@AKerklingh94
Sitecode: 162099
Wij hebben hier twee nachten gestaan, gewoon omdat het zo’n lekker strand is. Perfect om te chillen, en te surfen. Goed strand voor beginnende surfers. Er zijn niet echt faciliteiten, behalve publieke toiletten.
Fantastische plek! Alles is er: rust, faciliteiten en een mooie omgeving. Als je er als eerste bent en je parkeert in de buurt van het toiletgebouw, dan is er zelfs één stopcontact in het rechter toiletgebouw dat je kunt gebruiken voor stroom.
Fantastische locatie! Heel rustige plek met een waanzinnig uitzicht. Goede uitvalsbasis voor de omliggende dorpjes.
We hebben hier niet geslapen, maar heel handige plek om de camper neer te zetten als je Porto in wil. Wij namen de stepjes van Bird, je bent dan in 20 min in de binnenstad.
Uitstekende camping! Heel vriendelijk personeel, en alle faciliteiten zijn er. Ook erg schoon, en op een mooie locatie vlak bij de zee 👍🏽
Heerlijk rustige plek. Wij stonden er maar met twee andere campers. Prachtig klein strandje erbij, en heel mooi oceaanuitzicht.
We hebben hiervan genoten, alles is er. €30,80 voor twee personen p/nacht betaald (incl city tax). toilet casette kun je legen naast het toiletgebouw, waar ook het water is.