@Aarchie
- 2019
Heerlijke plek. Goede voorzieningen. Leuke beheerder. Mooie omgeving. Ook in de winter een top locatie. Wij zijn fan!
Heerlijke plek. De plek aan het water leek ons leuk, totdat we wel heel erg veel dieseldampen binnen kregen van het schip dat voor ons lag. Dus omgezet naar de kant van de Hubo. Perfekte plek met mooi uitzicht op de kerktorens. Mooi stadje. Heerlijk om in de winter te staan.
De ligging is heel mooi. Het strand prachtig en het sanitair uitstekend. De check in duurde erg lang. ID van iedereen, ook partner en hond (inentingen) en persoonlijk aanwezig zijn. Voor hondenbezitters: het strand is verboden voor honden van 15-5 tot 15-8, 200 meter naar links van 15-6 tot 15-8. Geen mens die zich er aan houdt, maar wel handig om vooraf te weten. Alternatief mooie wandelingen over kustpaden.
Mooie plekken. Proper sanitair. Direct aan het water. ACSI kaart en dus heel voordelig genieten ook nog.
Een hele vriendelijke ervaring. Receptie gesloten (12-14:30) maar een aardige meneer opende de slagboom. Plekje gezocht en later aangemeld. Je staat tussen heggen. Heerlijk wandelen vanuit de camping. Wat een rust hier! Sanitair is gedateerd. Daarom 3 sterren.
Heerlijk rustige nacht gehad. Inderdaad een vroege haan. Fijn wandelen met de hond langs de Somme. Voor ons een plek om terug te komen. Incasso was ‘‘s ochtends 08:15. Aardige mevrouw.
Begin september was het heerlijk rustig. Bijzonder vriendelijke receptioniste. ACSI tarief dkk 197 absoluut in orde voor wat je krijgt. Prachtig sanitair.
Wat heerlijk rustig. Natuur puur. Vriendelijke operator. Toilet brandschoon. Lozen, verzorgen, stroom, alles is aanwezig. Dit wordt een vaste stop voor ons. Top!
Eigenlijk was de camping open, maar eigenlijk ook niet. Teveel regen de laatste dagen. In overleg met de tuinman een plekje op de verharde straat genomen. Zo aardig! Sanitair is gedateerd, maar schoon. WC papiermerk vergeten. Een fantastische plek. Hulde voor deze gemeente en de medewerkers.
Na het lezen van al die mooie reviews wilden we hier beslist heen. Het is allemaal waar. Wat hartelijk, wat rustig, wat een mooie plek. Bedankt!
Rustige plek. Sanitair functioneert (wc papier meenemen). Zelf een plek gezocht en de volgende dag aangemeld. Camperplekken zijn verhard. Verzorgen aan de overkant van de weg. CT beneden achter het sanitair gebouw.
Heerlijk rustig gestaan. Schoon sanitair. Alles wat je nodig hebt aanwezig.
Heerlijk. Prima plekken, verhard en droog de camper in. Sanitair is super en zeer schoon. We zijn hier een aantal keren geweest en telkens weer fantastisch!
We hebben hier prima een nachtje gestaan. Tip Top in orde allemaal. Knap gedaan.
Prima plekken met alle voorzieningen. Veel zeilers die eind van de middag komen varen. Daardoor van alles te zien. Heerlijk geslapen.
Met ACSI een fantastische plek. Wat een rust. Wat een mooie natuur. Sanitair en andere voorzieningen top. Blijft op ons lijstje staan.
Een fijne plek net over de grens. Wat een lieve mensen achter de receptie. Met ACSI een nachtje gestaan. Heerlijk ruime en rustige plekken. Mooie plek om te verzorgen. Hier komen we zeker terug.
Keurige plek. Vlak bij het centrum en toch rustig geslapen. We hebben er twee nachten gestaan en komen vast nog wel eens weer. Mooi initiatief van de coöperatieve wijnboeren !
We hebben hier vier nachten heerlijk rustig gestaan. Van 8-17 loopt de kabelbaan, maar dat heeft ons niet gestoord. Ook wel heel comfortabel zo dichtbij. Hulpzame en vriendelijke eigenaren. Keurig schoon sanitair. Flexibel met eerder vertrek. Fijn adresje.
Wat een prachtige camping. In deze tijd vooral campers. Daarvoor is alles aanwezig en goed voor elkaar. Vriendelijke ontvangst maakte het compleet. Hier komen we graag terug.
Geweldig om hier te mogen staan. Fantastisch uitzicht, mooie omgeving, stadje en supermarkt vlakbij. Gewoon oprijden en plekje zoeken. Volgende dag tussen 10-12 afrekenen en verder.
Maart 2023. Heerlijk rustig en voldoende plek. Er zijn hier twee CP’s naast elkaar. Vanaf het centrum gezien de tweede heeft ook stroom. Je kunt daar ook verzorgen vanaf deze plek. Verzorging is voor de slagboom namelijk. De plek is werkelijk mooi. Geweldig dat de stad dit faciliteert.
Een heerlijk rustige plek. Proper sanitair. Met de fiets ben je in 10 minuten midden in het centrum van Leeuwarden. Top!
De plek is geweldig. De mensen maken het nóg mooier. Aanrader voor alle strandliefhebbers.
Heerlijke plek. Rustig, vlak bij het centrum. Aardige operator die meedenkt. (schotel) Sanitair keurig. Plekken lopen af maar wel te levelen. We komen zeker terug.
Heerlijk rustige locatie. Plekken aan het water hebben een fantastisch uitzicht. Er wordt hard gewerkt om het sanitair te vernieuwen. De family room aan de achterkant is prima. Vriendelijke operator. We komen zeker nog eens terug.
Sitecode: 12055
Keurige plek, maar de betaalautomaat loopt achter. Niks Apple pay, niks internationale betaalkaart. Toilet moet je mokken in hetzelfde rooster als grijs water. De (betaalde) zuil voor water heeft verschillende kranen, maar voor ons te dicht bij elkaar. Risico op besmetting van je watertank. De plek is werkelijk prima, maar waarom al deze verouderde automaten? Ga als gemeente eens praten met een camperclub.
Gemakkelijk te bereiken en tot in de puntjes verzorgd. Toilet schoon en netjes. We kwamen laat aan en hadden een ticket 00:00-10:00 voor DKK 20. ‘s-Morgens gewandeld langs de klippen. Adembenemend, ook de trap. Top locatie!
Een fantastisch uitzicht over de Oostzee. Vriendelijke operator en met ACSI ook zeer betaalbaar. Het sanitair valt onder cultureel erfgoed, maar functioneert en wordt schoon gemaakt. Grijs water in een kleine put in de weg achter op de camping. We hebben er fijn gestaan.
Schitterend wakker worden. Plek uitgekozen omdat we de laatste boot hadden en pas 00:30 aankwamen. Ruimte in overvloed, slechts 5 campers. Toiletgebouw wordt vroeg gereinigd. Bakker om de hoek. Branding en zonsopgang als bonus. Rustige nacht gehad. Geweldig!
Heerlijke plek om overdag te wachten op de late boot naar Bornholm. Je loopt zo de zee in om te zwemmen. Met de fiets ben je in enkele minuten in Ystad. Leuk plaatsje om te struinen. De 100 Kronen waren het meer dan waard. Om deze tijd ook genoeg plekken nog vrij.
Qua faciliteiten en personeel prima voor elkaar. Levendige camping met spoorlijn op 50 meter. Hou je van een beetje reuring dan is dit een mooie camping.
Vriendelijk, keurig sanitair, goede voorzieningen voor campers. zelfs een wasplek met trap en hoge druk reiniger. De omgeving is schitterend. Grote winkel met heerlijk brood. Kortom een prima plek.
Geholpen door een aardige mevrouw en een prima plek gekregen. Twee km naar Skagen gewandeld langs het strand en door de stad. Zeer mooi en schoon sanitair (middelste gebouw) ACSI dkk 205 all in. Fijn dagje en heerlijk rustige nacht gehad.
De locatie is perfect voor een bezoek aan Ieper. Van de fabriek hebben we geen last gehad. Dat ging ten onder aan de geluiden van een Rock concert tot ca. 04:00. Daar kan de camping niets aan doen. Alle voorzieningen zijn aanwezig. De prijs voor een camperplek is absoluut in orde.
Sitecode: 22068
Gewoon heel erg goed. Voorzieningen voor de camperaar zijn optimaal. Proper sanitair en ook de plek zelf. Knap gedaan deze fijne plek!
Sitecode: 19307
Receptie bij j aankomst gesloten. “Zoek een plek en meld je later”. Simpel. Fantastische camping. Behulpzaam personeel. Gastvrij! Twee dagen gestaan. Mooie wandeltocht langs de kust gemaakt. Adapter voor Franse aansluiting gratis te leen. Baquette op bestelling. Schitterende natuur. We komen zeker weer. Merci!!!!
Schitterende omgeving. Heerlijk gewandeld langs de kust. Heerlijk rustig, lekker zwembad met whirlpool. Tip top schoon. En inderdaad hele vriendelijke eigenaren. Mooie lozingsplek en vers water voor campers. CT ook keurig te legen.
Een oase in de stad. Prachtige plek met keurige voorzieningen. Heerlijk rustig. Hier komen we graag nog een keer.
De locatie is mooi. Een nacht op doorreis gestaan.
Prachtige locatie. Heerlijk rustig gestaan. Sanitair schoon. Twee wc’s voor het hele park. ? Kan beter. Aanmelding eenvoudig en snel. Mooie vlakke plekken. Alles bij elkaar prima!
Heel mooie plaatsen. Faciliteiten keurig. Groen. Vriendelijke ontvangst met wat tips. Een aanrader.
Sanitair was prima. Plekken in orde, niet vlak maar wel uit te levelen. Fijn gewandeld. Rustig. Wat een uitzicht. WiFi werkt. We komen vast nog eens terug.
Geweldig fijn gestaan. Zeer proper. Wat handig dat een meter gras werd vervangen door verharde ondergrond. Tot spoedig!
Prachtig gelegen CP. Sanitair blinkend schoon. De plekken lopen wel behoorlijk af en bij regen moet je goed je voeten vegen. Maar al met al vier sterren zeker waard. We komen hier terug. Heerlijk 8km om het meertje gewandeld en richting park. Veel vogelgeluiden en heerlijk rustig.
Heerlijk rustig gestaan. Sanitair bij de campers was gesloten. Op de camping zelf wel open. CT dumpen en grijs water keurig.
Perfecte locatie. Prima WiFi. Sanitair gesloten, maar keurige plekken voor afval, water en CT. Aankomst in overleg zeer flexibel geregeld. Strand voor de deur. We komen zeker weer.
Op doorreis een nachtje heerlijk geslapen. Marché op 200 meter. Echt heel bijzonder dat CT en (grijs) water zo goed geregeld is. Geen sanitair. Merci !!
We stonden hier in november. Officieel gesloten, maar wel toegankelijk. Het sanitair is geen visitekaartje. Afstort CT aanwezig aan de zijkant. Wel heerlijk rustig gestaan. Mooie zonsondergang. Aardig dat je hier überhaupt gratis mag staan.
Sitecode: 19330
Op doorreis een nachtje gestaan. Prima plekje wanneer je zelfvoorzienend bent.
Gewoon goed geregeld. Alles voor campers aanwezig. Gratis cleaning & filling van de cassette. Mooi uitzicht, lekker gezwommen. Zonder stroom 240 dkr.
Het is een mooie plek. We zijn over de brug naar Svendborg gefietst. Mooie stad. Ook Troense is leuk om naar toe te fietsen. De receptie was beperkt open. Gewoon plekje zoeken en daarna melden. Twee nachten gestaan. De derde nacht bleek ineens 30 dkr duurder. Ieder zijn ding.
Wat een mazzel. Deze tijd niet druk. Plekje vooraan, schitterend uitzicht op de fjord. Met ACSI een prima prijs. Je krijgt een teller voor de stroom en betaalt 3-4€ meer voor de mooie plaats. Zeker in het naseizoen een aanrader.
Fijn een nacht gestaan. Mooie plekken. Prachtig sanitair. Vlak bij het strand. Doorgaande weg ‘s-nachts rustig.
Prima plek. Wat hieronder staat hebben we precies zo ervaren. Fietsroute 12 naar Hobro kán met een gewone fiets. Mountainbiken is op deze route meer aan de orde. Een nacht gestaan, komen zeker weer eens terug. Toffe peer die campingbaas.
Wat een oase van rust en natuur. Prachtig. Mooie plekken. Sanitair in orde. Heerlijke eitjes van de kippen. Direct aan het water. Hier komen we zeker terug.
Fantastisch! Mooie plekken. Uitstekend sanitair. Vriendelijke ontvangst. Top WiFi. Goed bereikbare plek voor grijs en schoon water. CT bij de sanitair gebouwen. Fietsen naar Løkken op het strand. Hier enkele dagen gestaan op rondreis door Denemarken. Prijs via ACSI super. Tot spoedig!
Grote plekken, mooi afgebakend met struiken. Vriendelijke ontvangst. Met ACSI heb je 4 KW stroom en krijg je een kastje mee voor werkelijk verbruik. Dat werkt prima. Sanitair, tja oud, wel schoon en prima te doen. Plek om grijs water te lozen, CT en water. Fijn gestaan.
Prachtige plek. Rustig. Midden in de natuur en direct aan het wad. Heerlijk gewandeld langs het strand. Vannacht met 4 campers gestaan. Verderop is ook plek. Stonden er 3.
Drukke camping. Af en aan rijdende auto’s en campers. Ligging prachtig. Prijs DKR 340 voor een nachtje is wat ons betreft veel te hoog.
We kwamen niet verder dan de betaalautomaat. Helaas geen random reader. Einde oefening. Doorgereden naar Rømø.
Fijne verharde camperplaatsen. Ruim, prachtig gras voor de deur. Voorzieningen top. Vriendelijk. Had al iemand gezegd hoe rustig het is? Hier komen we zeker terug. Water bij de loosplek is ff touren, maar wel prima in orde.
De plek aan het water is prima. Dorp en omgeving vonden we heerlijk. Alles functioneert en we hebben het fijn gehad. Toch een behouden beoordeling. Sanitair kan tegenwoordig beter. Even wat puntjes op de i. We komen nog wel een keer kijken.
Rustige CP met alle voorzieningen. Wandelen en fietsen direct voor je deur. Zeer gastvrij (ook) voor honden. Handig dat je een plek kunt reserveren.
Met dank aan Diva on the road. Wat een bijzondere plek. We wanen ons in het Zwarte Woud. Faciliteiten top. Omgeving mooi. Vriendelijke ontvangst, uitgewerkte routes. Dit is een heel mooie plek.
Geweldige voorzieningen, spik en span. Ruime plaatsen, perfecte ondergrond en een prachtige omgeving. We verheugen ons op een volgende keer.
Appelgebak bij aankomst. (tegen vergoeding) Wat een goed idee. Bijzonder complete voorzieningen. Top plek en heerlijk gefietst. Rustig, lijkt wel stil. Tot gauw!
De persoonlijke benadering op deze CP voelt als een warm bad. Heerlijk gefietst. Rustig. Prachtige voorzieningen. We verheugen ons op een volgende keer.
Prima plek op 200 meter van het strand. Toiletten en douches zijn gewoon open en schoon. Voor een weekeinde top. Afvalwater via een slang op de plek. Vriendelijke mensen aan de receptie. Wandelen op het strand of door bos en duin direct vanaf de camping. Precies wat we zochten en waar we zeker terugkomen.
Sitecode: 20838
Zoek je rust, zee en duinen dan ben je hier tevreden. Wij stonden buiten de slagbomen. Handig vlakbij de loosplek. Anders nogal een stuk sjouwen met jouw cassette. Sanitair ok, wel op afstand. Mooie verharde plekken. Hier komen we vast weer terug.
Mooie locatie. Voorzieningen zijn er. Omgeving geweldig. Rustige plek. Achterstallig onderhoud aan sanitair en plekken aanpakken en het is weer perfect. We komen terug om dat te zien.
Fijne verharde groene plek. Goede voorzieningen. Heerlijk rustig. Hier komen we graag terug.
Gewoon perfect. Details staan al meer dan voldoende in de vorige reviews.
Parkeerplaats schuin tegenover de camping. Ingericht als camperplekken. Faciliteiten van de camping. Sanitair keurig. Prijs inclusief stroom is prima. Mooie fietsroutes naar Hindeloopen en Stavoren. Fabuleus uitzicht over het IJsselmeer en heerlijk rustig.
Qua plek vier. Sanitair prima. Fietsen, niet nu. Regen, regen, regen. Dan valt de prima droge gras/steen plek op. We komen nog een keer terug voor de omgeving.
Hoosbuien en toch met droge voeten in de camper. Sanitair goed en schoon. We zijn hier regelmatig, geweldige plek.
Rust en ruimte. Beschutte, keurig verharde plaatsen met gras. Fijne plek.
Prima plek op nat, schoon gras. Sanitair was zeer proper. Extra zeep, gel etc. top geregeld.
Sanitair en voorzieningen vinden we dik in orde. De plekken zelf zijn niet heel ruim en het gras is bijna alleen zand. Het kinderbad ligt naast de plek en dat is leuk als je de hele dag geschreeuw en gekrijs om je heen wilt. Toch komen we hier vast weer, maar proberen dan een plekje verder van het zwembad. Fietsen met knooppunten was fantastisch. Pizza Forresta een aanrader.
Mooie en ruime plek. Schoon sanitair. Handig te combineren met een bezoek aan Tielen. Lekkere kersen geplukt en gegeten. We komen hier vast nog eens terug.
Een paradijs voor rustzoekers. Wandelen en fietsen in heerlijke natuur. Ruime plekken op gras. Zeer goed onderhouden en schoon. Let op, afvalwater kun je alleen lozen op de plek en dan heb je een slang nodig of een andere oplossing bedenken. Restaurant was nog gesloten. Hiervoor komen we nog een keer terug.
Levendige familie- en watersportcamping. Direct aan het meer en eigen haven. Prachtige fietsroute naar Workum echt wonderschoon. Ook IJlst en Heeg zijn vlakbij. Plek voor campers aan de randen van de campeervelden op gras. Ruim plek, vriendelijke moeder en zoon bij de receptie. Wij hebben genoten.
Vriendelijke ontvangst, prima plek aan de haven, indien alles bezet is best wel krapjes. Electro met 1€ munten, heeft niet onze voorkeur. Idem schoon water. Mooie fietsroutes in de buurt. Komen we nog eens terug.
Eens moet de 9 vallen. En dat in Corona tijd of misschien wel juist daar door. Prachtige plaatsen met heel veel ruimte. Sanitair gesloten maar keurige gelegenheid om vlak bij de plek vuil water en chemisch toilet te legen en om schoon water te tanken. Heen rijden, afwerken en weer terug. Dit is de perfecte plek om eens wat langer te staan. Strand 50 meter, Nes vlakbij. Natuur ook. Top!
Wat een mooie CP om Hasselt te ontdekken. Vriendelijke ontvangst. Plekken lopen wel behoorlijk af. Toiletgebouw bij de campers is klein. Meer comfort aan de overkant bij de havenmeester. Al met al heerlijk genoten van de haven en de rust.
Hartelijke ontvangst, een mooi verhard plekje naast de schuur met havenzicht. Leuke kleinschalige CP met in de winter een keurige wc en douche 1€ bij de wasserette op 10 meter van de plek. Keurig.
Heerlijk rustige plek. Sanitair in orde. Vriendelijke ontvangst (vraag naar de havengids voor meer inspiratie). Gras doorweekt, daarom met enkele campers op de verharde paden gestaan. Prima oplossing.
Gemakkelijk bereikbaar. Prima plaatsen, maar sanitair ontbreekt. Volgens de beheerder tweede helft februari klaar. Zorg voor voldoende 1€ munten wanneer je stroom nodig hebt. Reserveer tijdig een restaurant, bij ons was zaterdag alles vol.
Mooie plek midden in de haven, gemakkelijk bereikbaar en vlotte aanmelding. Leuke eetgelegenheden nabij.
Hier is heel goed over nagedacht. Sanitair perfect. Plekken mooi pas. Heerlijk rustig. Reserveren via de website en met de toegezonden barcode binnen rijden. Zeer comfortabel!
Prima plek, komen nog zeker weer terug. Sanitair wordt keurig schoongespoten. Het interieur van de wc vervolgens droog maken zou nog fijner zijn. Droogt slecht in de winter. Urinoir zou fijn zijn voor de dames.
Zelfs met de regen van gisteren kom je schoon de camper binnen. Enige camper vannacht en toch alle voorzieningen spin en span. Sneek is ook in de late herfst prachtig. Top plek!
Goed te vinden en ruime toegang. Mooie rustige plek dicht bij de stad. 40 minuten lopen, waarvan het grootste gedeelte voetpad. Hoe comfortabel, prima restaurant voor de deur. Schoon sanitair. Kijk op de site voor nuttige details. Fijn voor een weekend Maastricht. Hier komen we zeker terug.
Vriendelijk en behulpzaam met een hoofdletter V. Keurig sanitair en een aparte binnenruimte voor chemisch toilet. Mooi centraal gebouw met extra voorzieningen. Eind oktober 2 nachten zeer rustig gestaan. Omdat de velden erg nat waren konden we dwars op 4 parkeerplaatsen staan. Mooi geregeld!
Sitecode: 12029
Op tijd aankomen en gewoon een plekje zoeken. Aan de waterzuil hangt eventueel wel of geen gereserveerd briefje. Vrij is vrij. Wie het eerst komt...... Pas na 17:00 uur ga je dan aanmelden. Je kunt ook reserveren en dat is wel beter want de plekken zijn vaak vol. Sanitair in het restaurant of de garage. De taarten moet je proberen. Heerlijk gewandeld. Prima plekken.
Een plek achter het Weingut, direct aan de wijngaard. Rustig, mooi gelegen en je wandelt zo de wijnbergen in. Geen sanitaire voorzieningen wel gescheiden huishoudelijk afval. Vriendelijke ontvangst, glaasje wijn erbij. Het kan beroerder.
We stonden op de nieuwe plekken. Keurige grasmat. Prima de ruimte. Vlakbij een werkelijk superschoon sanitairgebouw. Wat ons betreft de standaard zoals het overal mag zijn. We komen zeker terug.
Wat een leuke plek! Goed over in- en uitparkeren nagedacht. Vriendelijke ontvangst. Keurig sanitair. In Oirschot kun je gezellig Brabants terecht. Hier komen we zeker terug.
Een hartelijk welkom, prima plek en schoon sanitair. Kwartiertje wandelen tot in de stad.
Prachtige plek, aardige ontvangst. Nu 1 nachtje gestaan, maar we komen zeker terug.