@AartdeBruijn
- 2014

- Fiat CHAUSSON welcome 50 1.9
- 1999
mooie verzorgde camping. De weg erlangs is best druk, maar dat is s avonds en s nachts niet meer. de prijs moet nodig aangepast worden, die klopt echt niet meer!!!! douche is gratis trouwens! prachtige fietstochten gemaakt vanuit hier. je staat bovenop een kruispunt.
Vriendelijke en behulpzame ontvangst. heel rustig. Toiletgebouw met genoeg douches en toiletten, schoon maar gedateerd. Kleine keuken met afwasmogelijkheden wasmachine en magnetron.
Even opgereden maar meteen weer door gereden. Het leek meer een woonwagenkamp dan een camping. 🙈
Wat een heerlijke plek. Grote plaatsen. goed onderhouden. De prijs is overigens verhoogd naar 14 euro. Bakkerijen, supermarkt op loopafstand. Voie verte voor de deur. Rustig. Wat wil een mens nog meer?
Wat een mooi terreintje! Mooi toiletgebouw ook en heel schoon. complimenten! voor 2 nachten 24,88 kwijt niet te geloven. Leuk uitzicht ook. Heel rustig, de vogels kwetteren dat het een lieve lust is.
2023
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
wij waren hier vandaag. camping is al gesloten
Wat een fijne plek! Ruime plaatsen, hele vriendelijke en behulpzame gastvrouw en gastheer. Het was ook heel schoon. Aanrader!
ik beschrijf deze camping als een oase. Wat een rust! de prijs voor svr leden klopt alleen niet. Wij betaalden voor 2 nachten 53,60€
2020
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 6 jaar geleden