@AWOteH
Zeer slechte, maar dan ook een zeer slechte camping. Veel te duur en stroom aansluiting werkt niet. Zeker niet schoon, echt zwaar verouderd.
Eigenlijk houden we deze plek liever een goed bewaard geheim. Het is een camping om nooit te vergeten. De beheerders zijn ontzettend gastvrij en laten je je vanaf het eerste moment welkom voelen. De omgeving is prachtig en biedt volop mogelijkheden om actief te recreëren of gewoon te genieten van de rust en natuur. We voelden ons hier echt welkom! Bedankt voor het heerlijke verblijf. De 5+ sterren zijn meer dan verdiend!
Ongekend mooie plek met echt een verbijsterend mooi uitzicht. Bijzondere aardige camping beheerder. Komen zeker terug.
Bijzonder mooie plek om te mogen camperen. Leuk voor jong en oud, met veel vertier. Mede ook door tal van dieren, hartelijke ontvangst en in de avond getrakteerd worden op een snack door de campingbeheerster op de campingplek. Goede lokatie voor fietstochten. Komen zeker terug.
Mooie camping en een bijzonder aardige campingbeheerdster.
Mooie plek aan het water speciaalvoor ons gecreëerd. Super aardige havenmeester en zeer behulpzaam.