel waar ook eettentjes zijn.
Heel aardige man bij de receptie, maar wat een deprimerende boel. Onze zogenaamde Panorama plek was omgeven met grijze betonblokken en in het tegenover gelegen speeltuintje was bijna alles kapot. Daarbij nog lawaai van verkeer van de drukkeweg, deed ons besluiten naar Lone camping te gaan. Ik snap niet waarom Lone slechter beoordeeld is. Ziet er veel frisser uit allemaal.
Mooi gelegen camping met leuke speeltuin in het dal omgeven door hoge bergen met watervallen. De weg is overdag druk, je hoort de auto's dan goed. Beetje hippie sfeer met teksten, vlaggetjes en een heel mooie ruimte met vintage meubels waar je mag eten en zitten. Sanitair schoon maar oud. Het water had een vreemde metaal smaak en het gras was heel drassig. Weinig camperplekken en dicht op elkaar.
Camping ligt leuk onder de fruitbomen. Speeltuintje voor de kinderen, douches met muntjes (10kr) schoon en functioneel. De camping is eind van de dag erg vol, overal worden nog voertuigen tussen geplaatst. Wij stonden zelf met nog 1 camper op een rustig plekje hoger gelegen. Nadeel is dan de weg die de kinderen moesten oversteken naar de speeltuin e.d.
Schitterend gelegen terrassencamping met leuk speeltuintje voor de kinderen (en trampoline). Veel leuke plekjes met bankjes met uitzicht op het fjord, bbq plaats etc. Denk an muntjes van 10 kronen voor douchen. Warm water ook verkrijgbaar bij wastafels van toiletten.
Mooi plek, maar dat was het dan ook. Een camping met veel vaste plekken, tuinkabouters en vergane glorie sfeer. Voor kinderen rekenen ze apart tarief (2.50 per kind, ook kleine), voor douchen, water, elektra ook. Alles bij elkaar waren we voor een nachtje op doorreis ruim 25 euro kwijt. Dat vond ik niet in verhouding staan tot campings waar je 3 of 7 euro betaalt (zonder toiletgebouw weliswaar).
Prima plek voor 3 euro. Het meer is leuk om rondje te wandelen of hardlopen en er zijn meerdere speelplekken voor kinderen. Eentje bij de "beachclub" met water en zand en aan de andere kant van het meer ook nog een. Geen voorzieningen of stroom, maar daar hadden we ook op gerekend.