@ALFRA
- 1992
prima kleine camping. ruime plaatsen. leuke stad met gotische abdijkerk en viltmuseum.
was vol toen we in de middag aankwamen. zowiezo niet onze cp . campers strak naast anderhalve meter tussenruimte. door naar de camping.
stonden 31 augustus hier op parkeerplaats langs de Maas. De grote nieuwe cp is een groot geasfalteerd terrein iets verderop maar wij staan liever wat rustiger. De vriendelijke beheerder komt de €6,10 eind van de middag ophalen.
stonden hier 28 augustus aan de rand van Le Jardin d'O. Mooi park met leuke waterattracties. Jammer dat je hier maar 24 uur mag staan. Er is genoeg te zien. Je kan voor 1 nacht verhuizen naar cp in stadje en de volgende dag weer terug naar Nismes 2. Le fondry des chiens is vlakbij en zeer de moeite waard.
we stonden hier 29 en 30 augustus. rustige goede cp naast het stoomtreinmuseum. jammer dat je hier officieel maar 24 uur mag staan. er is genoeg te zien in treignes om langer te staan. we hebben dus de gok genomen.
prima rustige plek naast kerkhof. goed voor tussenstop. stonden er alleen. geen voorzieningen.
heel eind omgereden om voor een gesloten hek te komen. geen reactie na aantal keren bellen. weer weggereden. zonde van het omrijden en de tijd. krijgt geen ster van ons!!!!
vandaag cp bezocht, wat een rotzooi. lijkt wel een bouwplaats met bouwketen. is de naam camperplaats niet waard. snel omgedraaid enh wegwezen.
mooie camperplaats met voldoende ruimte. stonden hier na bezoek aan Conques
Sitecode: 2003
valt erg tegen. sanizuil defect. toiletgebouw mag nodig schoongemaakt worden. alle water nog afgesloten. kom hier niet meer terug. geen elektra op de zuil defect.
fantastische plek aan groot meer. ruime plaatsen. toilet en zelfs wasmachines unit. hebben hier 2 dagen gestaan.
stonden hier 2 nachten alleen. heerlijk rustig langs de stadsmuur.
stonden hier 23 en 24 maart . fantastische locatie . mooie ruime plaatsen.
mooie camperplaats in natuurlijke omgeving. zelf plek uitkiezen onder de bomen. fantastisch. oud middeleeuws dorp Aiguèze op loopafstand
leuke camping met uitzicht op de Mont Blanc. Aardige zussen die uitleg over de camping geven. de prijs in deze app klopt echter van geen kant . € 6 pp+€6 camper+€6,50 elektra.
plek op zich goed maar jammer van de drukke weg. waren om 19:00 nog alleen maar rond 23:00 vol dus 6 campers.
Sitecode: 20243
gisteren daar nacht gestaan. wat een herrie van de autowegen. De A2 is er niets bij. wat ons betreft geen aanrader.
plaats v oor 11 campers. nou niet dus . Stonden zeker 15 campers. Allemaal NL. Wat een rommeltje snel doorgereden.
Gelukkig niet voor niets opgereden. Heerlijke rustige cp met zeer vriendelijke eigenaren. Erg behulpzaam met garage bellen voor pech met de camper. 's'avonds genoten van n ree in de tuin die smikkelde van de gevallen kersen. Aanrader voor camperaars die van rust houden.
Mooie rustige cp naast het vikingen museum? Samen met de andere lokatie zeer de moeite waard om te bezoeken.
Mooie rustige cp met vriendelijke eigenaren. Liet me vol trots zijn eigen energievoorziening zien. Zonnepanelen, kleine windmolen en 4 enorme accu's. Eén stroomaansluiting die je met 1 euro-munten moet activeren. ( zoals vroeger thuis). Hebben 3 nachten gestaan. Vrijwillige bijdrage, dat kan hier gewoon nog. Aanrader!
Bijzondere locatie op de heide bij uitzichtltoren en informatie plaats. Mooie wandeling gemaakt door Mindedale langs de honderden gegraveerde stenen ( overblijfselen van de laatste ijstijd) met de namen van personen die zich ingezet hebben voor dit unieke heidegebied. Hebben hier 2 nachten gestaan. Overdag veel bezoekers s' avonds heerlijk rustig met een mooi uitzicht.
Rustige eenvoudige cp voor 3 campers. Bij aankomst de plaatsen bezet maar we kregen van de vriendelijke eigenaren een nog leuker plekje. Hebben er 2 nachten naar tevredenheid gestaan.
Heerlijke, rustige mooie plek op gazon achter het huis. Zijn hier 2 nachten te gast geweest bij de zeer vriendelijke eigenaren. zeker aan te raden als je zelfvoorziening bent.
Sitecode: 92009
Prima plaatsen met genoeg privacy. Hebben hier 2 nachten gestaan met tussendoor bezoek aan Faaborg. Zeer aan te bevelen als je zelfvoorzienend bent.
dachten we een leuke camping te hebben geselecteerd. nog nooit zo'n ongeorganiseerde camping gezien. snel omgedraaid en wegwezen.