@ANDDEE
Dit is een goed onderhouden camping met mooie, nieuwe sanitaire voorzieningen en afwasgelegenheid. Vriendelijke eigenaren die ons zonder reservering hebben laten staan - hartelijk dank! Super vlakke camping. Gemakkelijke fietstochten naar Edam/Volendam en langere fietstochten naar de Broek bij Waterland of Hoorn. Een aanrader is een bezoek aan het kaas- en klompenmuseum, met een stroopwafel of twee erbij 😋 Een echte aanrader.
Super schone camping met zeer behulpzaam personeel. Toilet, douches en wasmachines brandschoon. Gemakkelijk te bereiken met de fiets vanuit de omgeving, met name Egmond aan Zee. Een aanrader: het dichtstbijzijnde restaurant Gasterij t’Woud voor een heerlijke maaltijd. Beide van harte aanbevolen.
Ik vond deze camping geweldig. Super toilet- en douchefaciliteiten en vriendelijk personeel bij de receptie. Het is makkelijk om naar Delft te lopen en er is een fantastische fietsomgeving. Het was wel een beetje prijzig, vandaar de 4 in plaats van 5 sterren. Ik heb de wasmachine niet gebruikt, die kostte €8,50!
Deze camping ligt heel gunstig ten opzichte van het stadje en de fietspaden, midden in een rustig park. Omgeven door de natuur stonden we op een grasveldje dat heel vlak was. De douches waren heerlijk warm en de gastheer was erg vriendelijk. Het enige minpuntje zijn de renovatiewerkzaamheden die nog gaande zijn - ik wens ze alle succes - het zal fantastisch zijn als het helemaal klaar is. We hebben een heerlijk verblijf gehad. 👍