@Aad-en-Ali-van-den-Berg
- 2002
Prachtige camperplaats met alle voorzieningen die je maar wensen kan. Mooi en schoon sanitair met een heerlijke douche. Grote plekken en een warm welkom. 5 Dikke sterren verdiend.
Er wordt hard gewerkt om het allemaal zo mooi mogelijk te maken. We blijven 2 nachten en maken mooie fietstochten. Echt de moeite waard om hier te staan.
Sitecode: 22010
Veel te dure camping! Voor 2 nachten € 68.00. We moesten voor 50 eurocent een douche munt kopen en voor afwaswater moest je 20 eurocent betalen voor 3 liter warm water. Wij als 60+ worden op een veld geplaatst met speeltoestellen terwijl er op een ander veld genoeg plek was. Sanitair sterk gedateerd met een douche waar ze echt zelf eens onder moeten gaan staan om te ervaren of dat bevalt
Mooie camping met mooie camperplaatsen naast het restaurant. vraan binnen de wandelroires met namr de route naar le lac des corbeaux en de optie roche du lac erg mooi. trek er wel 4 uurtjes voor uit. goede bergschoenwn een must.
Fijne en rustige camping. Eén super lieve gastvrouw/eigenaresse die niet beroerd is te helpen. Geen last van trein en verkeer maar dat is misschien persoonlijk. Sanitair ziet er verzorgd uit.
Nette camping en vriendelijke ontvangst. Toen wij er waren was het druk en dan is 1 douche voor zoveel mensen echt te weinig. 2 Wasbakken voor de afwas! Jammer, de trein maakt inderdaad veel herrie.
De plaatsen zijn behoorlijk groot dat is fijn. Hoewel wij hier niet snel terug zullen komen vanwege smerig en gedateerd sanitair.
LET OP: Huisdieren niet toegestaan. Jammer, we werden daar geweigerd vanwege onze kat! Ook al vertelde ik dat ze niet uit de camper komt konden we toch vertrekken.
Heerlijke camping mooie plaats schoon sanitair slechts 7 km van Biarritz prachtig zwembad.
Wij waren hier op 18-6-2018. We konden geen plek uitzoeken maar kregen een plek toegewezen. Aangekomen op de plek werd ons door een man erop attent gemaakt dar het een hele modderige plek was. We zijn uitgestapt om te kijken en het waren krappe natte plekken. Ook werd ons verteld dat het sanitair een eind weg was en niet al te schoon.