@AKnausianer
- 2020
- Knaus L!VE I 650 MEG
- Integraal
vriendelijk personeel, grote plaatsen. Wasmachine met 8 kg onderproportioneerd, en aangezien er alleen "unisex sanitair" is, kan ik niet meer dan 2 sterren geven.
V/E één catastrofe, net als de in- en uitgang! Wees zeer voorzichtig dat u de auto niet kantelt. Als iemand wil leegmaken voordat hij weggaat, moet iedereen wachten. Bakker op loopafstand, helaas gesloten van 19 t/m 26 februari. Blijkbaar is er in de nacht van december ingebroken in twee stacaravans... (te vinden op de website van de CCP in de recensies).
Zoals vaak het geval is bij campingparkeerplaatsen, geen wifi-signaal, is de V/E - vooral die voor het legen van de toiletcassette - een onredelijke eis. Bovendien zijn de parkeerplaatsen niet goed gemarkeerd, waardoor het voor veel mensen niet uitmaakt hoe ze moeten staan, wat het bereiken van de achtervakken er niet makkelijker op maakt.
In maart gaat de zaak open en zoals zo vaak is campercontact wederom niet op de hoogte. De onvoldoendes verwijzen naar deze slechte app - die ik zeker niet nog een keer zal uitbreiden. Ik heb genoeg!
prima plek, grote plaatsen, zeer schoon sanitair. Afvoer beschikbaar in tweevoud. En de bloembakken en meubels gemaakt van lege olievaten zijn een echte eyecatcher! Helaas komt de bakker pas laat in de ochtend. Lidl ligt op loopafstand.
Plaats is prima en schoon. de omgeving is nogal gruwelijk. Gelegen midden in een desolate Mar de Plastico, doet niets hier denken aan westerse films of Clint Eastwood. Vrijwel het hele terrein is bestraat met kassen, het enige prettige was de zeer aardige ontvangst en het onverharde pad naar het Parc Natural, ideaal voor een hondenwandeling. Helaas is WiFi niet echt betrouwbaar en veel te traag.
een van de weinige plaatsen die een 5-sterrenrecensie verdient! alle diensten inbegrepen in 18 euro, zeer goede en betrouwbare wifi, plaatsen zijn niet te klein, goede bakkerij (Alba) die om 7 uur 's ochtends opengaat, slechts 3 minuten. loopafstand. goede dierenarts op dezelfde afstand. en niet te vergeten het zeer vriendelijke en behulpzame personeel! zorg ervoor dat je tussen 10 en 12 aanwezig bent, anders zie je het bord "Completo"!
mooie plek, douches en wc zijn vlekkeloos schoon. maar: je moet je ervan bewust zijn dat het onmogelijk is om je hond (of jezelf) 's morgens vroeg of zelfs 's nachts mee naar buiten te nemen, omdat beide hekken volledig op slot zijn en er geen nooduitgang beschikbaar is - althans niet voor zover wij weten. we zullen zeker nooit meer terugkeren, maar zijn toch dankbaar dat we de allerlaatste beschikbare plek hebben gekregen! oké voor één nacht.
zonder de zeer slechte wifi en de zeer (te) smalle plaatsen zou dit gebied ook de 5e kwaliteitsster verdienen. sanitair is schitterend, wasmachines nieuw en de receptioniste geeft je het wasmiddel dat bij de 4 euro zit inbegrepen. de droger werkt ook prima. brood wordt 's ochtends vers gebakken en het personeel is zeer beleefd en vriendelijk.
Uitstekende plek! Vriendelijke ontvangst, alles was zeer schoon en alles werkte. wifi ook perfect. Goed brood op 800 m vanaf 6.30 uur in de ochtend. De omgeving is echter allesbehalve mooi en voetgangersvriendelijk ziet er anders uit. Het constante vuil dat overal langs de straten ligt, is gewoon vervelend. Het strand is oké, maar helaas ook behoorlijk bezaaid.