@AHLvdM
- 2018
- Ander
September 2026
Een locatie beoordeeld · 8 dagen geleden
Mooie camping op zich. Wel veel vaste plaatsen waar je tussen wordt geplaatst. Eigenaar is niet heel flexibel in de omgang. Alles is vastgelegd in regels.
Juni 2026
Leuke kleine camping. Heel basic en goed verzorgd. Gemoedelijke sfeer met kipjes om de camper. Je kan prima fietstochten maken in de omgeving. Ondanks dat het een kleine camping is is het toch mogelijk een lunch te doen en in de namiddag een hapje te eten zoals pizza’s. In de google reviews werd de lawaaiige snelweg aangehaald. Niks van gemerkt. Heel rustig ook door de begroeiing. Betaalden €133,00 voor 6 nachten
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 jaar geleden

Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 jaar geleden

Leuke kleine camping die afgeschermd is van de boerderij. Netjes onderhouden zowel de campingplekken als het sanitair. Op de fiets heb je genoeg mogelijkheden om op het strand, De Koog, De Cocksdorp de vuurtoren etc te komen. Goed hoor familie Hoedjes.
Mooie camping en wij raden een comfortplaats aan. Op sommige veldjes, waarschijnlijk basis, zijn de plekken niet echt ruim. Prima sanitair en het restaurant is top. Heerlijk lunchen en dineren. Omgeving is mooi om fietstochten te maken. Ootmarsum is natuurlijk een aanrader. De wifi hapert geregeld (tv op iPad) dus met een persoonlijke hotspot gewerkt.
2 foto's toegevoegd · meer dan 2 jaar geleden

Fijne, mooi gelegen camping waar vrijwel alles klopt. Zouden 5 sterren geven als er ruimte was voor een kleine horeca functie. (drankje en hapje). Is wel een bar maar was niet open. Mooie fietstochten kunnen maken maar.
2023
Alles wat in positieve zin gezegd is klopt. Enig dissonantje is het verkeer langs de camping overdag. Mooie fietstochten langs de dijk naar Hoorn, Medemblik en Enkhuizen
3 foto's toegevoegd · ongeveer 3 jaar geleden