@AMvdW
- 2021
September 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Lieve opa die bij afwezigheid de boel bestiert. Oude baasje had er zo te zien veel lol in. Verder gewoon prachtig
Juli 2026
2 foto's toegevoegd · 3 maanden geleden

April 2026
Prachtig gelegen in het groen. Veel mogelijkheden tot fietsen en wandelen. Zeker een aanrader. Waarom niet meer sterren? Toiletgebouw is nog in een aftandse pipowagen. Bovendien vond ik het ontvangst niet erg vriendelijk
Gewéldig hoe men met een club oude rotten de boel bestiert. Toiletten, perkjes, alles perfect. Eén dikke vette 10!!!
4 foto's toegevoegd · ongeveer 2 jaar geleden

Prachtig prachtig prachtig hier. We kwamen aan op vrijdag en vielen gelijk met onze neus in de boter. BBQ en vers getapt bier. Prachtig sanitair, kleine plekken, en het achterste gedeelte van de camping is een sprookje. Een grote vijver omringt door hoge sparren.
In steekwoorden hoe ik het heb ervaren grote plaatsen, groen, nieuw toiletgebouw, zwembad met glijbaan (zonder toezicht), geen minimarkt, geen plek om vuil water te lozen en water bij te vullen, niet geschikt om te fietsen, via achterzijde camping veel wandelmogelijkheden, heerlijke pizza’s en als laatste. Er staat gratis 1GB wifi per dag. Dit is uitsluitend op het terras van het restaurant.
Klein opgezette camping met hardwerkend oud mannetje als eigenaar. lekker rustig, groene omgeving aan klein stroompje. Douche is gratis maar, … zonder deuren.
Hier klopt alles: fijne aankomst, mooie plek, douchen zonder muntjes, netjes, groene omgeving, hulp van de eigenaresse, kleinschalig. PERFECT