@ALenD
Lid van Campercontact sinds 2020
2020
Heerlijk rustig gelegen midden tussen de bloemenvelden. Dichtbij de luchthaven. 2km / 10min fietsen van winkelcentra (Hoofddorp of Nieuw Vennep). We verbleven daar 3 maanden tijdens Corona-tijden! Ideaal dus! Zeer vriendelijke en flexibele eigenaren. Toilet en douche basicmaar schoon.
12 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

3 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

3 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

2019
Een locatie beoordeeld · bijna 7 jaar geleden
Camping het hele jaar geopend! We waren blij om een goede camping in dit gebied te vinden. Ideaal gelegen om de Vallei van de Tempels te bezoeken (absoluut de moeite waard). Betaalde € 20 douchemunten inbegrepen voor camper & 2pers met de Asci-kaart in december (+ € 2 toeristenbelasting). Geweldige faciliteiten allemaal schoon en in goede staat. Supermarkt en bakker om de hoek ..
Sitecode: 72078
Geweldige nieuwe camping. Totaal nieuwe moderne goed afgewerkte faciliteiten. Een paar honderd meter van de zee, maar intiem en geïsoleerd. We hoefden alleen onze camper te onderhouden en in december is de keuze van de locatie beperkt. Maar voor 5 € hebben we de klus geklaard en bovendien hebben we elk een douche genomen voor € 2,5pp. Top!!
Sitecode: 19922
Ik ben het eens met eerdere opmerkingen, dat de afbeeldingen van deze plek worden gemengd met het parkeren aan de overkant van de straat. Het terrein leunt naar voren, dus je hebt je levelers nodig, maar het is schoon en rustig en recht tegenover het meer. Geen voorzieningen, maar mooie schone plaats.
Een locatie beoordeeld · bijna 7 jaar geleden
Ideale Camperstop om Rome te bezoeken. Super vriendelijk en behulpzaam personeel. Beveiligd park met video en poort 's nachts gesloten met beveiligingsman. Douche 1 € voor 4 minuten is eenvoudig, maar werkt. Druk in het weekend met veel Italianen. Metro is echt dichtbij. Stadscentrum bereikt in 20min
Een locatie beoordeeld · bijna 7 jaar geleden
Wij waren er rond half augustus, maar onze ervaring was niet zo leuk als we hadden verwacht op basis van andere beoordelingen. Ik geef het een 5 omdat de locatie en het uitzicht geweldig waren, maar het sanitair was een drama. Geen warm water voor de afwas of op de kleine wastafel in de badkamer. Toiletten en douche hadden geen sleutel om vanaf de binnenkant te vergrendelen. 1 euro voor de douche en de machine kiest willekeurig welke douche wordt gebruikt. Douches vies
Een locatie beoordeeld · bijna 7 jaar geleden
Mooie en rustige plek aan het meer. Geen service en grond is niet vlak, maar mooi uitzicht op het meer.