@Abjan

- Adria Half integraal Coral 670 DL Supreme
- 2022
September 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
mooie ruime camperplekken. Aan de Moezel, dus ook aan het fietspad. Prijs/kwaliteit is goed. En je betaald alleen wat je gebruikt. Daar houden we van.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Mooie schone camping, direct aan de Moezel en aan het fietspad. Prijs/kwaliteit verhouding is zeer goed.
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Mooie camping in een mooi gebied. Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Hopen dat een koper dit ook zo voort gaat zetten.
Sitecode: 194562
Een prachtige camperpark in een prachtige omgeving. Prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend. We hebben hier 2 nachten gestaan en hopen zeker terug te komen.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Prachtige camping in een prachtig gebied. Prijs/kwaliteit is zeer goed. We hebben hier 4 dagen gestaan en komen zeker terug.
Juli 2026
Wij in zijn hier 14 dagen geweest. camping op zich is heel goed. Mooie ruime plaatsen en mooi schoon sanitair. Enkele seizoenplaatsen zien er zeer onverzorgd uit, en dat doet helaas afbreuk aan de camping. Wij misten ook de regelmatige rondgang van de eigenaar. Mede dank zij de actieprijs van juni hebben wij deze camping besproken. Wij hopen hier wel vaker terug te komen.
Mei 2026
Wij hebben hier 2 nachten gestaan. Wel mooie ruime plekken. Maar verder is alles wel gedateerd. Wat wij het ergste vonden was dat het chemisch toilet geleegd moet worden in de afvoerput van grijs water. Daarna de cassette omspoelen met de waterslang waarmee je ook de camper vult met schoon water. Zeer onhygiënisch. Toen ik dit aan de beheerder meedeelde lachte hij er om. Geen wonder dat er tijdens het hemelvaartweekend zo weinig campers waren.
April 2026
Een mooie camping, en van alle gemakken voorzien. 5 nachten gestaan. Goede prijs/kwaliteits verhouding. Hopen zeker terug te komen.
Januari 2026
We hebben hier 2 nachten gestaan. Werden zeer prettig ontvangen. Alles werd duidelijk uitgelegd. Prijs-kwaliteits verhouding is zeer goed. Het is nog in een opbouwfase en men is gevoelig voor opbouwende tips. Komen zeker weer terug.
Wij hebben hier 3 nachten gestaan, en hopen vaker terug te komen. Alle plaatsen, voor zowel caravans als campers zijn verhard. Alles keurig schoon. En een zeer redelijke prijs/kwaliteits verhouding. Stroom apart betalen, dus als je, zoals wij, zelfvoorzienend bent, betaal je ook niet voor een ander. Water en afvoer via een emmer met afvoerslang op elke plaats. Menig campinghouder kan aan deze camping een voorbeeld nemen. Top camping!