@Aarchie
- 2019
September 2026
2 foto's toegevoegd · ongeveer 1 maand geleden

Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Begin september is het hier rustig. Wat een prachtige plek. We zijn een extra nacht gebleven, ondanks alle regen. Mooi rondje met de hond kunnen wandelen. Sanitair was schoon. Douchen met de servicecode. Hier komen we zeker weer terug!
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Mooi initiatief dat campers hier gratis mogen overnachten. Prima plek, de weg is ‘s nachts te doen. De grote maar is het lawaai van de campus. Vrijdag op zaterdag gestaan. Dreunende bas tot na 01:00 (feestje buiten) en uitgaanspubliek tot 03:00. Misschien dat we het door de week nog eens zouden proberen.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Gezellige haven met alle voorzieningen. Veel te kijken en toch heerlijk rustig. We zijn een extra nachtje gebleven. De Nederlandse App 01 fietsknoop heeft ook de nummers hier in de buurt.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Heerlijk rustig een nacht gestaan. Op het verbodsbord staan een tent en een caravan afgebeeld.
Mei 2026
Hoe mooi het hier is staat al ruimschoots genoteerd. Dat de familie aardig en behulpzaam is, zeker. ook genoteerd. Wat we vooral knap vinden is dat we ieder jaar weer iets nieuws aantreffen. Jan blijft innoveren en investeren. (Ook) daarom vinden wij deze CP van een uitzonderlijk hoog niveau. Zo knap. We hopen hier nog regelmatig terug te keren. *****+
Wat een heerlijke plek. Alles wat je nodig hebt is er. Boven alles: rust. Geen verkeer, geen vliegtuigen, overweldigende stilte. Hier komen we vast en zeker weer.
Heerlijke plek. Goede voorzieningen. Leuke beheerder. Mooie omgeving. Ook in de winter een top locatie. Wij zijn fan!
Heerlijke plek. De plek aan het water leek ons leuk, totdat we wel heel erg veel dieseldampen binnen kregen van het schip dat voor ons lag. Dus omgezet naar de kant van de Hubo. Perfekte plek met mooi uitzicht op de kerktorens. Mooi stadje. Heerlijk om in de winter te staan.
De ligging is heel mooi. Het strand prachtig en het sanitair uitstekend. De check in duurde erg lang. ID van iedereen, ook partner en hond (inentingen) en persoonlijk aanwezig zijn. Voor hondenbezitters: het strand is verboden voor honden van 15-5 tot 15-8, 200 meter naar links van 15-6 tot 15-8. Geen mens die zich er aan houdt, maar wel handig om vooraf te weten. Alternatief mooie wandelingen over kustpaden.