@Abjore
- 2018
Onze eerste stop, en voor doorreis. We hadden een caravan van meer dan 9,5 meter. Erg smal op de heenweg, maar wel te doen. De wegen waren het laatste stuk niet zo goed. Maar eerst naar binnen op de camping, met veel ruimte, je kunt zelf je plaatsen kiezen. Elektriciteit oké, aardig personeel en veel groen. Een prachtig meer midden op de camping. Een perfecte stop voor doorreis, en we komen zeker terug.
Sitecode: 20704
2. Tijd hier. Zeer goede locatie, vriendelijk personeel, maar er zijn verbeterpunten. Ten eerste, een erg grote camping en overal mensen 24/7. Een grote camping heeft veel onderhoud nodig, dus er is elke dag veel werk te doen. Er zijn veel te weinig douches en die zouden vaker schoongemaakt moeten worden. De vuilnisbak wordt elke dag geleegd, maar zou twee keer per dag moeten gebeuren. En er zijn te weinig wasmachines. Eén in elk sanitairgebouw, maar het is onmogelijk om tijd te vinden. Er zouden er makkelijk vier kunnen zijn.
3. keer hier geweest, en gewoon een prachtige en rustige plek. Heel erg aardig personeel, en je wordt verwelkomd met wijn en lokale olie. We blijven hier een week. Het beste verblijf ooit 😊😊. 9,5 meter camper.
We hebben maar één nachtje overnacht met een grote camper, om volgend jaar uit te checken. Onze camper van 9,5 meter was wat groot, maar we zijn nog nooit op een camping geweest met betere service en behulpzaam personeel. 6 sterren voor hen. 👌 We hebben een paar plaatsen gevonden die we kunnen gebruiken en komen zeker terug. 6 sterren voor hondvriendelijkheid. Tot ziens 😊
Een heel mooie plek. Nog maar één nacht sinds we naar huis gaan. Mooi hondenstrand, en normaal strand. Er zijn veel activiteiten mogelijk. Gloednieuwe plek juli 2024, water is dus nog niet mogelijk. Maar het komt eraan. Toilet beschikbaar, maar tijdelijk tot nu toe. 16 ampère elektriciteit, samen met de huur van de plaats betalen. Prachtig gras, dus geen matten op gras. We komen terug?
Sitecode: 20704
Dit is een zeer lagre camping. Maar het is de meest perfecte. We hadden een grote camper- en XL-plek. Standplaatsen zowel met zon als schaduw. Personeel erg behulpzaam. Grote markt met goede prijzen, groot restaurant met eigen afhaalschijf. Groot zwembad en het beste kinderbad ooit. Sanitair schoon, douche bij prijs inbegrepen. Slechts één wasmachine per gebouw, dus als er iets is, is er nog één nodig WiFi inbegrepen, maar niet erg goed. nog steeds beter dan anderen.
Eerste en onze laatste keer voor ons helaas. Een slechte start met een onvriendelijk meisje bij de receptie. Maar ontmoette anderen later met goede service. 9,5 mtr camper is een beetje te groot. Maar met betere drie onderhouden zou dit kunnen worden opgelost. Grote staanplaats XL, maar lastig te bereiken Ideaal voor honden, eigen hondenstrand. WiFi werkt niet op Xl-plaats. Prima sanitair, altijd schoon. Er groeit gras op het veld, geen onderhoud Wij zullen niet teruggaan. Vooral vanwege de RV-grootte
Nieuw bezoek en nieuwe recensie. Nog steeds de meest perfecte plek. Ook dit jaar verwelkomd met een fles wijn. Ze hebben meer plekken en meer ruimte gemaakt. 🌞. Wij hadden een camper van 9,5 meter. U kunt voor aankomst reserveren Altijd zeer behulpzaam en topservice. We komen voor de derde keer terug? Zwembad is perfect.
Zeer grote en drukke camping. Wij parkeerden met 9,5 meter camper en aanhanger. Maar dan op asfalt. slechts één hond toegestaan op de camping. er is een parkeerplaats voor gasten, als u een extra auto/aanhangwagen heeft. Wij zullen hier de volgende keer om vragen. Dan is parkeren op gras mogelijk Zeer goed om te wandelen. Leuke plaats. 👌
Zeer mooie locatie. mooi en vlak terrein. schoon sanitair en aardig personeel😀 Maar elektriciteit konden we niet gebruiken. Lage spanning, dus moest de stekker uit het stopcontact halen (180 volt bij gebruik). Als de elektriciteit werkt, zou het een perfecte plek zijn
Perfecte plaats. Gloednieuw met alle faciliteiten. Er komt nog meer zoals grasverzuuringen, barbecue en zo veel meer. 16 ampère elektriciteit en gloednieuw nieuw toilet en douche. Wij zullen terugkomen. Reserveer een plaats op de website
Hier verbleven voor een nacht. Grote ruimtes voor grote campers. We boekten vóór aankomst. Water op de plaats, gemarkeerd zodat je weet waar je moet parkeren. 16 ampère elektrische meter, betalen na wat u verbruikt. Ook een restaurant toen wij daar bezochten. Mogelijkheid om ochtendbrood te kopen. Zeer rustige plek Sanitair oud, maar schoon.
Een fantastische plek, en de Stellplatz was ook te boeken. Gratis zwembad in de prijs, strand heel dichtbij en een prachtige plek om langs het meer te wandelen. Overal schoon en mooi. Gratis wifi, maar dit was erg traag. Maar de rest behoudt toch de 5-sterren. In het hoogseizoen 33 euro voor camper en twee persoons. We komen terug? Restaurant op de camping.
Zeer mooie locatie. Wij hebben een camper van 9,5 meter en daar hebben ze plekken voor. Geen lage bomen in de weg naar het veld. Personeel lijkt vriendelijk. Sanitair oud, maar schoon. mooi zwembad met badmeester. Heeft wat reparatie nodig in het zwembad, maar geen probleem. Zeer dicht bij het strand, met sleutel in en uit de camping. Paar honderd meter naar het centrum, en diverse restaurants. Wij komen terug?
slechts één perfecte plek. Een warm welkom van de eigenaar, een fles eigen wijn bij aankomst als geschenk Een perfect zwembad, een kleine bar en een echt nieuw en mooi sanitair. elektriciteit met perfect voltage en 16 amp. behulpzaam met taxi als je naar het Gardameer wilt of wat je maar wilt blijf haar een week 😀🇳🇴
Erg mooie plek. Nieuwe terrassen in 2023 op 15 van de plaatsen. Er zijn 7 plaatsen vooraf te reserveren. Fantastisch uitzicht op de eerste rij.
Een fantastische camping, 5 sterren😀. Allemaal heel schoon en netjes. Aardig personeel. Wifi zeer goed, en sanitair zeer goed en schoon. 1 km naar grote supermarkten en nog veel meer. Zwembad in de buurt in de zomer en strand bij de camping. Een van de beste tot nu toe. Groeten uit Noorwegen
Een prachtige plek, met uitzicht op de oceaan ziet er nieuw uit met zeer schoon sanitair. maar ook de duurste plek in onze vakantie. 18 euro voor camper, 9 pr volwassene, + kinderen. hond 5euro. je moet betalen voor elektriciteit en douche. EN 15 euro voor een kaart om sanitair te betreden en te gebruiken voor het betalen van elektriciteit. . Dit kan worden gebruikt bij een volgend bezoek denk ik. We betaalden 61 euro voor een nacht incl de kaart.
Een zeer mooie plek, dicht bij het strand. Grote groene gebieden. Pitch's zijn ok. Niet zo veel voor grotere autocamper (+ 9 m) Geen elektriciteit hier. Je kunt naar de stad fietsen of wandelen. Diverse restaurants en kruideniers. Toiletten sluiten, maar neem papier mee. Ook een restaurant op de camping. 9 euro per nacht. U kunt ook betalen met EasyPark. als het elektriciteit had, zou het een van de beste plekken zijn deze zomer😀
Niet goed voor grote en hoge kampeerders. De weg naar beneden staat vol met lage bomen en krassen op de autocamper. De plaats moet worden opgefrist.
Dit is een leuke camping. Eerste rij is gewoon mooi. . Sanitair oud, maar schoon. Dingen die beter kunnen: slechts één plek om water te halen, lange wandeling. geen/heel weinig vuilnisbakken op het terrein. Alleen containers bij receptie. Wifi werkt niet. Elektriciteit oké. Maar all inn allemaal erg mooie plek aan het meer. stranden ter plaatse, ook een klein restaurant.
Geweldige plek een beetje buiten het land, maar toch een paar kilometer van de E6. hostel met parkeerplaats. Toegang tot keuken, woonkamer en badkamer. stroom naar stoelen, ziet er vrij nieuw uit. Het lijkt erop dat er ook ruimte kan worden gereserveerd. mogelijkheid tot fietsverhuur
Een geweldig mooie plek. Geen bestelling, gewoon binnenlopen. We kwamen om 11 uur aan en kregen een stoel. Super goede service en zandstrand voor 10 in stijl
Sitecode: 72006
Fantastische plek, schone en nette mooie plaatsen en geen probleem voor onze camper van 9,5 m. Bleef in totaal 3 dagen. Geen check-in voor 1400. Gate was daarvoor gesloten. Sanitair in containers maar wel mooi en schoon. Prachtig langs de rivier. Aardig personeel. !
Geweldig plek. Betaal uw verblijf met kaart. Toilet 50 cent en douche 1 euro. Elektriciteit betalen met munten, 10, 20,50 en 1 euro. Onthoud munten !! 70 cent pr kwh. Een man hier toen we kwamen, hielp met ruilen
Niet goed voor grote camper (9,5). Elektriciteit erg slecht. Spanning tot 200 en we vertrokken weer.
Eerste keer hier. Geweldige camperplekken dicht bij zee. ook gras voor caravans of motorhome. Vriendelijk personeel en zeer schone toiletten en douches. Een van de beste bezochte plaatsen. Verschillende prijzen afhankelijk van het seizoen. Bekijk website. We zullen terugkomen. Een heel kleine winkel met wat je nodig hebt. Als een wens, een beetje grotere winkel. Andere winkels zijn niet ver weg. 😄😄
Een zeer mooie plaats. De eerste keer hier, en komen terug. Fastfood bij de receptie en geweldige pizza. Makkelijk een plekje te vinden. Niet genummerd.
Fantastische plek. Leuke camperplekken, geweldig toilet en douches. Een van de beste!
Goede plek met mooi en schoon sanitair. Direct bij het kanal, met veel schepen die komen en gaan. Je betaalt elektriciteit met munten. Display toont hoeveel kWh is betaald. 0,60 euro pr kwh. U kunt verschillende waarden van munten gebruiken. Een grote minpunt is dat u contant geld in de automaat moet betalen voor uw verblijf. Voor veel mensen buiten Duitsland gebruik je kaarten voor alles. Maar in Duitsland is contant geld nog steeds koning.
Ok plek om te verblijven voor een bezoek aan Berlijn. Makkelijk om naar de stad te gaan. U betaalt voor wat u gebruikt, elektriciteit, sanitair enzovoort. Reserveer als je een grote camper hebt, reserveer online je hebt een XL-plaats nodig.
Een zeer mooie plaats dicht bij water / haven. 20 plaatsen beschikbaar. Gloednieuw sanitair met toilet, douche en wasmachine. Poort sloot toen we kwamen, maar ging net open. Indien geen contactpersoon beschikbaar. Het aanbevelen!
Dichtbij Milano en makkelijk te bereiken met de bus. Niet goed voor grotere campers vanwege de vele lage bomen die je dak wapenen
De beste camping ooit. Van standaard plaatsen tot grote sites met douche en toilet (met camper of caravan.) Ook op locatie met jacucci indien gewenst .Lekker en schoon. Winkel op de site voor uw dagelijkse boodschappen. 10 minuten lopen naar de stad. Gratis toegang tot een prachtig waterpark op de site zijn we 5 dagen gebleven.