@AadAgeeth
- 2024
Wij zijn er net naar toegereden. Geen camperplek meer op dit moment, vanwege renovatie. Op zich een leuke plek.
Prima plek! Douche, toilet, gratis goedwerkende WIFI en keukentje aanwezig. Het is omheind en veilig. We hebben ook genoten van het dorp op 2 km afstand, dit is goed te bereiken langs de weg.
Vandaag hier gearriveerd, mooie rustige plek. Ruime plekken. Maar het was niet gratis! We hebben €16. betaald waarna we een code voor de slagboom kregen om het terrein op te kunnen.
Wij staan nu op de CP. Een geweldige plek! De stad met alle voorzieningen is vlakbij. Op de CP is er de mogelijkheid om de wc cassette te legen en vuilwatertank te legen. Honden kunnen hier veilig hun behoefte doen. Let op neem voor in de stad poepzakjes mee! Niet opruimen kan een boete van € 500 betekenen.
We zijn vandaag rond 13:00 gearriveerd op deze plek. De poort werd op aanvraag bij restaurant direct open gedaan. Na lunch en twee glazen wijn kregen we te horen dat we de nacht niet konden blijven. Na uitleg dat we niet met alcohol wilden rijden mochten we een nacht blijven. We staan nu als enige camper achter het hek, waarschijnlijk ook omdat we twee honden mee hebben.In mei is deze plek weer volledig toegankelijk.
Een mooie plek om te staan, veel ruimte. Langs de rivier loopt een leuk wandelpad waar je op een bankje van het uitzicht kan genieten. Goede plek om met honden te zijn. Aan de overkant kan je iets op het terras eten.