@AbelVink
- 1995
- Dethleffs Globetrail active 640 ES
- 2026
- Buscamper
Perfecte camperplek. Geen idioot tarief en toch alle voorzieningen en netjes!
Prachtige ruime plek. Moderne speeltuin en speelveld. Voorzieningen, storten chemische toilet en grijs water. Tijdens ons bezoek was water innemen gratis. Tevens 2 wandelroutes aangegeven.
Zo zie de camperplaatsen het liefst. Puur natuur. Heerlijk uitzicht, tussen de mist door.
Perfecte plek. Prachtige winkel met streekproducten, vooral voor de wijnliefhebbers!
Prima plek, ruim en ongedwongen. Waar kun je nog betalen met een envelop?
Prima plek. Aan de grote p plaatsen (6) kun je zien dat er rekening is gehouden met campers. Mooie omgeving. Enige voorziening is een vuilnisbak met kleine opening, dus mensen aub niet meteen volproppen.
Sitecode: 71943
Prachtige plek. Kleine camping met supervriendelijke ontvangst. We kregen een rondleiding met een golfkarretje! Tevens winkel met regionale producten, perfect.
Prima doorreisplek op asfalt. Dichtbij het strand en duinen. Toen we aankwamen hing de slagboom in de bomen, waarschijnlijk iemand boos geworden. Wel betaald via het loket, beetje omslachtig maar gelukt.
Ik was even bang dat deze plek vol zou staan maar gelukkig was er nog genoeg plaats. Super plek bovenop de krijtrotsen met een mooi uitzicht op Le Treport. Bij binnenkomst goed opletten bij de automaat.
Graag meer van dit soort campings. Perfect, netjes, ruim en met een redelijke prijs. Prijs is nu €17
Prima plek. Achterin, op het gras, heerlijk rustig en aan het water. Gezelschap bestaat uit vissers.
Eenvoudige plek maar goed genoeg. Grasveld zat op slot maar we waren alleen dus ruimte genoeg. Veel vogels en af en toe een trein in de verte, heerlijk.
prima plek voor overnachten. kraan voor water zit boven loospunt chemische toilet, denk dus niet erg schoon.
Prima plek, aardige beheerder. QRcode werkt prima maar is verwarrend vanwege de tijdsblokken. Beheerder is duidelijk, €5 voor 1 nacht. Voorzieningen van sporthal tot sluiting te gebruiken.
Sitecode: 19592
Heerlijk ongedwongen. Rust en ruimte, geen gedoe. Prima sanitair.
Perfecte camperplek. Ruim, schoon, goed onderhouden grasmat en op loopafstand van een leuke plaats. Tarief is passend. Graag meer van dit soort camperplekken.
Mooie camping. De site beloofd meer dan de realiteit. We kwamen om 11 uur aan. Moesten een halve dag bijbetalen of wachten tot 14.00. Beetje krom.
Er zouden meer van dit soort plekken moeten zijn. Ideaal, geen gedoe en laag tarief. Is voor ons genoeg. Dorp stelt niet veel voor.
Prachtige plek, mooi grasveld. Kerkje en de stevns klint zijn imposant. Bij aankomst melden bij restaurantje voor betaling van 100 DK. Je krijgt een formulier dat je zichtbaar moet neerleggen. Bij vertrek via slagboom pin je nog eens 50 DK. Toiletten aanwezig, netjes. Water heb ik gehaald bij kerk, begraafplaats met gieter.
Weer zo'n bijzondere plek. Een oud hotel dat nu dienst doet als een hostel, met camperplek. Oud gebouw met verschillende gangen en kamers. Voorzieningen binnen prima. Buiten, grijsput, chemische toilet afvoer en water nog wat knullig maar het werkt.
Prima plek. Goed georganiseerd, ruime plaatsen. Prijs SEK 240, inclusief stroom. Op de kop van de parking staat een klein eettentje, Prima kaart.
Prima en eenvoudige plek. Betalen kan via Qr code op ingangsbord, simpel vragenlijst afwerken en betalen. Toilet en water is gratis. Let op! geen cassette legen in toilet.
Gelukkig bestaan ze nog. De camperplek zonder pretenties. Dit is er zo een. Bij een boerderij op het gras, niet al te recht. Gastheer is Cameron die graag een praatje met je maakt. Voorzieningen is beperkt tot water. Voor ons genoeg. Veel boerderijdieren zoals kippen, konijnen en geiten. Mooie wandeling door het bos achter de boerderij.
Prima camping. Aparte afgebakende plekken voor campers. Voorzieningen zijn goed, schoon en up to date. Wij waren SEK500 kwijt voor 1, nacht en 2x douchen. Mooi zwemwater.
Voor ons een perfecte plek. Ruimte en veel natuur. Wandelgebied na de winter. Geen voorzieningen. Bij het aanrijden opletten dat Google maps je niet door een woonwijk in Voyenenga stuurt want dat is een beproeving.
Plek is wel beschikbaar. Geen voorzieningen. Je kunt ook op het gras staan bij het inritvergunning van de visclub. Niet verkeerd, beetje geluisterd van het verkeer.
Heerlijk deze camping. Geen fratsen maar gewoon dat wat je nodig hebt. Ruimte, schoon en een heel aardig oude man die ons ontving. Prijs voor camper plus 2 personen 330 Nok. Douche 5of 10, wasmachine en droger 30 Nok.
Heerlijk kleine camping zonder poespas. De eigenaar is zijn camping aan het opbouwen dus soms beetje behelpen maar alles is schoon. Je kunt er ook mooie wandelingen maken. Voor het chemisch toilet en grijs water kun je goed terecht in Andalsnes bij de Esso.
Heerlijke camperplek. Ruimte toilet, mooi kerkje en het geluid van een snel stromend riviertje!
Tijdelijk gesloten
Een heerlijke plek, ongecompliceerd, rustig, natuur en alle ruimte. De jonge beheerders zijn bezig om de camping te verbeteren, tijdens ons verblijf werd de ruimte voor een was en droog machine getimmerd. De voorzieningen zijn goed. Verder is het lekker zwemmen in het meertje.
Perfecte camperplek. Rust, ruimte, alle voorzieningen en een vriendelijke ontvangst door Anna. De zee is dichtbij. Prijs is 200Sek voorseizoen/250 hoogseizoen, all in. Dus geen gedoe. Wij komen terug!
Prima plek. Geen enkel bord over parkeren en tarieven dus gratis. 8 plekken voor campers tegen de buitenkant. Toiletten. Mooi gebied om te wandelen.
prima Camping. Werkt met een code. Voor bijna alles, enige minpuntje.
Heerlijke plek. Wel een beetje opletten met aanrijden want je mist de inrit al snel, valt niet erg op. Verder alle ruimte, kabbelend stroompje en, dat gaan we zo meteen ervaren, een heerlijke pizza.
Heerlijk dat ze nog bestaan, dit soort eenvoudige campings. Normaal staan we vrij maar indien ze er zijn ook wel eens op dit soort no nonsense campings. Chemisch toilet kan worden geleegd, water is gratis. Grijs water helaas niet, dan maar met een emmertje lopen naar de chemische afvoer.
Heerlijke plek. De afrit en oprit valt wel mee. zie foto
Heerlijke plek. We hebben gestaan op de grasland van het parkeerterrein, het aangewezen deel is wat lastig te bereiken voor een grotere camper en erg donker. Tevens lastig manoeuvreren. Beheerder was niet te vinden, de zaak was Ferme. Verder een aantal leuke wandelingen en een prachtig uitzicht op het dal.
Helaas zijn de grotten gesloten vanwege vallend gesteente
Prachtige plek. Openbaar toilet bij petanquebaan, iets verderop.
leuke en rustige plek. Staan met meer campers dan 2, zie ook nergens waarop dat is gebaseerd.

leuke plek, gezellig druk omdat het in een fiets en wandel route ligt. Volgens mij maf je hier wel staan gezien het tent symbool op de paal bij ingang. Ben benieuwd.
NIET MEER BESCHIKBAAR. Ten eerste rij je de camper vast tussen de huisjes. Op de plek waar je mogelijk zou kunnen staan staat nu een bord dat verboden is
Fantastische plek. zeker als je op de kop staat met de deur naar het water! Maar wat een wind !
Sitecode: 92095
perfecte plek, geen gedoe met voorzieningen, simpel ,netjes en rustig. Ruime plekken.

Prima plek, lekker rustig dorpje waar de boeren druk bezig zijn met hun werk. Op een korte wandeling afstand vind je de Rijn, waar je op een van de strandjes kunt zwemmen.
Sitecode: 52098
Prima plek. Mooie gelegenheid tot wandelen. Restaurant is super, heerlijk eten, lekkere biertjes en zeer prettige bediening.
Helaas maar 5 plaatsen dus geen 13. Tegenwoordig snel vol en tegen een stoffig industrie terrein aan.
Fijne plek, volop ruimte, mooi uitzicht. je kunt er wandelen en een leuk dorpje met een veelzijdige winkel in de buurt.

camping is gesloten, helaas.
Het kan aan mij liggen maar de automaat heeft het toch echt over €10 voor een camper. Buiten het seizoen een prima doorreisplek, ik denk in het hoogseizoen te onrustig.
Mooie plek voor een overnachting. Toilet in de Gartenstube, naast het gemeentehuis.
Mooie plek met veel wandelingen. Het is niet meer gratis, kosten zijn €5 voor 24 uur. Zelfde paal die je meer ziet, alleen munten.
prima plek, nu ook met publiek toilet.
zie laatste foto. Het is niet meer mogelijk om op deze plek te staan, helaas. Om de hoek is een nieuwe plek, bij het politiebureau. Nieuw,met alle voorzieningen, maar betaald.

prima plek, druk bezocht. netjes en ruime plekken. Zeer dicht bij de Dwingeler heide, zalig om te fietsen en wandelen

We hebben dit nog nooit meegemaakt. Vanaf 24.00 uur een gaan en komen van groepen jongeren met schreeuwen, muziek, schijngevechten, slaande autodeuren. We voelden ons niet veilig en zijn uiteindelijk om 4.00 vertrokken naar een P+R plaats. Dan maar liever verkeerslawaai. We komen NOOIT meer in Bakel!
Sitecode: 62094
Prima plek. Je rijdt in eerste instantie de verharde p plaats op in het bos, voor de grasplaatsen moet je op de rotonde het zandpad volgen en doorrijden naar achteren. Prachtig uitzicht en voldoende ruimte.
Prima plek. Niet echt vlak dus blokken zijn handig. Leuk bakkertje op de hoek .
mooie plek, rust en weids uitzicht.
Goede doorreisplek. containers voor o.a glas staan er ondertussen. Tevens bij de Carrefour gelegenheid om te wassen en te drogen, Laverie Linge.
Sitecode: 20197
Prima plek. Nette camping, aardige mensen. Sanitair netjes, water goed op temperatuur. We waren 17.50 kwijt voor camper en 2 personen.
Sitecode: 19732
leuke plek, beetje krap voor 6 campers maar met wat respect voor elkaar lukt het wel.
mooie plek aan de moezel. Ik snap de opmerking niet over trein en kerkklokken, hoort er gewoon bij. Lozen van water kan maar innemen is niet meer gratis.
prima plek. heerlijke rust, die enkele auto heb er elders vaak meer. leuke wandeling naar de Rijn.
Super plek. De wandeling naar Lac De La Croix is een aanrader , je moet wel conditie hebben. Gezellig met al de aanloop met fietsers en motorrijders. Ook nog even gestaan bij het stuwmeer want dat is maar 3 km verderop. Overnachten op de Col is leuker en rustiger qua wind.
Prima plek om Rotterdam te bezoeken. Prettige ontvangst.
Eenvoudige plek tussen vrachtwagens. Rustig. Klein truckersrestaurant. Ideaal om naar Rotterdam te fietsen.
Zeldzaam mooie plek. Rust en helemaal verdwalen in het bos. Verschillende plekken, dus je moet wel even moeite doen maar dat is het waard.
Prachtige plaats. Rustig, mooi zwemwater.