@AZV
- 2008
klopt
Zie foto, rode gemarkeerd, voor zeer veilige fietsroute naar Graz! Start met route 18, maar blijf de Martin Hofstrasse vervolgen bij splitsing met Ankerstrasse!! Al het andere is reeds vermeld.
Heerlijke camping; Echt alles goed verzorgd en netjes. Ruime plaatsen. Het gratis gebruik van het fantastisch mooie zwembad met allerlei kinder-, duik-,spel-, en zwembaden en heerlijke grote ligweide met grote bomen is een cadeau erbij. In restaurant eten tegen goede prijs/kwaliteit. Wassen, drogen tegen zelf te kiezen duur/euro’s. Ook vriezers en koelkasten. En last but not least een beheerder die je overal bij wil helpen!! Kortom: aanrader!!!
De omgeving is prachtig, maar nadat we (gevraagd!) serveerster gezegd had dat we een plekje (with overview over the water) uit mochten kiezen, kwam een uur of 2 later een meneer (met badges) zeggen, dat het terrein private was en dat het verboden was. We mochten alleen op de P van het restaurant staan! Tja, dat is het dan niet voor ons, helaas.
Van een fantastisch verblijf verzekerd!! Je komt hier niets tekort! De vogels overstemmen het verkeerslawaai. Prachtige 16 km fietstocht naar Celje: vanuit camping meteen voor tunneltje links omhoog fietspad op achter de camping langs. Gaat (met kleine onderbreking bij I punt (bij meer/terrasje!)helemaal langs de Savinja, tot aan het centrum! Goed aangegeven. Ook bezoek Bierfontein in Zadec: aanrader. (Ook naastgelegen broodje Kebap trouwens!!)
10 sterren zouden wij deze camping willen geven! Wàt een gastvriendelijkheid, wàt een mooie plekken (zon en schaduw), wàt een goed verzorgde (sanitaire) voorzieningen! Fijne buiten(regen)douche. Heerlijke pizza’s voor €8, op een mooi terras of om af te halen. De ACSI award dubbel en dwars verdiend!! Voor ieder die van rust houdt, en/of van fietsen en ook speciaal voor gezinnen met jonge kinderen, ivm aangeboden speelmogelijkheden. Echt GENIETEN!
Dit is nog eens GENIETEN!! Van àlles en dat in een prachtige omgeving!!! Ook bij het ‘kampvuurtje’ ’s avonds bij Rex’s Bar. Of in de hangmatten aan de rivier. En een fantastische gastvriendelijkheid!! Rijd zonder problemen via Mosnje! Rest is allemaal al gezegd. (En de trein, die hoor je ‘s nachts echt niet). ABSOLUTE AANRADER voor rustzoekers en natuurliefhebbers.
Zelf plaats kiezen; maar zéér weinig met (mooi)uitzicht. We stonden achteraan (110/109) betaalden voor camper, 2 pers zonder elec. eenmalig: €30, 2e nacht €26,20 en vanaf 29-05 (Hemelvaart) 47,20 . Toiletten en douches continue superschoon! Mooie veilige fietsroutes naar beide kanten, maar vanaf Strunjan naar camping zonder e-bike niet te doen! Op onze camperplek geen wifi ontvangst en veel herrie van de weg in dal. Vriendelijk personeel!
We waren op doorreis en verbleven slechts 1 nacht. Helaas! Want wat een heerlijk rustige camping, waar ÁLLES klopt!!
Een heerlijke, schone (doortrek) camping, Een plek aan de zee is absoluut de meerwaarde! Anders veel weglawaai. En bezoek zeker de beachbar bij ondergaande zon!
Sitecode: 19289
10 sterren waard!!! Op alle denkbare items! Zo vriendelijk (overal en iedereen!) zo mooi, zo schoon: een paradijsje en dat voor die prijs: €25 incl elect . (Acsi) TIP: reserveer vooraf voor mooiste plek aan zee voor €34. Ook echt een camping om langer te verblijven met oa tv (EK) in poolbar.
Camping Diana is naast alle positieve dingen die al vermeld staan over de ontvangst en verblijf dė beste plek om Olympia te bezoeken!! Je wandelt klein stukje naar beneden om door winkelstraat van toeristisch, gezellig stadje te lopen naar de ingang. Heel fijn is de uitchecktijd: 13.00 u waardoor je je bezoek in de ochtenduren kunt plannen! En het zwembad is klein, maar heel fijn! Bedankt voor een aangenaam verblijf 23-6!
Echt niks mis mee. Plaats zelf kiezen. Oud, so what? Alles is brandschoon!! Prijs/kwaliteit is oké. (Acsi card) Super vriendelijke eigenaar en zijn vrouw. Kregen koel biertje uit eigen voorraad,(kantine was nog gesloten) mochten niet betalen! Je wandelt 100m naar het strand.
Na fantastische route, viel strand en P aanvankelijk tegen. Maar bezoek aan fantastisch gelegen Spilia beach bar, met zicht over de baai en zeer gastvriendelijke Ilias en Kostas èn easy listing muziek, zorgde voor het echte vakantiegevoel!!Tip: van daaruit het gemakkelijk wandelpad naar ‘de punt’ , dan vind je verrassend een mooi kapelletje. En een eindeloos blauwe zee. Mooier kun je je het niet wensen! Eten bij Maria was ook oké!
Wij onderschrijven alle reeds gemaakte positieve opmerkingen! Wàt een gastvrij onthaal en lekker eten bovendien!! Ook bracht Sofia ons naar en van station. In 1 uur stap je uit in Athene, met directe aansluiting op (kort ritje:5 stations) metro naar Akropolis.Bestel je entreetickets vooraf, voorkomt dat je op een later tijdstip toegang krijgt. Ook verstandig om museum pas na Akropolis te bezoeken ivm drukte daar in vm. Sofia en medewerkers 👏😘
Wàt een heerlijke camping!!!werkelijk ALLES op en top!!! En het supermooie zwembad met fantastisch uitzicht en ook hier supermooie douches zijn de kers op de taart. 10 sterren zouden we ze willen geven!! Ivm voorspelde hitte kozen we (gelukkig) voor vroege taxi (€15) ipv busreis om 11.uur (€4)naar Delphi. Met e-bike is absoluut afrader(onveilig-te stijl en te ver) Eten is er ook lekker, maar kleine kaart. En al vroeg gewekt door vogelconcert!!
Wat een heerlijke, mooie plek om te overnachten!! Heerlijk rustig op grasveld aan een meer. Er zijn toiletten, wasbak en een douche indien noodzakelijk. Alles gratis. Niets meer te wensen!!
We hadden 27/29-05 een fantastisch verblijf dankzij de gastvriendelijke eigenaren, die ons werkelijk overal mee behulpzaam waren! Alles is perfect in orde (tuin, sanitair, kinderspeelgelegenheid, louncheset). Zoals al gezegd een heerlijke rustplek!! Op ca een km (te fietsen) een restaurant met menuutje van de dag (als voorbeeld: pannenkoeken). Dus zorg vooraf voor etensvoorraad! Verder in omtrek fietsen waarbij een volgeladen accu nodig is!!
Alles op camping hier is TOP. meer kan je je als gast echt niet wensen! ! Heerlijke fietsomgeving; zelfs in hoogseizoen zeer rustige routes via knooppunten door ‘De Bloemendijken’ (fruitboomgaarden) en zeker aanrader: ‘Yerseke moer’ (evt. te combineren met wandelen). Ook bezoek Goes, Yerseke en Middelburg de moeite waard! De Kwedammerkes jam van het huis is de ‘aardbei’ op de taart!!
Wat een fantastische camping!! Uitzicht over het dal is voor alle kampeerders en gebruikers van de De Waard tenten prachtig!! Evenzo vanuit het zwembad, op bovenste terras, waar lekkere bedden en parasols klaar staan. Midden in natuur. Álles klopt en overal is aan gedacht! Overal staan ‘keukenblokken’. Camperplaatsen zijn ruim, met parasols bij zitje als camper in zon staat. Mooi en schoon sanitair. Allervriendelijkste ontvangst (nederlands). TOP
TOP!! Alles klopt! Gastvriendelijkheid en omgeving: deze CP verdient echt 10 sterren! Zeker als zwembad in 2022 ook nog klaar is: kun je je echt niet meer wensen voor optimaal vakantieverblijf! En jacuzzi, met prachtige, romantische omgeving ervan (zie foto) die gratis te gebruiken is, is nu (voorseizoen) héél goed alternatief! Wil je naar directe omgeving Gardameer: onze keuze is gemaakt!!
Sitecode: 20479
èn nog eens 5⭐️⭐️⭐️ ⭐️⭐️ extra voor -super mooie plaatsen aan meer (H1 t/m 7 en G1 t/m 5 ) - top restaurant - topzwembad - top sanitaire voorzieningen - top ligging (bv veilige mooie fietsroutes naar leuke plaatsjes) en voor trein naar Perugia bv - gastvriendelijke (nederl.) ontvangst en perfecte infovoorziening) Kan echt niet beter voor optimaal vakantiegevoel!! Uiteraard (zoals vele anderen) ons bezoek verlengd!
Aanrader!! Een heerlijke 5 (ipv 2) sterrencamping! Alles top verzorgd en vriendelijk!! Eén gast met een caravan had moeite met de klim bij wegrijden. Onmiddellijk hulp om hem dmv tractor op weg te helpen. Lekker beschutte plaatsen. Let op: paar moerbeibomen laten deze tijd (half juni)hun vruchten vallen! Prachtig uitzicht vanaf terrasje. Eenvoudige keuze, maar lekkere maaltijden! Broodservice. Bezoek oud dorpje(1 km) zeker ook de moeite waard.
TOP plek. Alles wat al gezegd is, klopt! Aandachtspunt: eigenlijk hanteren ze rustperiode tussen 13.00-16.00 u. Je mag plekje zoeken, maar pas na gevraagde instemming van ‘buur’ krijg je toestemming om camper er toch neer te zetten. In ons geval was de camping (op zondag) toen bijna vol, maar na 16.30 u vertrokken heel veel gasten. Zo laat vertrekken vinden ze geen enkel probleem. Top vriendelijke gastvrouw! Ze kwam zelfs kersen brengen!
TOP locatie, waar alles klopt (zie wat al geschreven is)Jonge eigenaar is alleen maar bezig om het ons nóg meer naar de zin te maken. Wil nu ook wasmachine plaatsen. Zijn limoncello is sterk, maar smaakt uitstekend!! We betaalden met 2 pers. €28 voor camper incl electra en fles limoncello. Strand bezoek (zonnebedden/parasols aanwezig en paviljoen met lekker eten uit beperkte kaart; ook ‘s avonds) ook een aanrader!(Zie foto)Maakt totaal kompleet.
TOP en 5 sterren voor locatie!! Als je over eigen toilet/douche beschikt, fantastisch!! Zo niet: gauw voorbijrijden. Zeker nu de brem bloeit, prachtig!! Laat je niet afschrikken door de ononderhouden bouwsels bij en na ingang; doorrijden naar beneden!! (Uitsluitend)Italiaans sprekend ontvangen met inschrijven op stenciltjes!! Electra functioneert perfect. Voor rustzoekers een aanrader!!
Heerlijk verblijf van 2 dagen waarin de hele camping/toiletgebouwen en omgeving ‘seizoensklaar’ werd gemaakt. Rustige, ‘eenvoudige’ camping voor €20 per nacht. Zandstrand helemaal voor ons alleen. Zee wordt direct al diep, dus niet geschikt voor kleine kinderen! Eten in naastgelegen restaurant prima prijs/kwaliteit!
GESLOTEN!!
Waren hier 2 nachten donderdag 26 en vrijdag 27 juni. Fantastisch motorweer, maar er is aren er gelukkig maar weinig. Alles wat eerder over gastvriendelijkheid geschreven staat klopt. Plaats 88 heeft vrije uitkijk, rest nogal ‘in de bomenrij’. Je MOET hier gebruik maken van heerlijk betaalbaar eten in gastvriendelijke restaurant !!
Sitecode: 19049
Aanrijroute: via SS16, want door dorp lukt echt niet! Je staat niet in mooie tuin, maar op een apart veld (zonder schaduwplaatsen!) Douches en wasplaatsen zijn er (ook schoon) maar alleen koud water! Electra is prima voor gebruik airco!! Loosplaatsen ook voorzien. Eigenaar legde contact via beeldtelefoon met familielid, die in Duits al onze vragen beantwoordde! TOP! Duinpad door en je staat op mooi (kindvriendelijk)strand!!
Een top plaats als je van rust houdt! Gastvrije ontvangst; ruime plaatsen, zowel keuze in zon als schaduw met uitzicht op omringende bergen. Sanitair eenvoudig, maar brandschoon! Heerlijk betaalbaar eten in eenvoudig restaurant of op terrasje. Echt aanrader!
100% eens met alle lovende woorden.. Voor paar euro meer op de camping. Schaduw of zon plaatsen uit te zoeken. (Onder aan het pad naar meer) heerlijk en gezellig eten bij Hotel Al Molino met uitzicht op meer en veel windgliders. Aanrader!!
Zoals door anderen al gemeld: een vriendelijk gastvrij onthaal door de gastvrouw Jolanda. Fijne ruime plaatsen op een gezamenlijk weideveld. Volop rust! Na leuke fietstochten in de omgeving (oa niet te vergeten naar Ootmarsum!!) mag ook een diner bij het tegenovergelegen restaurant Liedenbaum niet ontbreken! Een Toprestaurant met goede prijs/kwaliteit en zeer gastvriendelijke bediening!!
Een heerlijk plekje, zoals al door iedereen opgemerkt, nogmaals bekrachtigd! Echt een ‘Bij Ons’ plekje, waar we weer verwend worden door gastvriendelijkheid. Daarbij genieten van de heerlijke fietstochten! En eten bij Da Vinci is een aanrader!
Gastvrije ontvangst! Voor rustzoekers; heerlijk! Eenvoud, maar alle voorzieningen aanwezig! Precies zoals je het als Camperstalling het hebben wil! TOP!
Wat een prachtige stek!! En dan stonden we nog ‘maar’ op de P, omdat ze vol waren. Alles klopt hier als je van rust, natuur, rivierengebied, en gastvriendelijkheid houdt! We komen hier zeker op herhaling!! Fazanthaan liep vlak voor ons in het grasland beetje rond te struinen.
Een prachtige overnachtingsplek, zonder voorzieningen pal voor kasteel. Ook bakker was (vandaag, woensdag????) gesloten
Sitecode: 2037
Om alleen te overnachten prima rustige en veilige plaats.
Prima gratis ruime plaatsen op P van sauna. Heel rustig om te overnachten. Wel stroom, maar geen andere faciliteiten. Kampeergedrag is toegestaan,
Hele parkeerterrein, dus ook camperdeel, stond ramvol auto’s. Mooi weer, dus iedereen bezocht zwembad. Eenmaal langs steil toegangsweggetje aangekomen op P, nauwelijks mogelijkheid om terug te gaan. Pas als toevallig iemand weggaat, kun je die plek benutten, om eruit te manoeuvreren. Ook zonder auto’s onaantrekkelijk. Rijd 5 km door naar Fohnsdorf Aqualux. Prima gratis plaatsen en veel mooier!!
Op zoek naar rust en uitzicht op korenvelden, omzoomd door bergen, is dit een ideale plek! Veel ruimte per plaats (zelf uit te zoeken)op grote weide met veel bomen, voor schaduw, óf zon. Die verdwijnt nu 20.30u.achter de berg.ACSI €18 incl alles. Broodjesservice is automatisch; komt iemand langs. Alles obv vertrouwen:Iets uit drankkoelkast? noteer je. Sanitair eenvoudig en schoon! Weg hoor je wel.
Fantastische plek! Net zo als de (tol)weg ernaar toe! Echt genieten, ook omdat ie beveiligd is met stoplichten op de smalle stukken en bij tunnels. Tol €20 en dan gratis overnachten. Dubbel en dwars waard. Het restaurant is ook aan te bevelen; lekker, heel betaalbaar en heel gastvriendelijk. We zagen op zeer korte afstand 2 murmeltieren! Altijd bijzonder.
Aanvulling: met ACSI betaalden we slechts €20 incl alles, behalve internet (kost €3 p/dag)
Noodgedwongen 2 nachten, maar dat raad ik iedereen aan!! Fantastische ontvangst en eten! Maar ook omgeving: superrrr! 2 korte wandelingen:aan beide zijden van weg naar watervallen; beetje omhoog maar zeer goed te doen; 1u. ook onervaren wandelaars +kinderen!! Rechtsaf voor bushalte;over brug volg de borden: Gartlwasserfall (doorlopen tot einde).Links: over brug; water volgen;bordjes: Zirknitzfalle
Prima terrassenamping; alles erop en eraan! Wij werden zeer vriendelijk en behulpzaam ontvangen!! Allerlei toeristische informatie bij inchecken ontvangen. Heel mooi binnen-en buitenzwembad bij ACSI prijs van €20 voor camper en 2 pers. inbegrepen. Bus naar o.a.Sint Jacobskreuz vanaf stoeltjeslift ernaast. Veel (onbezette)vaste staanplaatsen. Bij mooie plaats zoeken kun je daar rekening mee houden!
Gasthof Negele heeft een erg grote parkeerplaats die van eigenaar vol met campers gezet mag worden. Keurig net Gasthof en P, gelegen aan (overdag drukke; s’nachts rustige) Romantische Strasse.Maar verder niks. Behalve dan: een aanbeveling voor het bijbehorende restaurant Piroska. Heerlijk Balkan-eten voor zeer schappelijke prijs!!
Ongelooflijk mooie ligging. Schaduwrijke en heel zonnige royale plaatsen, steeds per 2 tussen hagen. Zeer vriendelijke ontvangst. Niet te geloven mooi en schoon fonkelnieuw sanitair! Ook was- en droog- en zelfs vaatwachines zijn volop aanwezig. En aparte kookkeuken!! Aan alles is gedacht. Toplocatie in ACSI boek.
Prachtige plek, maar helaas bordje ‘belegt’ op poort. Overkomt je dat ook: Dan is er een alternatief. ZONDER voorzieningen: Rijd richting Aidenried. na ca 3km, (in ieder geval 500 m vóór kombord) aan linkerkant een doodlopende bosweg;is duidelijk aangeven,omhoog.Daaraan aantal parkeerplaatsen waar je mag overnachten. Aan einde weggetje, weg oversteken naar ligweide aan meer. Ook vele fietsroutes!
Een prima plaats bij het Gasthof waar de prijs-kwaliteitverhouding voor het eten goed is. Vrij beperkte kaart. Je mag op het grasveld je stoelen en tafel zetten. Vriendelijke ontvangst. Van hieruit is het met de fiets, met elektrische ondersteuning (=noodzaak!!!!) 11 km naar Rothenburg over verkeersluwe weg.
Wat een verschrikkelijk verrommeld zooitje!! Er is geen ontvangst (!? Volgens iemand die vertrok moest je bellen en e-mailen...) Iedereen lijkt zomaar ergens zijn plek te zoeken enkele na rijen van zeer ononderhouden vaste staplekken. Enige pluspunt: toiletgebouwen zagen er op eerste gezicht wel netjes uit (aan de buitenkant). Bespaar je de moeite om hier naar toe te gaan!!
Een heerlijk rustig plekje waar alleen de vogels je al vroeg wekken. Van hieruit kun je met de fiets Augsburg bezoeken: 8 km over veilig (vlak) fietspad. En ja, eten bij Kreisi is een aanrader!!! Vergeet niet alleen maar de prachtige kerk te bezoeken, maar ook het achtergelegen prachtig onderhouden kerkhof; zeker de moeite waard!
Heerlijk rustige plaats aan Tauber. Halfverhard, maar groen omzoomd. Zon, schaduw voor elk wat wils, behalve als je stroom nodig hebt. Daarvoor zijn speciale plaatsen. Maar terrein is groot. Vriendelijke eigenaresse. En heerlijke, goedkope wijn te verkrijgen!
Geen faciliteiten, maar er wordt wel naar verwezen. Een heerlijk plekje voor 2 campers. Je kunt op je stoel uit het zicht van iedereen, genieten op de oever van de snel stromende Tauber en van vele vogeltjes die het gebiedje ook aantrekkelijk vinden. Een prachtig startpunt voor fiets-of wandelaars. Heel rustige straat; aan overzijde Tauber een sportveld
Sitecode: 20733
Wat een heerlijke locatie! Zo mooi kom je ze niet vaak tegen!! Ook het terras aan het water De Dommel, evt. in de schaduw van een treurwilg, is een zalige plek: erg vriendelijke bediening en heerlijk eten voor zeer betaalbare prijs! Direct vanuit de camping kun je een prachtige wandeling volgen van Natuurmonumenten langs Dommel en Keersop. Een absolute aanrader!! Ook volop leuks in buurt met fiets
We wilden hier overnachten in juni 2016, maar zijn snel doorgereden. Met eigen ogen gezien wat ook anderen al hadden opgemerkt. Blijkt dus geen momentopname. Hier bivakkeerden families die 'hun hele hebben en houden' buiten hadden staan en met veel lawaai over en weer contact hadden.
We waren hier op 01-06-2016. Alleen, maar je staat eigenlijk boven de tuin van bewoonde huizen echt naast de burcht! (Helemaal doorrijden naar boven dus!) Er komt ook wel eens een voertuig langs die door het straatje voor de burcht door rijden! Dus niet eenzaam, maar wel heerlijk rustig. Er zit een waterkraan bij kerkhof.
We stonden hier op 05-06-2016. Een superplek. We zijn te voet op zoek gegaan naar 'het' restaurant, maar hebben dat niet gevonden, alleen een barretje. De vele ooievaarsnesten op een rij die we wel tegen kwamen (en die je gedeeltelijk vanaf einde P kunt zien) zijn een topattractie!
We waren hier onderweg om gebruik te maken van alle aanwezige voorzieningen en hebben hier niet overnacht. Maar het plekje voor ca 3 campers is prachtig, net buiten het dorp na een steile opgang.
We waren hier in juni 2016. Inderdaad een fantastische plek bovenop heuvel, omgeven door groen, vrij ver van bewoonde wereld, maar wel bij 'les jardins du manoir d'Evrignac' met restaurant.Er stonden 2 andere campers. De Wifi was er echter zeer traag, zelfs de app van de bijzonder mooie tuin konden we vlgs receptioniste beter elders downloaden! Verder geen voorzieningen.