@Aafke-Hulsegge
Lid van Campercontact sinds 2020
Overnacht van 8 op 9 juli. Leuke plek (vlakbij huis), vriendelijke eigenaresse, grappig museum en het sanitair is prima maar wat verouderd.
Overnacht van 7 op 8 juli. Hele leuke rustige plek. Vriendelijke eigenaresse en netjes sanitair.
Sitecode: 20937
Overnacht van 6 op 7 juli. Leuke plek. Zelf alles onderzoeken vinden wij altijd leuk. Wel fijn dat er vernieuwd sanitair komt met hopelijk een douche.
Overnacht van 5 op 6 juli. Vriendelijke eigenaren en prima sanitair. Wij vinden de plekken wel te krap op elkaar.
Overnacht van 4 op 5 juli. Plek is mooi maar tot 's avonds nog laat rumoer door het veld achter de camperplaats. Sanitair op de camper is verouderd.
Overnacht van 3 op 4 juli. Prima plek alleen jammer dat er geen sanitairgebouw bij is voor die prijs.
Overnacht van 2 op 3 juli. Prima plek maar voor ons weinig sfeer. Waardeloos sanitairgebouw en niet schoon. 1 douche werkt totaal niet.
Overnacht van 1 op 2 juli. Een leuke plek met leuke details zoals de naambordjes en het informatiehutje. Vriendelijke eigenaren. Sanitair niet het nieuwste maar voldoet prima en lekker ruim.
Overnacht van 29 op 30 juni. Mooie nieuwe plek. Sanitair ziet er niet nieuw uit wat je dan wel eigenlijk verwacht.
Overnacht van 28 op 29 juni. Een prachtige, rustige plek aan het water. Een vriendelijke havenmeester.
Overnacht van 27 op 28 juni. Ruime plekken en prima voor 1 nacht. Sanitair is wel verouderd.
Overnacht van 26 op 27 juni. We hebben gestaan op het gras aan de wegkant. Die plekken zijn wel heel erg klein en dus ook geluidsoverlast van de weg. Sanitair is verder prima en een vriendelijke havenmeester.
Overnacht van 25 op 26 juni. Hier overnacht met een heleboel campers, de stroom was al op. Het is een beetje een rommelige jachthaven/camperplaats. Een vriendelijke maar erg drukke havenmeester. 's Ochtends kwam er iemand langs aan wie we konden betalen.
Overnacht van 24 op 25 juni. Een mooie rustige plek met vriendelijke eigenaren. Prijs-kwaliteit verhouding is goed.
Overnacht van 22 op 24 juni. We hebben gestaan op het beton achter het toiletgebouw, dat is een prima plek geweest voor ons. De sanitaire voorzieningen zijn erg goed. De havenmeester vonden wij bot overkomen en niet al te vriendelijk.
Overnacht van 21 op 22 juni. Vriendelijke havenmeester. Mooie plek, we stonden 2e rang ten opzichte van het water. Netjes sanitair en een fijne prijs/kwaliteit verhouding.
Overnacht van 20 op 21 juni. Hele mooie, ruime plek met mooi sanitair. Alles is nog als nieuw.
Wij hebben hier gestaan op donderdag 11 juli 2019. Een prima gratis plek en je betaald alleen voor de service. Goed geregeld!
Wij hebben hier gestaan op woensdag 10 juli 2019. De plek is op zich prima, de douches vonden wij niks. Het is niet duidelijk bij welke douche je een coin of een euromunt nodig bent, niet echt schoon en alles in de douche wordt nat.
Wij hebben hier gestaan op dinsdag 9 juli 2019. Wij hebben op de quick-stop plek gestaan en dat vonden wij eigenlijk wel duur voor wat je krijgt. Je kan alleen gebruik maken van de wc en optioneel de stroom. Lozen is voor je voor de hele camping. Op het plekje voor de quick-stop hebben tot laat veel kinderen gespeeld die gewoon op de camping staan, waarom dan daar en niet op de camping zelf?
Wij hebben hier gestaan op maandag 8 juli 2019. Een prima plek voor een overnachting. Het verkeerslawaai vonden wij reuze mee vallen. Het droogtoilet daar in tegen was rampzalig en helemaal vol.
Wij hebben hier gestaan op zondag 7 juli 2019. Het was erg druk op de camping en van de receptie hadden we keuze uit 3 plekken. Camping ligt mooi aan het water. Het sanitair vonden wij erg weinig, 3 douches voor de hele camping, en erg verouderd.
Wij hebben hier gestaan op vrijdag 5 juli 2019. Een prachtige plek. We hebben een vuurtje gemaakt op de vuurplaats, er waren wel ontzettend veel muggen en knotjes. Betaling middels envelop.
Wij hebben hier gestaan op donderdag 4 juli 2019. Een prima camping met vriendelijke eigenaren. Wij vonden het wel een echte wintercamping, het leek nu wat uitgestorven.
Wij hebben hier gestaan op woensdag 3 juli 2019. De plek is op zich prima, maar 's avonds veel lawaai van jongeren.
Wij hebben hier gestaan op dinsdag 2 juli 2019. Mooi plek met prachtig uitzicht. Het weer zat ons hier niet mee. Het was koud, nat en winderig.
Wij hebben hier gestaan op maandag 1 juli 2019. Fantastische plek aan zee met zicht op verschillende vogels. Een erg vriendelijke eigenaar die behulpzaam is en je van alles wil uitleggen. Het sanitair lijkt vernieuwd te zijn en ziet er prima uit. Zelfs aan kacheltjes in de wc/douche is gedacht. Tuurlijk de klim naar boven gemaakt, schitterend!
Wij hebben hier gestaan op zondag 30 juli 2019. De plek is in aanbouw en uit de betaling werden wij geen wegwijs. Ik zou hier niet gauw weer gaan staan.
Wij hebben hier gestaan op zaterdag 29 juni 2019. De receptie is niet de hele dag geopend maar je mag een plekje zoeken en later betalen. Mooie camping, prachtig uitzicht en prima sanitair.
Wij hebben hier gestaan op vrijdag 28 juni 2019. Prachtig uitzicht maar wel erg veel wind.
Wij hebben hier gestaan op donderdag 27 juni 2019. Een prima plek met een prachtig uitzicht. Er stonden veel campers. Overdag nog last van verkeerslawaai maar 's nachts valt dat reuze mee.
Wij hebben hier gestaan op woensdag 26 juni 2019. De camping is iets gedateerd maar we hadden een mooie plek aan het water. Het verkeer en de trein kun je wel horen maar vonden wij niet storend. Het vuile water lozen hebben wij niet gezien op de camping.
Wij hebben hier gestaan op dinsdag 25 juni 2019. Niet de meest mooie plek, maar het is gratis. Wij stonden er in de regen dus dan is asfalt wel prettig. Wij hebben weinig last gehad van de trein.
Wij hebben hier gestaan op maandag 24 juni 2019. Het is een mooie, groene, ruime camping. Prima sanitair, aardig personeel en wij vonden het redelijk rustig.
Wij hebben hier gestaan op zondag 23 juni 2019. Wat een fantastische plek. 's Avonds komen er nog geregeld mensen met de auto aan om hun hond uit te laten, te spelen in het water of van de zonsondergang te genieten. We hebben hier heerlijk alleen overnacht en werden getrakteerd op een mooie zonsondergang.
Wij hebben hier gestaan op zaterdag 22 juni 2019. Een ontzettend drukke plek maar prima voor een nachtje op doorreis naar Scandinavië. Wij hebben geen stroom gebruikt, maar er zijn wel weinig punten. 's Nachts erg rustig en je wordt wakker van de fluitende vogels.
Wij hebben hier gestaan op 24 juni 2018. Een simpele plek maar wel lekker dicht bij het strand. Bij ons stond het aardig vol met campers/caravans. De wc gaat 's nachts op slot.
Wij hebben hier gestaan op 12 juli 2018. Een prima plek voor doorreis. Muntjes voor de stroom en het lozen van de wc casette kan je kopen bij de ijssalon. De wc, iets verderop, is dicht van 21.00u tot 9.00u.
Wij hebben hier gestaan op 11 juli 2018. Prima plek, heeft iets weg van een boeren camping. Wel jammer dat er andere campers dicht naast je parkeren als er overal nog genoeg ruimte is. Je betaalt een basisprijs en daarnaast betaal je voor alle dingen los.
Wij hebben hier gestaan op 10 juli 2018. Een mooie plek tussen de bomen. Prima wc's en snel op het strand. Veel meer plaatsen als de 6 die aangegeven worden.
Wij hebben hier gestaan op 9 juli 2018. Een prima plek, maar de wc is rampzalig. Leuk om even naar het haventje met sluis te kijken, zo'n 100 meter verderop.
Wij hebben hier gestaan op 6 juli 2018. Een prima plek met genoeg wandelmogelijkheden. Er is een droogwc aanwezig achter het groene gebouwtje. Erg rustige weg.
De cp op de site heet Gudvangen camping maar de foto's laten Vang camping zien. Wij hebben op de Gudvangen camping gestaan op 5 juli 2018. Weinig plek voor campers en weinig stroompunten. Wij moesten 2 keer verplaatsen omdat de huurders van de huisjes er niet blij mee waren. Eigenaresse denkt wel mee, konden een langere stroomkabel lenen.
Sitecode: 19171
Wij hebben hier gestaan op 3 juli 2018. Het betalingsapparaat was kapot en wij konden hier een gratis nacht staan. Niet de mooiste plek maar wel één om makkelijk in het centrum te komen met de tram. Het is een komen en gaan van campers.
Wij hebben hier gestaan op 2 juli 2018. We kwamen halverwege de middag aan en de eigenaar zat gewoon achter de receptie. Vriendelijke man met alle voorzieningen op de camping. Een mooie plek aan het fjord waar grote boten langs varen.
Wij hebben hier gestaan op 1 juli 2018. Een mooie plek aan de haven. Betalen met de GoMarina app, alles wijst zicht vanzelf en erg makkelijk. De wc en douche zijn ongeveer 150 meter bij de campers vandaan maar prima te gebruiken.
Wij hebben hier gestaan op 30 juni 2018. Een prima plek, bij ons was het helemaal vol. Je kunt alleen stroom gebruiken als je een lange kabel mee hebt.
Wij hebben hier gestaan op 29 juni. De fabriek heeft een eentonig geluid dus daar heb je geen last van. De oude huizen zijn erg leuk om te bekijken. Bij het eettentje stond een dixi wc, prima om te begrijpen. Waanzinnig uitzicht.
Wij hebben hier gestaan op 28 juni 2018. Deze cp vonden wij niet zo denderend. Wij hebben de weg iets gevolgd en zijn bij de brug gaan staan bij het haventje. Dat was een erg mooie plek.
Wij hebben hier gestaan op 27 juni 2018. Van de spoorlijn heb je geen last, alleen de schreeuwende meeuwen. De wc kan je legen bij het betaalbord in de blauwe pijp.
Wij hebben hier gestaan op 26 juni 2018. Een mooie camping op een fantastische plek gelegen. Vanuit de camping loop je zo naar het fort. De camping heeft alles goed voor elkaar, wij vonden het alleen wat aan de prijzige kant.
Wij hebben hier gestaan op 25 juni 2018. Een prima plek om te overnachten, met een fantastische mooi onbewoond eilandje waar je heerlijk kan wandelen.
Wij hebben hier gestaan op 16 augustus 2017. Het is een keurige camping met nette voorzieningen. Wij waren blij dat het erg rustig was op de camping.
Sitecode: 19153
Een prima plek voor een overnachting.
Deze recentie bevat geen tekst.
Wij hebben hier gestaan op 3 augustus 2017. Wij stonden hier met nog 1 andere camper. Er is wel stroom, maar het kastje was op slot. Het zag er een beetje troosteloos uit in de zomer, in de winter zal het hier vast erg leuk zijn. De rendieren liepen om de camper heen.
Wij hebben hier gestaan op 31 juli 2017. Een mooie plek aan het water. Wel wat druk met mensen die nog even gaan zwemmen, maar dit is later op de avond over en dan is het er erg rustig.
Sitecode: 20914
Deze recentie bevat geen tekst.
Wij hebben hier gestaan op 1 augustus 2017. De camping was tjokvol en we stonden hutje mutje op elkaar. Het sanitair op de camping en de voorzieningen voor de camper waren prima.
Deze recentie bevat geen tekst.
Wij hebben hier gestaan op 15 augustus 2017. Een prachtige plek bij een nog mooier Nationaal Park waar je vanuit de camperplaats zo heen kan lopen. Geen voorzieningen, maar die hebben wij niet gemist.
Wij hebben hier gestaan op 5 augustus 2017. De plaats stelt niet veel voor, maar je wilt gewoon op de Noordkaap zijn geweest en je wilt daar geslapen hebben. Wij hadden mooi zonnig weer, heel veel wind maar erg koud.