@AadSteijn
- 1990
- Mercedes-Benz Sprinter
- Buscamper
jammer maar dit is zoiets als snel geld maken . Campers neer zetten op een meter van elkaar, en een grote mond als je niet doet hoe hun zeggen.Het sanitation bestaat uit een kra voor je toilet en je watertank vullen, lozen bestaat uit een put voor alles eenvoudiger kan niet. jammer dus
Pad is nog steeds stijl, maar nu geasfalteerd. Bij aankomst alles op slot duurde half uur voor de sleutel kwam. Kosten zijn nu 15 euro . Mooi uitzicht,
Jammer de informatie ziet er goed uit maaaaar , het water is afgesloten, het lozen is afgesloten, toilet legen is afgesloten. De prijs is van 8 naar 10 euro gestegen. Tevens is het een probleem om en ticket uit die automaat te krijgen.
wat een pracht plek ,en dat voor 0,00, waren er meer van dit soort plekken. De mensen die hier kritiek op hebben moeten heel snel naar een camping van 40,00 euro. mensen die kritiek hebben om een zakje vuil mee te nemen zijn op zijn Haags gezegd Mierenneukers.
niet naar toegaan de laatste kilometers zeer slechte gravel weg, een onmogelijke weg , camping slecht aangegeven. Stonden voor de poort die was met kettingen afgesloten , wat we konden zien was er niemand, terrein zag er zeer onverzorgd uit. Via een intercom en een alarm centrale kregen we contact, het enige antwoord was we zitten vol ook morgen en ook overmorgen, daarna alles nog eens in het Spaans. Geen aanrader.
Inderdaad een schitterende route en Patro is een leuk oud Spaans dorpje. De camperplaats ziet er perfect uit mét mooi uitzicht en banken een sani station wat willen we nog meer.
inderdaad was blij met een bewaakte parking in Bilbao, niet blij met de donkere en sombere plek. ook was het een rumoerige plek zelfs s-nachts. je staat wel in het centrum en kost 22 euro per nacht. je eigen vrije keuze.
Mooie locatie , rustig en schoon. oud dorpje. Naast een prachtig wandel gebied, vanuit de CP staan 3 bos wandelroutes uit gezet met route paaltjes 8, 13 en 22 km. Doen als je hier ben.
Kwamen tijdens de middagpauze, was eigenlijk gesloten maar de slagboom ging toch open. Vanwege voorseizoen kregen we gratis stroom. Langs de Moezel en dicht bij het cenrum. Leuke stopplaats met aller vriendelijkste beheerders
Mooie Camper plek , goed sani station, keuze voor onder de bomen of in de open vlakte. Keurig netjes verzord met vuilnisbakken . prima plekje.
Inderdaad aan de haven, gratis stroom, maar er loopt wel een drukke verkeers langs en met mooi weer heel veel van die knetterende motor rijders. Dat begint smorgens al vroeg en eindigt s avonds laat. jammer. We konden niet betalen was niemand aanwezig

Ziet er echt vies en slecht uit geen CP voor ons en zijn door gereden. Zijn geen eens het dorp wezen bekijken.
Iemand die zeurt moet snel naar een camping gaan. Het is hier gratis en vlakbij het centrum. Hoera meer van dit soort plekken.
Rustige plek en gemakkelijk en veilig dit voor een paar dagen bezoek aan Valencia.
Veel bomen, voel me niet veilig indien brand. Veel onnodige vragen bij inschrijving. Niet geschikt voor grote campers teveel bomen rommelig geheel. Schoon sanitaire.
Aardige plek, idem dorpje. Net sani station. Leuke plek voor de fietsroute
De CP stond vol met geparkeerde auto's van de school. Zijn op een pleintje gaan staan iets naar boven. Heerlijk rustig geslapen.
Echt boerendorp met schaapstal. CAP moeilijk bereikbaar ligt boven het dorp , de toegangsweg alleen geschikt voor buscampers. De Salina is groots maar echt iets voor de liefhebber.
Sitecode: 19995
De slechtste camping ooit. Beheerder komt na 10 minuten al zeuren om bier of wiskey. Er is een oppasser die op 4 campers moet passen en komt ieder 10 minuten gluren wat je aan het doen bent, als je weggaat wil hij een fooi. De toiletten en douches zijn meer dan slecht en soms is er een dag geen water. Zwembad leeg. Er is een menukaart maar niets te eten. Ja een Berber omelet die zwemt in de olie
ideale doortrek camping. netjes en schoon . weinig geslapen door blaffende honden soms een compleet orkest. jammer zijn snel de andere dag door getrokken.
Sitecode: 19320
Te aardige eigenaar houd alles in de gaten. wel schoon en netjes. couscous met kip schotel was heel veel couscous en weinig kip
Sitecode: 19995
Is nog steeds open, maar vieze douches en toilet. Eigenaar bedelt om bier en rekening moet je nazien anders betaal je teveel ! ! De oase en de Agadir zijn echt prachtig. Vooral de oase neem eventueel een gids mee.
Alle mensen kijk eens beter rond en wees kritisch, de plaatsen zijn wel bijzonder klein als het druk ! ! De douches zijn vies, zeer oude leidingen, de cabines zijn afgesloten door twee vieze gordijnen en Roest ! ! De liging is op een industrieterrein ! ! De prijs is verhoogd naar 14 euro ! ! Wij komen hier zeker NIET meer terug. Ga voor 2 euro meer liever naar een simpele camping ! !