@Aaltencarthago
- 2003
- Carthago C-Tourer T 143
- 2021
Sitecode: 19576
prima plek. had gemaild en keurig antwoord. lange dag gereden. en gehoopt te eten. echter alles was dicht.
Sitecode: 19291
loactie prachtig. prijs fantastisch. voor ons was voor een nacht op terugweg van Spanje. echter een ding : je mocht je wc niet legen.
mail gestuurd antwoord gekregen. bij aankomst vriendelijke ontvangen. geholpen met betaalautomaat. 12.90 voor een nacht. op loopafstand van strand/ zee. aanrader. denk wel dat erg heet kan zijn van de zomer. geen beschutting. voor ons was op doorreis terug uit zuiden
wat een onthaal! vriendelijke en niets is te veel. wij hebben bijna twee weken gestaan. en tijdens die perzijn onze kinderen en kleinkind overgevlogen vanuit Nederland. Ik kan dat iedereen aan bevelen. plekken zijn ruim. elke week iets georganiseerd. de kinderen en kleinkind vonden het fantastisch. hadden huurautos en in omgeving genoeg te doen. elche ( palmbomen) allicante, benidorm, novelda ( kerk op heuvel). restaurant roca of wang . top
wanneer je hier een plek reseveert dan weet je dat je op hele grote camperplek komt. + 250 plekken. alles is er. en ja veel duiters. wij hebben daar geen last van. er zijn een stuk ok twintig plekken waar de zon in de winter niet veel komt. nr 55 tot 68. wij hebben een maand op 117 gestaan prima plek. gastvrij eigenaar en team. je ziet hoe hard er gewerkt wordt aan nog beter park. aanrader!!
wij hadden gereserveerd. Meer dan maand gestaan dat zegt genoeg. Zeer vriendelijk personeel. Metro kort bij. Fiets naar Valencia en naar strand. Hypermarkten en supermarkten kort bij. Auto gehuurd via Anwb. Ophalen en terugbrengen op Valencia airport, met de metro goed te doen. En ja je hoort de kartbaan en de weg. maar ons stoorden het niet.
er zijn meerdere sanitair gebouwen. niet brandschoon dat klopt! plekken heel ruim. locatie top. met fiets naar pula. zwemmen in de zee. perfect. 4 sterren vanwege santair restaurant aanwezig winkel fietsverhuur en allerlei waterverhuur
prima plek. stroom incl sanitair schoon top komen zeker terug
Sitecode: 2058
prima plek op doorreis. sanitair prima stroom 5 euro is veel plekken groot
mooie plek. goede fietspaden vriendelijke ontvangen sanitair schoon. wel weinig voor aantal gebruikers.
prima plek kort bij centrum zwolle.
Sitecode: 20945
prachtig camping in buiten gebied van Aalten. goede sanitaire voorzieningen. heel netjes ontvangen en met plezier gestaan met 2 campers
helaas kun je niet meer geven. wat een vent is het! vriendelijke, oplettend en zeer mee denkend. wij waren er met groep van 3 campers en het weer was rond uit slecht. op laatste moment konden wij de e auto nog huren voor uit eten met z,n zevenen. mooie dorp in de buurt, mooi natuur erom heen en top plek om te staan. wij komen zeker terug. niet allemaal gaan anders is park te klein.
nieuwe eigenaar, zijn nog bezig met laatste puntjes. heel vriendelijke ontvangen. doordat wij met 3 campers en heel slecht weer was waren heel blij met de kantine binnen.
gereserveerd voor 3 campers. heel vriendelijk ontvangen. op fiets afstand van centrum sneek. aan het water. en wil je veranderen de buurman verkoopt van alles op het water. tot ziens.
wat een plek. inderdaad groot, maar plekken zijn groot. wij hadden gereserveerd. sanitair groot en svhoon. En als je nog een andere camper wilt, hier staan er genoeg om te vergelijken. van klein tot heel groot. op zondag markt in puerto en strand op 6 km. elke morgen de bakker voor de deur.
prima plek. fantastisch behupzame dame patrica. niets was teveel. week gestaan. met fiets en ook met metro naar Valencia geweest. grote plekken. schoon sanitair. elke morgen 9 uur komt er een bakker. strand op 5 km fietsen. wij komen op weg straks naar huis nog twee nachten terug. waarom geen vijf sterren, het blijft een industrieterrein waar je op staat.
prima stop onderweg naar Spanje. rustige plek moeilijk te vinden achter woonwijk. via automaat. bonnetje bewaren heb je nodig voor stroom, water en uitrijden.
prima plek voor 1 nacht. stroom en 2 personen 11 euro. anders dan vermeld stond . wij waren tevreden. sanitair is inderdaad aan vervanging toe. maar wees tevreden. wij komen terug. vriendelijke ontvangen door mevrouw.
grote parkeerplaats achter brouwerij. 5 euro inclusief stroom. Brouwerij is te bezoeken. en fantastisch bier van tap. en restaurant in brouwerij. supermarkt in de buurt.
klopt de parkeerplaats is eigenlijk te krap voor een camper, laat staan in en uit stappen. gebruik wifi van het hotel, toiletten van het hotel. eten in de biergaten is een echte aanrader ,vooral de haxen op donderdag (bij het menu hoort een halve liter bier van het huis uit eigen brouwerij) tegen betaalbare prijzen.
nieuwe camperplek. prima grote plekken ruim ingedeeld bijzonder vorm sanitair goed
prima plek was nat dus instructies om op stenen te blijven. sanitair met code. overige sanitair zonder code trekt randpubliek aan.
alles aanwezig. echter wij betaalde veeeel meer. dus ergens kloppen de prijzen niet.
wat een rust en ruimte!! sanitair in noodvoorziening waar wel schoon en goed. jammer dat plek weggaat. wie nog wil moet dit jaar genieten.
goede plek bij dorp. grote plekken perfect wifi sanitair top komen terug
geen douche. alleen wc lozen met eco product. waarom dan 5 sterren. ongelooflijk passie van gehele gezin fantastisch boerenerf je voelt je écht welkom. voor ieder een aanrader!!
top: wij stonden achter de weide met geen wifi. eerste dag extra zender bij geplaatst. grote veld van 15 bij 15. sanitair goed. prijs niet duidelijk ruim 20 per nacht betaald. goede fietspaden naar diverse leuke plaatsen.
geen voorzieningen. echter wel plek na gebruik consumptie. wij waren geholpen
fijne plek met groot uitzicht. koeien op stal voor op erf. top plek met zeer vriendelijk ontvangst van eigenaar met koffie/ thee en koek. wifi moet iets beter, gaan ze mee bezig. wij komen snel terug.
top . zelfs een fietsenstalling!
mooie plek voor camping.15 euro geworden geen 10 geen wifi water apart betalen.
prima plek links naaat camping. alleen online te reserveren. stroom. wifi .lozen . water. obelink op korte afstand en Winterswijk op fiets afstand. prachtige natuur. 15 euro per nacht. Wij blijven 4 nachten. Top. plek gras en split. camperparking eigen toegangspoort met kentekenherkenning.
Sitecode: 42050
mooie plek in boomgaard. alle voorzieningen en genoeg fiets en wandel mogelijkheden. komen aankomend weekend weer terug.
prima plek op gras. vriendelijke eigenaar. mooi natuurgebied achter camperplek. kort bij venlo. geen last van de weg. lozen,water,wc legen. dus alles wat camperaar nodig heeft. 12 euro per nacht!!!!
plek boven je jachthaven je kijkt erover uit. centrum op fiets afstand. autobaan kun je horen , wij hadden er geen last van. vriendelijke havenmeester. alle voorzieningen.
prima plek voor outlet en centrum. indien je jachthaven wilt zien ga je op verhoogde terras zitten.
Sitecode: 92024
door passie gedreven ondernemer, zijn nog bezig, maar is mooie plek en prachtig locatie. ga door. en wij komen terug. gr
prima plek aan water. loopafstand van mooie centrum. toiletgebouw niet 100% schoon. vuilniscontainer vol!. leuke boekenkast.
op parkeerplaats voor speeltuin en strand. Aan andere grote jachthaven met veel mensen die gaan varen. Schoon toiletgebouw met zelfs een vaatwasser. Op loopafstand van Almere Poort. nieuwe wijk .
pracht loactie aan water. vriendelijke havenmeester. wc douche op boot. dorp kort bij. wifi matig.
wat pracht plek in bos. fantastisch douche wc. onder de bomen. kort bij centrum dorp.
Vriendelijke havenmeester. Niet alle voorzieningen open. Aangepast tarief. In de jachthaven. Rand van etten leur. Aanrader!
kort bij dorp. alleen afval container . verder niets. wel goede oesters.
Mooie plek in de jachthaven. Wc douche enz inclusief. Vriendelijke havenmeester. Prachtig dorp om te fietsen en wandelen. Aanrader. Vandaag vol!
zo kort bij al die zeeschepen. ongelooflijk mooi. Geen voorzieningen. Wel pier en strand heel kort bij. Jammer dat niet iedereen kan tellen. 5 plekken vol = vol. Niet er nog 5 bijzetten op openbare parkeerplaats.
mooie plek in de jachthaven. mochten op parkeerplaats staan. gras te drassig. vriendelijk ontvangen door havenmeester.
prachtige plek in jachthaven.
prachtige plek aan kade. je kunt wc lozen bij jachthaven. en water innemen
mooie plek aan het water.
mooie plek aan eind van de haven. op wandel en fiets afstand centrum.
groot stuk van gemeente parkplaats voor alleen campers. water en stroom en op zondag 0 euro andere dagen 8 euro. heel dicht bij centrum.