@Aartjans
- Mercedes
- Integraal
Augustus 2026
3 foto's toegevoegd · 2 maanden geleden

mooi cp aan de rand van het dorpje, tegen het natuurgebied aan Mooie fiets en wandelroutes en je bent met 25 minuten in de stad Waren ‘s avonds is het hier heerlijk rustig.
Een foto toegevoegd aan een locatie · 2 maanden geleden

Januari 2026
leuke plek ,er zijn twee velden waar je kunt staan bij de ene is stroom bij de andere niet . Mooie omgeving om te fietsen en te wandelen en bij het café kun je gezellig zitten en wat eten en drinken.
mooi uitzicht, prima voorzieningen en een leuk dorp met bakker , buurtsuper en een dorpshuis/bar/restaurant , en de mensen zijn echt heel gastvrij en vriendelijk 🫶 wat wil een camperaar nog meer 😃
vandaag geweest hek met hangslot op slot en niemand te bekennen ?? jammer we wilden graag het museum bezoeken
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Wat een fantastische plek mooie vlakke percelen met stroom en water op de plek, het eerste stukje van de weg er na toe is wat smal maar als je een beetje kan rijden echt geen probleem !! super mooie camping en heel vriendelijk personeel bij de receptie aanrader !
3 foto's toegevoegd · ongeveer 2 jaar geleden

Wat zijn we hartelijk ontvangen en wat een geweldige plek, met alles er op en er aan! je kunt er heerlijk wandelen, en luisteren naar de stilte, je kunt er ook eten en is overigens heerlijk zelf gemaakt met producten uit de streek wij komen zeker nog een keer terug
mooie camping , schoon en netjes er is een café aanwezig waar je heerlijk kunt ontbijten en/of koffie met taart . goeie uitvalsbasis om te fietsen langs de Donau of om naar het prachtige Regensburg te gaan , een paar keer per dag vertrekt de trein uit het dorpje daarnaartoe, maar je kan natuurlijk ook fietsen 😊