@AMvdW
- 2021
Prachtig gelegen in het groen. Veel mogelijkheden tot fietsen en wandelen. Zeker een aanrader. Waarom niet meer sterren? Toiletgebouw is nog in een aftandse pipowagen. Bovendien vond ik het ontvangst niet erg vriendelijk
Gewéldig hoe men met een club oude rotten de boel bestiert. Toiletten, perkjes, alles perfect. Eén dikke vette 10!!!
Prachtig prachtig prachtig hier. We kwamen aan op vrijdag en vielen gelijk met onze neus in de boter. BBQ en vers getapt bier. Prachtig sanitair, kleine plekken, en het achterste gedeelte van de camping is een sprookje. Een grote vijver omringt door hoge sparren.
In steekwoorden hoe ik het heb ervaren grote plaatsen, groen, nieuw toiletgebouw, zwembad met glijbaan (zonder toezicht), geen minimarkt, geen plek om vuil water te lozen en water bij te vullen, niet geschikt om te fietsen, via achterzijde camping veel wandelmogelijkheden, heerlijke pizza’s en als laatste. Er staat gratis 1GB wifi per dag. Dit is uitsluitend op het terras van het restaurant.
Klein opgezette camping met hardwerkend oud mannetje als eigenaar. lekker rustig, groene omgeving aan klein stroompje. Douche is gratis maar, … zonder deuren.
Hier klopt alles: fijne aankomst, mooie plek, douchen zonder muntjes, netjes, groene omgeving, hulp van de eigenaresse, kleinschalig. PERFECT
Heeft net hard geregend blijkbaar. Win rijden een rondje om goede plek te zoeken. Komt blijkbaar de eigenaar er aangooien. Schuim op zijn mond. We maakten zijn hele grasland kapot. We waren ons echt van geen kwaad bewust. Verder: ✔️veel groen ✔️wijds uitzicht ❌geen wifi ✔️netjes
✅plaatsen liggen mooi verspreid ✅veel groen ✅ net sanitair ✅prachtige omgeving
✅vriendelijke en behulpzame receptie ✅grote staplaatsen ✅netjes ❌geen WiFi die het doet ❌veel vaste plaatsen ❌eigen toiletpapier ❌€35,-/nacht ❌geen gezellige eettentjes/cafés in de buurt Het is mijn persoonlijke mening!
Dikke 10. briljante prachtige plek
Na 17:00 nog fantastisch geholpen. campers aan het water! heerlijk lang en warm douchen.
Precies vanaf 13:00 mag je op de camping. Je mag zelf een plek opzoeken. Wij hadden een heerlijk Franse camping gevoel. Beetje rommelig door elkaar heen staan. Toilet netjes. Fantastische omgeving.
Mooie plekken, sanitair netjes schoon. Persoonlijk vinden wij een plek waar je meer en makkelijker kan fietsen en/of wandelen aantrekkelijker. Dat kun je hier niet goed. Net maar zeer ongezellig restaurant, in de buurt geen ander restaurant. Voor rustzoekers en vissers een ideale plek.
Voor ons een fantastische camping op basis van: •gedegen en rustige rondleiding •prijs €24,-/nacht incl. stroom •sanitair super schoon •direct aan Radweg ( makkelijk voor de van Ruhr tot Ruhr fietstocht bijvoorbeeld) •ruime plekken •minimum van 2 nachten was voor ons geen probleem •loopafstand centrum prima te doen veel plezier aan degenen die nog gaan
top plek. mooie omgeving groot veld met fantastisch uitzicht. muziek aan en geen last van de buren😇schoon netjes. wat wil je nog meer?
Sitecode: 92037
Een trotse eigenaar die je rondleidt. Genderneutrale toiletgebouw met muziek. Op zaterdag heeft hij de ouderwetse patatkraam open en kun je van alles bestellen. De plekken zijn afgescheiden met haagjes. Veel mooie planten en struiken.