@AVS
- 2014
Mei 2026
Een wat krappe CP. Het voelt overvol omdat er veel vraag is naar de weinige plekken waardoor campers op de niet voor de camper bedoelde plekken gaan staan.
Eenvoudige maar fijne plek bij het bos en het dorpje waar de supermache, restaurants aanwezig zijn.
April 2026
Mix parking, geen probleem enkele plekken aan het einde van de parking. Helaas sani station buiten gebruik. Plastsje wel gezellig met horeca en wat winkeltjes.
Helaas sani zuil nog steeds afgesloten. Verder een mooi dorp maar weinig te beleven.
Heerlijke plek, zo genoten van de rust en de ruime plekken. leuk dorp op fietsafstand. Mooie routes gefietst over oude oude zeedijken. En dan onze gastvrouw Ellen, helemaal top en iedere dag een eitje. Ja hier komen we terug.
Kale parkeerplaats zonder licht Enige pluspunt was het super schone toilet..
Prima plek, niets mis mee. Heel fijn dat je ook 10 liter water kunt nemen op veel plekken alleen 100 liter. De omgeving is prachtig. Heerlijk gefietst langs de Moezel. Dit zonnige weekend was de CP vol, maar niet storend.
Prima plek, wel wat kleine plekken waar heel veel belangstelling voor was, het was snel vol.
Een nette CP gelegen net buiten het stadje. Voorzieningen prima alleen WiFi werkt niet!!
Sitecode: 2067
Het had wel 5 sterren mogen zijn..Mooi plekje, leuk dorp met bakker en zeer vriendelijke supermarkt. Goed om te fietsen en prachtige natuur. Maar...waarom geen gelegenheid om het toilet na te spoelen. Er hangt wel wat maar dat werkt niet. Waar de gemeente ook mag naar kijken zijn de bomen..Laag hangende Takken en heel veel dood hout. Met harde wind echt eng.