@AR25
erg leuk DAG PARKEREN parkeer 10 mobiel tot 19:00 uur
Overnachten voor campers is niet meer toegestaan (parkeren is niet toegestaan van 20.00 uur tot 07.00 uur)
07/03/21: Opgelet nog bouwplaats renovatie van het binnenzwembad, geen parking
Echt een mooie en rustige plek. Leuke havenmeester. Goed bezocht. Er zijn markeringen in de wei die de plaatsen markeren en vooral in Corona-tijden kun je toch voldoende afstand houden. Dat zou misschien het ene of het andere dikke schip helpen om wat attenter te zijn en niet drie plaatsen te blokkeren en toch een respectvolle afstand te kunnen bewaren.
Top schoon en alles aanwezig. dank u
Echt een leuke en zeer verzorgde plek met een geweldig uitzicht. Aardige gastheren. Nieuwe keuken / douchehuis. Wasmachine en droger aanwezig.
Zeer verzorgde, zeer mooie camping. Rij door tot het einde, het is hier rustiger en je hebt een geweldig uitzicht over de zee. Helaas hebben we geen afvoer voor grijs water gevonden en zijn we vervolgens met de emmer geslaagd.
Plaats is erg mooi bij de vuurtoren. Anders beschut tegen de wind en 's nachts nuttig en erg stil. 100 NOK voor parkeren is een kwestie van mening. De verwijdering is klaar in Spangereit.
Geweldig, heel schoon, alles aanwezig inclusief afvalscheiding
Alleen overdag parkeren
Zeer goed onderhouden, goed aangegeven
Echt deprimerend en dan voor de prijs
Prachtig uitzicht, sterrennacht bij lage temperaturen :-)
Heel mooi en goed onderhouden. 225 NOK zonder elektriciteit. Ook eind augustus goed gezocht. We hebben geen gebruik gemaakt van het sanitair, ik kan niets zeggen.
Nieuw afvalverwerkingsstation. Grijs water, cassette en zoet water
Erg stil. Toilet zelfs met handdesinfectie aanwezig. Ruimte voor 3-4 mobiele telefoons met voldoende ruimte plus extra plekken in het bos.
Top.
Leuke plaats. Alles gezegd door eerdere sprekers.
Top onderhouden. Gratis vers water. Grijs water en toilet legen. Zelfs fonteintje inbegrepen
Let op: Nieuwbouw van de E3, je passeert hier niet meer automatisch. Het is beter om coördinaten in het navigatiesysteem in te voeren. Helaas zijn we langs gereden en naar behoren afgevoerd in Elversum
Nieuwe installatielocatie. Grijs water kan eenvoudig in een emmer worden afgevoerd. Vers water beschikbaar, maar we hebben het niet gebruikt.
Heel erg leuk. Momenteel slechts 8 plaatsen. Daarnaast 6 plaatsen bij de informatiestand met 4 meter afstand tussen gsm's gewenst.
Top. Sluit me aan bij de anderen
Zoals al beschreven. Kosten 11 / nacht. Zoet water 1 € / 100liter, elektriciteit 1 € / 8u, extra plaats 1kwH 0,50 €, toeristenbelasting inbegrepen
Let op: Ruimte is officieel geblokkeerd vanwege Corona!
Heel mooie locatie. Aardige operators. 3 parkeerplaatsen op een grote weide. We komen graag terug
Zeer verzorgde plek op de dijk. Broodjesservice, goede V + E, zeer schone sanitairgebouwen. Je moet geluk hebben om een plek te krijgen.
Overnachting is niet meer toegestaan voor kampeerders. Sommigen blijven waarschijnlijk toch en betalen dan een boete van € 5.
Sitecode: 51991
Het parkeertarief voor dames is momenteel 19,00 euro inclusief strandkosten voor 24 uur. Te betalen met EC-kaart of munten. Elektriciteit dient apart betaald te worden bij de pijlers. WiFi ook extra.
Leuke plek aan het meer. Netto en andere winkels niet ver weg in Grossheide. Gemakkelijk bereikbaar met de fiets.
Royale ruimte. Momenteel zijn slechts 3 campers toegestaan.
Zeer verzorgde plek. Houd € 0,50 klaar voor vers water. Parkeertarief alleen te betalen met munten. Momenteel is slechts 80% beschikbaar vanwege Corona-ruimte, dwz 3 van de 12 gaan verloren. Dit garandeert echter echt dat er voldoende afstand wordt gehouden.
Eenvoudige, rustige parkeerplaats voor 4 mobiel bij het buitenzwembad. Perfect voor een overnachting op doorreis.
Alleen afvoer van grijs water volgens het gratis teken. Zeer goed onderhouden mooie plek. Het leveringshuis werd op 2 januari 2020 voltooid.
28-12-2019 Net gebeld, niet open voor campers in de winter
28 februari 2018. Eind februari/maart is sneeuwvakantie in Finland. Reservering dringend nodig. Het was geen plaats meer te krijgen. Het verwondert mij niet, dat de dames bij de receptie so ongemotiveerd en onvriendelijk op mijn vraag ov een beschikbare plaats gereageerd hebben.
niet mogelijk in de winter
Details: geen loosmogelijkheden chemisch toilet.
Heel goed uitgerust. Schone camperservice.
De gemeente heeft hier een zeer nette en prachtig aangelegde camperplaats gemaakt. Schone camperservice (zonder spoelmogelijkheid voor de WC) en afvalbak beschikbaar. Twee bakkers, apotheek etc. ook op loopafstand. Zeer goede overnachtingsmogelijkheid.
Bedankt voor de beschrijvingen van de vorige bezoekers! Leuk, royale ruimte op gravel. Zeer rustig en prachtig gelegen in de buitenwijk van Toul (4 km). Schone camperservice, maar zonder spoelmogelijkheid voor het chemisch toilet, maar je kunt je behelpen.
Plaats ligt in een vallei zonder uitzicht en de toegang gaat via de betaalautomaat en de slagboom. Camperservice is buiten aan de straat en moet worden betaald op de plaats. Elektriciteit is slechts in beperkte mate beschikbaar. Smal en druk. Maar mogelijk functioneel voor een kort verblijf. We reden verder.
Prachtige plek in dennenbos met veel schaduw tussen stad en toegang tot het strand. Toegangsweg naar het strand en de lokale weg loopt langs de locatie, is nauwelijks hoorbaar. 400m naar prachtig zandstrand. Met de fiets ben je er snel. Schoon servicestation. Betaalautomaat (accepteert niet alle creditcards)
Plaats in het centrum van de stad. Zoals beschreven, erg smal. 8 plaatsen en alternatief voor grotere campers op de parkeerstrook (voor ca. 3). Kosten: 2,40 euro voor 2 personen en camper. Prachtig gelegen aan het kanaal, maar ook veel verkeerslawaai van de aangrenzende weg.