@Aafparel
leuke camping aan de rivier. Grote mooi plaatsen met gras . Casper en Daniek doen er alles aan om het naar je zin te maken. lekker eten en leuke stadjes om te bezoeken in de omgeving. fietsen gaat ook goed af en toe een heuvel op. voor honden is het ook goed vertoeven.
super mooie camping. alles is goed verzorgd.
6 nachten met hond en met 10 procent korting voor 364€ We vonden het een geweldige camping . voor honden is het ideaal. Grote uitlaatplaats met een speciaal hondenstrand met honden douche . mooie verwarmde zwembaden 26 en 27 graden. Grote plaatsen met schoon en mooi sanitair.
Wij hebben hier 4 nachten gestaan voor 26.50 per nacht met hond en wifi . met een ACSI kaart . direct aan een mooi strand met een mega mooi verwarmd zwembad 27 graden. Sommige sanitair gebouwen waren nog verouderd maar we hebben ook splinternieuwe gezien . goede fietspaden en een mooi natuurgebied achter de camping 👍👍👍
wij hebben hier met een camper 2 nachten gestaan voor 41.44 met een hond . 2 € voor 24 uur wifi . leuke kleine camping dichtbij het safaripark en schoon sanitair. het zwembad zat nog dicht .
Dit is een bungalow park . het zag er mooi uit .
leuke kleine camping met een lagune en dicht bij het strand . mooie veilige fietspaden om fietstochten te maken. We zijn hier 3 dagen geweest. alles was schoon en verzorgd. 21,60 per nacht met hond en stroom.
leuke gezellige camping met een engels sprekende beheerder . goed verzorgd met mooi sanitair en een terras met zwembad. De hond is gratis en de stroom kost 6€ extra .