@AardTijssen
- 2011
De camping ligt ideaal voor bezoek van de ligurische kust en de bekende plaatsen. Er vertrekken bussen, boten en treinen. En de camping heeft een heerlijk zwembad. Fijn bij 30+gr.
Parkeerplaats bij hotel/restaurant. De bedoeling is ook dat je er eet. Mag gebruik maken van goed sanitair van hotel. 24u open pd. Snachts rustig. Tankstation en winkel om de hoek.
voorgaande reviews zijn waar. Prima plek op alle gebied.
Sitecode: 61996
als er niet wordt ingebroken, is het een prima plek met voorzieningen. Kort bij AP7 en tankstation en de mooie stad Gerona.
idd. alles aanwezig, warm water/douche prima enz. Tel.nr. gebruiken om binnen te komen. Het iets netter houden van sanitair en kampeerterrein (hondenpoep)zou de 4e ster bezorgen.
De locatie is mooi. Mooie wandelingen en fietstochten te maken. Geen voorzieningen en daarom te duur in vergelijking met camperplaatsen in de buurt.
Kwam rond 5 uur aangereden. Helaas waren de 4 plaatsen vol. De vriendelijke eigenaar verwees ons naar een hotel in het dorp, Bridge House, waar je gratis op de parkeerplaats mag staan. Uiteraard binnen een biertje gedronken bij de vriendelijke uitbaatster.
het staat er al:walkers camping. ik heb het niet binnen gevraagd want de weg er naartoe was moeilijk genoeg. Waarschijnlijk niet geschikt voor campers.
Op deze camping zijn geen plekken voor tourers ( tenten, campers). Alleen vaste plaatsen.
helemaal eens met vorige review. prima camping voor 23€ met acsi. kort aan het strand, mooie plaats Altea op 3 km, levendige omgeving.
prima cp. een wc en douche, maar wel schoon. vriendelijke behulpzame beheerders
Mooie uitzichten, veel groen. Afgelegen op een hoog punt. Moeilijk om de camper waterpas te zetten. Wc schoon maar douches lijken al lang niet meer te zijn gebruikt en verwaarloosd.
Gratis plek aan het strand (soms geef je een parkeerwachter 2€). Er stonden veel campers en misschien daarom geen last van plaatselijke jeugd. Mooie plaats op loopafstand (3km).
Prima plek om te staan en te overnachten. Beetje rommelig en geen voorzieningen, wel afvalbakken. Met fiets of bus heel makkelijk naar het centrum van Malaga.
Sitecode: 61914
prima camping in een prachtige plaats. de prijs is nu 42 euro, niet weinig maar wel waard.
nog steeds gratis en rustig staan. restaurant vonden wij sfeervol maar het eten niet geweldig
Wij kwamen half 6 aangereden maar plaats stond vol. Niet erg uitnodigend voor campers. Misschien als je later komt een goede slaapplek. Wij gingen naar de camping een eindje verder en dat was prima voor 20€. Half uur lopen naar centrum.
als je Google maps volgt stuurt hij je op het eind van rue St. Laurent li, terwijl je er als het ware tegenaan rijdt. Dus rechtsaf en dan meteen li. Goed verlichte parkeerplaats. Voelt veilig.
Druk op alle campings, maar hier nog plaats. Vriendelijke receptie. Behulpzaam. Prima sanitair, goed verwarmd. Kort bij centrum. met acsi 24€ met stroom.
Goede plek aan de Donau. loopt zo de plaats in. Mooi, maar een beetje te gelikt gerestaureerd. Druk dus plaatsen met stroom bezet. Eind juli 2020.
begin augustus. wat een mooie plaats aan de Romantische strasse. Voorzieningen zie hieronder. Prima in orde. Winkel nettorama om de hoek.
idd prima plek voor bezoek Brussel. Nabij Metro (graaf van Vlaanderen) brengt je snel in de binnenstad. Vorige keer was ontbijt nog incl. Nu 5,80 pp. Geen probleem maar wel door Corona geen buffet en daardoor minder uitgebreid.
We kwamen 10 november in het donker aan, maar werden snel geholpen. Prima plek met wc stroom en douche. Ik zou wel een bordje plaatsen waar de verharde weg overgaat in onverhard. Je gaat toch twijfelen, zeker in het donker.
wij waren hier vanaf 23- 10-2019 enkele dagen. Asci korting niet van toepassing. Gewoon 26€ p/d. Het is het wel waard, want alles prima in orde. Aard.
prima camping. zoals al beschreven alleen de broodjesservice was ver weg bij de bakker in Calella.
kan me aansluiten bij de vorige reviews. Voor 14€ en alles ok. Strand, Valencia, Broodjes, Goed restaurant in de buurt.
er zijn dus 2 plekken waar je kunt staan. 1 CP bij de kerk naast de brood automaat. En een CP eindje verder li ( vanaf Troyes) met meerdere plaatsen bij het kerkhof. Ik stond prima en rustig bij de kerk.
het lijkt niet meer toegestaan om op deze plek te overnachten . Eindje verder begin dorp pleintje aan het water waar enkele campers overnachten. En anders 2 campings paar honderd meter verderop.
Geen receptie. Alles te regelen met aanraakscherm en betaalautomaten( creditcard of bankkaart ).Prijs nu 330 kr inclusief. stroom. Douchen 10kr voor 5 min.
Sitecode: 19171
het is 200 kr voor 24 uur. Prima plek om Bergen te bezoeken met tram.
Mooie camping met schoon sanitair. Beetje moeite met cijferslot douche. Prachtige omgeving om te wandelen . Wij hadden geluk met zomers strandweer. Hele kleine campingwinkel. Verder geen voorzieningen.
Cp tegenover camping. 170 sek. Voor dat geld heb ik gebruik gemaakt van sanitair camping. Receptie dicht dan sms sturen. Mooie omgeving. Toen ik 20.00 arriveerde was er nog een plek
Goede plek. Sluit me aan bij vorige beoordelingen. Het is wel een drukke parkeerplaats. Hij staat zo maar vol.
Wij arriveerden hier op 1e paasdag. Het is slecht aangegeven. Smalle straat in dorp en een dichte poort. De kerk had vandaag voorrang. Wij zijn doorgereisd.
29-07 -2018. Prima plek om Amiens te bezoeken. Vooral lichtshow op enorme kathedraal is de moeite. Sanitair behoeft wat onderhoud. Wel heet water. Brood /snackbar aanwezig
21-07. Mooi gelegen camping dichtbij strand en dorp. Aardige boulevard, mooie gevels (geen lelijke flats). Wandelen over krijtrotsen naar Boulogne of mooie wandeling door achterland (vvv). Genoeg restaurants leuke bars. 20€/p.d.
20-07 1 nacht gestaan. Prima plek voor de doorreiziger. Vanaf 7.30 wat herrie bij tankstation.
Goed verzorgde camping, maar zo vroeg in het seizoen 30-04 maar 1 sanitair gebouw open. Receptie paar uurtjes open, maar je mag zelf vast plek zoeken. Pad 500 m naar strand. Verder weinig te beleven.
01-05-2018 camping nog aan het opstarten. 1 sanitair gebouw open. Alleen warm water onder de douche . Vriendelijk personeel. Strand 200 m over pad te bereiken en 300 m verder over loopbrug sta je in St. Florent.
Prima plek maar met korting toch nog 30£.Wel kort bij stadje en goede plek om hond uit te laten . Eind juli.
Goede plek, van jachthaven geen last. Gastvrij en prima voorzieningen. Uitvalbasis voor fietstocht Sneekermeer.
Sitecode: 19130
Hele goede camperplaats in rustige, natuurlijke omgeving, vlak aan het water (Möhnesee) met zonneweide. Dorp met leuk restaurant; kleine betaalbare kaart, op 200m. Ideaal om te fietsen, wandelen en met hond.
Plek in de natuur die helaas continu verstoord wordt door razende treinen. In het donker het sanitair vinden over het koeiepad in de boerenschuur is een kunst. Jammer, want omgeving is geweldig om te fietsen (Elberadweg) en te wandelen.
Leuke ongedwongen sfeer, voor 20 euro alles erbij. Juiste plek voor bezoek aan Jena (1,7 km), maar ook wandelen (berg Jenzig 385m) en fietsen(diverse mooie routes), bijv. naar Weimar. Ook ideaal met hond.
Ruime camperplaats bij luxe camping met alle voorzieningen (sauna, massage enz.) erbij, maar ook de prijs, 30 euro met stroom.
Prachtig uitgangspunt voor wandeling naar Königstuhl en omgeving, denk aan muntgeld voor de automaat.
Prima camperplaatsen op goede locatie, prachtig sanitair, behulpzame medewerker op receptie jachthaven.