@ATel
- 2022
- Carado T338
- 2023
- Ander
Als je op weg bent naar Scandinavië is dit een prima doorreis camping. De snelweg ligt er pal naast. Er zit een geluidsscherm tussen. Voorzieningen zijn goed. De prijs is hoger dan aangeven op de app. ca €50 voor een camper, twee volwassenen en twee kinderen. De toilet cassette legen is wat een gedoe met een apparaat waar €2 in moet.
Een prachtige camperplek. Overigens wel € 30 p.n. met twee personen. De ligging is perfect. Met de fiets (geen e-bike!) waren we in 15 min boven in Assisi. Leuk klimmetje. Voor € 3 kun je gebruik maken van het zwembad. Toilet en douche wordt goed schoon gehouden en verkeren in goede staat. Vriendelijke eigenaar.
Todi is een prachtige stad. Toevallig was er ook een festival aan de gang wat het nog mooier maakte. De camperplek is niet veel soeps. Er is een openbaar toilet. Omdat er zo weinig campers stonden was het nog in redelijke staat. Geen stroom, geen douches, smalle plekken en dat voor € 15. Wel gratis een lift naar het stadje naast de parkeerplaats. De ligging en de fraaie stad vergoeilijkt echter heel veel.
Een goede camperplek om Orvieto te bezoeken. Compleet, redelijk schone toiletten en douches, bij de prijs inbegrepen. Goede busverbinding naar de stad voor € 1,30. Voor wie van rust houdt valt het tegen. Het terrein ligt tussen twee spoorbanen. De HSL naar Rome en de 'gewone' treinverbinding. De camper staat te schudden van de HSL die om de paar minuten passeert.
Voor deze prijs een mooie plek voor een camper. Weinig voorzieningen. Dus geen toilet en douche. Wel drinkwater verkrijgbaar, toilet storten voorziening en afvoer van vuil water van de camper. Ons alternatief in deze regio was een plek ergens op een parkeerplaats o.i.d. Ook gezocht naar meer complete campings maar die vonden we te duur.
Een goede of slechte recentie heeft altijd te maken met verwachtingen. Wij vinden dit een erg mooie camping. Rustig, grote plaatsen, fraai uitzicht op de Neckar. Toiletten schoon. wel eind lopen als je achter op de camping staat. En omdat dat de mooie plekken zijn is de afstand groot. Te weinig waterpunten. Dat is echt een tekortkoming. De omgeving is mooi. Soms mooie stadjes. Fietsen naar Heidelberg is 15 km. Concl. Echt mooie camping!
Camping voldoende. Sanitair heel goed. Plek mochten we niet zelf uitkiezen. We hadden een slechte plek pal naast de toiletten aan een stoffig pad en de camper waterloos plek. stof en stank dus. De fietsroute naar Wurtzbürg is slecht aangegeven. Pas na de 2e fietsen, fietsverwijzingen negerend, zelf paden inslaan konden we op redelijke wijze naar de stad fietsen. Best duur.
Het telefoonnummer hebben we van de site gehaald; +33380220391. Het nr in de app van campercontact werd niet beantwoord.
Grote en op zich mooie camping aan de Maas. Campers voor één of twee nachten krijgen niet echt fijne plek. Ergens achteraan, weggedrukt, achteraan, tegen een drukkere weg gedrukt. Toilet voorzieningen ver weg. Voor de prijs die je betaald niet ok.
Mooie camping. fraaie plaatsen voor campers. Goede prijs/kwaliteit. Vanuit de camping kun je heerlijk fietsen naar Epe. Sanitair functioneel en schoon. Verschillende grootte van de plaatsen. Grotere plaats kost iets meer. De kleinere plaatsen zijn prima. Rustige camping. Speeltoestellen aanwezig. Nieuwe eigenaar heeft terrein goed opgeknapt.
Sitecode: 42050
Mooie camping. Goed verharding waarop je de camper kunt plaatsen. het sanitair is goed. De camping beschikt over een restaurant. Vlak bij de camping ligt de Nederrijn waar je mooi kunt wandelen. De camping ligt aan de Betuwe-spoorlijn. Toch is er nauwelijks sprake van geluidsoverlast omdat de treinen niet snel rijden en de spoorbaan is goed ingepakt.
Fijne camping. Goed sanitair (bij de vrouwen iets minder), goede en vriendelijke ontvangst, terrein goed onderhouden, leuke plekken, stroom direct bij de plaats. De omgeving is fraai. Veel wijnvelden. Het treinstation is op loopafstand. Goed voor een dag naar Straatsburg. Vanaf de camping kun je prima fietstochten maken. Het stadje Molsheim is mooi maar wel wat weinig te beleven. Camping is goed bezet (eind april). Kortom, goede camping.
Leuke plek. Direct aan zee. Roscoff met fiets goed bereikbaar. Sanitair goed. Verder basic.
De prijs kwaliteitsverhouding is ok. Omgeving is minder interessant. Abbeville is een echte afrader. Lelijk centrum, weinig vertier. Toiletten ok. Geldt ook voor de douce. Veel ruimte op de standplaats. Ruimtes zijn schoon maar het seizoen is nog maar net begonnen (6 juli).