@AM-Reizen

Buscamper
Bezit + verhuur

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Sitecode: 19817

Prima plek door de uitstekende busverbinding met het centrum van Sevilla. Bijzonder is het (kleine) zwembad. We hebben na aankomst meteen een duik genomen. Ook bijzonder was dat er hier geen vers water getankt kon worden.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Prima plek om (mbv metro) Sofía te verkennen. Knus en authentiek. Wij stonden hier vanaf 1 mei drie dagen. Ivan heeft het allemaal prima voor I elkaar. Alleen de warm water voorziening is enigszins beperkt.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Inderdaad een aanrader. Deze camping is van alle gemakken voorzien, en de service van Nicky en Nick kent geen grenzen. Bij regen worden de grasveldjes modderig, maar dan kun je op het (gravel) pad gaan staan. De taxi naar Veliko Tarnovo kost nog geen 10 euro. Voor ons verblijf betaalden we (eind april) 20 euro inclusief elektriciteit.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

We stonden hier drie dagen vanaf 24 april 2023. Leuke kleine camping op het platteland, in een dorpje met zo'n 50 inwoners. Gras, bij nat weer kan men buiten de poort staan. Tracey en John weten veel van de omgeving en verbeteren de camping in kleine stapjes. De service was uitstekend. We betaalden per dag met twee personen 20 lev + 10 voor de stroom.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Prachtige plek, we zijn drie dagen gebleven. De camping is inmiddels overgenomen door Theo, nog steeds een Nederlander dus. Veel zaken worden hier momenteel vernieuwd, maar alles wat je nodig hebt doet het. We betaalden 85 RON per dag all in. Dus inclusief stroom, water, douche, toilet etc.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Het terrein is een beetje ongezellig en wordt ook voor het stallen van andere voertuigen gebruikt. Verder was het prima in orde. Goede busverbinding naar het centrum. Nomad ligt aan de Strada Alba Iulia. Aan de rechterkant, 30 meter na de Strada Ogorului. Zie ook de foto. Je rijdt er inderdaad zo voorbij, het Nomad bord zie je pas als je al op de inrit bent.

Prachtige locatie met een bijzonder vriendelijke en enthousiaste beheerder. Geen elektriciteit. We stonden hier 5 oktober 2022.

Prima plek met een bijzonder aardige beheerder, en eenvoudige maar goed werkende schone voorzieningen. Op nog geen anderhalf uur rijden vanaf Harwich. Bijna alle gasten komen hier om vliegtuigen te spotten. Het militaire vliegveld is het grootste dat de Amerikanen buiten hun eigen grenzen hebben. We betaalden 17 euro inclusief stroom en services. Douchen kost 20 pence.

De gegevens kloppen niet. Wij konden hier op 25 oktober niet terecht. Ze zijn al dichtgedaan op 30 september. Dat staat ook op het bord bij de ingang. De receptie was wel bemand.

Ook prima voor een bezoek aan Bordeaux. In ruim een uur met bus 201 en tram A naar het centrum. Maar Bourg zelf is ook zeker de moeite. Citadel met bezoek aan WO II brandstof bunkers en wijn handel en infocentrum. Sanitair verouderd maar schoon, uitstekende WiFi. AMReizen