@AWM
Sitecode: 161949
Overnachting vanwege Fulco’s Korenfestival in IJsselstein. Verblijf zeer goed bevallen! Alles prima voor elkaar.
Een nauwe binnenplaats met zes of zeven campers zeer dicht op elkaar. Één douche voor - pakweg - veertien personen. Prijs (ook voor een persoon) € 25. Ja, dicht bij t centrum. En nauwelijks andere opties.
Hier gestaan op 29/30 juli. Nog één ander busje. Overdag wat meer auto’s van wandelaars. Nideggen, op n paar wandelminuten van de parkeerplaats, is écht n bezoek waard!
Hier gestaan op 28/29 juli. Prima, gloednieuw sanitairgebouw. Via wandelpad langs de Niers ben je in 10 minuten in Gogh; dóen!

Uitzicht prachtig! Helaas is er, gerekend vanaf de parkeerplaats, zeker géén ‘café op 100m afstand’!
Camper Park, voorzieningen en omgeving: prima. Prijs (juni 2024) voor camper + 2 pp: € 25; electr.: € 5.
De ‘verbouwing’ is kennelijk klaar. Vaste prijs is nu € 10,00 voor 24 uur. Betaling in muntgeld of via een te downloaden app. (Bedoelde app kon ik helaas bij Apple niet vinden.)
Prima plek. Minpuntje: Toiletgebouw op 21mei (nog steeds) gesloten vanwege ‘travaux sur le réseau’. Pluspunten: Rust, elektriciteit, drinkwater, volop kikker-gekwaak én een boot die nog maar nét onder de brug door kon. Bravo Ravières!
Gratis plek voor n overnachting. Sani-zuil ziet eruit of ie járen niet gebruikt is. Chemisch toilet lozen in publieke wc vinden wij geen optie (ook al zag die wc er verschrikkelijk vies uit).
Prima plek voor n overnachting. Let op: Het ‘Lac’ ligt nabij Le Buisson in de Lozère (coördinaten kloppen) en dus NIET bij Le Buisson-de-Cadouin in de Dordogne!
Sitecode: 20550
Prima verblijfplaats op schaduwrijke lokatie met groot zwembad (vanaf vandaag ‘open’).
Prima plek! Electriciteitsvoorziening werkt (weer?) goed. ‘t Zou érg fijn als douches en toiletten ook weer in werking worden gesteld. :-)
Op deze lokatie is nu een ‘welness-spa-resort’ gevestigd. Wordt in het dorp nog wel geafficheerd als ‘camping’. Wrschlk vanwege verhuur van all-in tenten? Toegang voor campers geweigerd. Dus: Vergéét ‘t maar.
Helemaal ééns met alle loftuitingen. Met kort ‘busje’ goed te bereiken. Langer dan 7m? Dan even, vóór je t stadje inrijdt, te voet de toegangsroute kiezen…
Prima plek! Gastvrije, attente medewerkers/sters! Véél en schoon sanitair. Prima wifi. Groot zwembad. We betaalden op 9 mei € 17,00 pn (2 pp, all in). Aanradertje!
Een ruime parkeerplek. Geweldig buurtcafé (mag ik dat zo noemen) Dudu om d’n hoek. (Helaas, de bizon is al enkele jaren ‘op rust’). Ja; verder geen voorzieningen.